Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Σύγχρονες Κασσάνδρες ή στυμμένα παιγνίδια;


" Δεν είναι η πρώτη φορά που διάφορες ευρωπαϊκές Κασσάνδρες «βλέπουν» ότι επίκειται η χρεοκοπία κάποιων ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Χθες ήταν η σειρά ενός Γερμανού βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών τής Αγγέλας Μέρκελ, ο οποίος αναφέρθηκε σε «σχέδιο διάσωσης» όποιας χώρας κινδυνεύσει, το οποίο έχουν καταρτίσει οι χώρες της ζώνης του ευρώ. Πρώτη στη λίστα κινδύνου ο βουλευτής τοποθέτησε την Ιρλανδία και δεύτερη την Ελλάδα. "

Μάλλον για στυμμένο παιγνίδι πρόκειται, ώστε να υπερβεί την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Διεθνείς αγορές, η Γερμανική οικονομία και από κοντά χωρίς να το βροντοφωνάζουν, η Γαλλική και η Βρετανική.
Στυμμένο παιγνίδι που έρχεται να καταδείξει την ΥΠΕΡΟΧΗ των Μεγάλων Αφεντικών εισάγοντας στο πολιτικό - οικονομικό λόγο την κουλτούρα μιας Νέας Μασονικής Στοάς.

Και μόνο το στοιχείο της αύξησης των πτωχεύσεων στο 14% στην Γερμανία έναντι του 3% στην Ελλάδα, η υπέρ -τριπλάσια αύξηση του ρυθμού ανεργίας ως ποσοστό, μαρτυρούν ότι καμιά χώρα, όσο δυναμική οικονομία μπορεί να διαθέτει δεν μπορεί να υποδεικνύει ως αιτία μια δυσμενής εξέλιξης της οικονομικής κρίσης, μικρότερες οικονομίες.
Όμως το ευτύχημα για την...... κρίση, είναι ότι οι νενέκοι, σήμερα αποτελούν την επίσημη Κυβέρνηση αυτού του τόπου.
Ιστορικά αυτό το κόμμα, με όποια εκδοχή ή προσωπείο εμφανίσθηκε και ¨έδρασε" αποκτούσε την φερεγγυότητα και την υπερηφάνεια του από όσους προσκυνούσε και από όσους το καλοδέχονταν ως ψυχογιό ή μετρέσα τους.

Και μόνο η δήλωση του Γερμανού Βουλευτή για σχέδιο σωτηρίας απέναντι στην χρεοκοπία της Ελλάδας, είναι δώρο στις Διεθνείς Χρηματαγορές, για να πουλήσουν πολύ ακριβό χρήμα στην Ελληνική Κυβέρνηση.
Αλλά η δήλωση αυτή του Γερμανού Βουλευτή και ομοϊδεάτη του κ. Καραμανλή, είναι αιτία διακοπής διπλωματικών σχέσεων με την Γερμανία και απειλής, για έξοδο της Χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ή τουλάχιστον για αμφισβήτηση της συμφωνίας σταθερότητας.

Αλλά ποιος έχει ..... "προσωπικότητα" τέτοια και που να την βρει ο Καραμανλής ή άλλος Πολιτικός Αρχηγός σ' αυτήν την Χώρα.


Ήχησαν τα κανόνια του 4ου Ράιχ και στα αυτιά της Κυβέρνησης ακούστηκε βήξιμο .... αλλά ο Καραμανλής προηγείται των δημοσκοπήσεων


Ρε, ΟΥΣΤ !!!!

ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ της Κυρίας Αγγέλας Μέρκελ, ξιφουλκουν κατα της Ελληνικής οικονομίας











1 Αύξηση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή, που σήμερα φθάνει στο 40% για εισοδήματα άνω των 75.000 ευρώ. Υπάρχει πρόταση να αυξηθεί στο 45% ή ακόμα και στο 48%, ενώ δεν αποκλείουν έτερο συντελεστή για ακόμη υψηλότερα εισοδήματα.Φλερτάρουν με υψηλό ΦΠΑ

2 Η αύξηση του ΦΠΑ παραμένει ένας από τους κρυφούς άσους της κυβέρνησης, τον οποίο και μπορεί να βγάλει από το μανίκι της αν πιεστεί πολύ από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Αλλωστε οι εισηγητές του μέτρου προτείνουν την επιλεκτική αύξηση, κυρίως του υψηλού συντελεστή 19%, σε ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες, που μπορεί να τους αποδώσουν υψηλά έσοδα.Και διπλασιασμός ΕΤΑΚ

3 Η αύξηση του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων, στο 0,2% από 0,1% για το 2009. Το τέλος της φετινής χρονιάς θα εισπραχθεί μετά τα μέσα του έτους, δηλαδή μετά τις ευρωεκλογές, οπότε και υπάρχει το χρονικό περιθώριο για αύξησή του.

4 Την επαναφορά του φόρου κληρονομιών και γονικών παροχών, που αντικαταστάθηκε από το ειδικό τέλος 1%.

5 Την αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων. Αλλωστε εκκρεμεί η τρίτη δόση.

6 Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης καυσίμων, που ευνοείται και από τις χαμηλές τιμές του πετρελαίου διεθνώς.

7 Επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο φυσικό αέριο, καθώς η κατανάλωση φθάνει στο 15% της ζήτησης για ενέργεια, οπότε μπορεί να υπάρξει εξομοίωση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

8 Επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα εισαγόμενα κρασιά και στα αφρώδη. Οι υπηρεσίες του υπουργείου έχουν λάβει εντολή διερεύνησης των περιθωρίων του φόρου που μπορεί να επιβληθεί στα εισαγόμενα κρασιά από τρίτες χώρες και κυρίως το ύψος των εσόδων που μπορεί να αντλήσει το Δημόσιο. Σήμερα, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης για την αιθυλική αλκοόλη φθάνει στα 1.090 ευρώ ανά εκατόλιτρο.

9 Κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης των εισοδημάτων και του υπολογισμού του φόρου με βάση την κλίμακα. Ενδεχόμενο που θα οδηγήσει σε πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση, καθώς οι ισχύοντες συντελεστές φορολόγησης κυμαίνονται από 10% έως 20%, ενώ αν πάνε στην κλίμακα θα αυξηθούν κατά τουλάχιστον 10 ποσοστιαίες μονάδες.

10 Επανεξέταση των φοροαπαλλαγών που απολαμβάνουν φυσικά και νομικά πρόσωπα, με πιθανό το ενδεχόμενο περικοπής τους.

11 Τη δεύτερη παράταση, ενδεχομένως μέχρι και τον Ιούνιο, της περαίωσης των ανέλεγκτων χρήσεων της επταετίας 2000 -2006, ενώ δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο διεύρυνσης του αριθμού των επιτηδευματιών με αύξηση του ορίου ακαθαρίστων εσόδων, αλλά και ένταξης των χρήσεων 2007 και 2008. Η παράταση κρίνεται αναγκαία καθώς εκτιμάται ότι εκκρεμεί η αποστολή περίπου 200.000 σημειωμάτων σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Κι αν με βάση τα ειδοποιητήρια που εκδόθηκαν έως τα τέλη του περασμένου Μαρτίου οι φόροι που βεβαιώθηκαν ξεπερνούν το 1,3 δισ. ευρώ, τα εισπράξιμα είναι ζήτημα αν φθάνουν στα 700 εκατ. ευρώ.

12 Την παράταση για μακρύ χρονικό διάστημα της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών, που φθάνουν πλέον στα 20 δισ. ευρώ, αφού πρώτα βρουν τον σύμβουλο που θα τους υποδείξει το νέο σύστημα είσπραξης των χρεών. Για φέτος πάντως προσδοκούν να εισπράξουν 1,8 δισ. ευρώ. *

http://www.enet.gr/online/online?dt=21%2F03%2F2009

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

( ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ)

ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ...... ΠΑΝΤΟΦΛΑ

Πληρώνετε τις φοροαπαλλαγές των επιχειρήσεων

ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΒΑΡΩΝ ΑΠΟ 11,5 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ
Της ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ
Νέα φορολογική θύελλα προβλέπουν οι εφοριακοί, θεωρώντας ότι δεν σώζεται η οικονομία από τα μέτρα της κυβέρνησης.
Δριμεία κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης άσκησε η ομοσπονδία των εφοριακών (ΠΟΕ-ΔΟΥ) προβλέποντας ότι σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλα μέτρα, όπως η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, η επαναφορά του φόρου κληρονομιών και η αυτοτελής φορολόγηση κ.λπ.Καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι από τη μια τα παίρνει από τους μισθωτούς-συνταξιούχους με τη μηδενική εισοδηματική πολιτική και από την άλλη χαρίζει δισεκατομμύρια ευρώ στις επιχειρήσεις.
Στην τετραετία 2005-2008, η κυβέρνηση επέβαλε φόρους 11,5 δισ. ευρώ σε μισθωτούς και συνταξιούχους από άμεση (κυρίως λόγω μη τιμαριθμοποίησης φορολογικής κλίμακας) και έμμεση φορολογία.
Στον αντίποδα αυτών χάρισε κοντά 9 δισ. ευρώ σε περίπου 50.000 μεγάλες επιχειρήσεις:
**5,1 δισ. ευρώ από τη μείωση του φορολογικού συντελεστή σε 25% από 35%.
**3,5 δισ. ευρώ από τις δύο ρυθμίσεις της περαίωσης των ανέλεγκτων χρήσεων.
**440 εκατ. ευρώ από την κατάργηση του φόρου επί των διαφημίσεων.
**100 εκατ. ευρώ από την κατάργηση του φόρου κληρονομιάς.

ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕ 3 ΕΚΑΤ. ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
«Εσείς η κρίση, εμείς η λύση»

ΠΑΡΙΣΙ
ΗΡΑ ΦΕΛΟΥΚΑΤΖΗ

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα δίμηνο χιλιάδες Γάλλοι κινητοποιήθηκαν με μαζική συμμετοχή στη χθεσινή γενική απεργία, ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει πρόσθετα κοινωνικά μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Τα συνδικάτα διοργάνωσαν πάνω από 215 διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα. Τα αιτήματά τους είναι: αύξηση στους χαμηλότερους μισθούς, μέτρα προστασίας των θέσεων εργασίας, αύξηση της φορολογίας για τα υψηλά εισοδήματα, πάγωμα της μείωσης των θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα, μέτρα για την ενίσχυση της κατανάλωσης και της αγοραστικής ικανότητας. Η συμμετοχή στις διαδηλώσεις έφτασε σε ποσοστό-ρεκόρ 3 εκατομμυρίων σύμφωνα με τα συνδικάτα, 1,2 εκατομμύρια σύμφωνα με την αστυνομία. Οι διαδηλωτές εξέφρασαν μαχητικά την αντίδρασή τους προς την πολιτική του Νικολά Σαρκοζί απέναντι στην οικονομική κρίση. Η πλειοψηφία των Γάλλων -78% υποστηρίζει το απεργιακό κίνημα. Η χθεσινή γενική απεργία προκάλεσε σημαντικές διαταραχές στη διακίνηση στις εναέριες και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες. Αρκετές πτήσεις ακυρώθηκαν στο παρισινό αεροδρόμιο Ορλί και σε άλλα αεροδρόμια σημειώθηκαν προβλήματα λόγω της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Τρένα, αεροδρόμια, αστικές συγκοινωνίες, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες είχαν πληγεί από τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Η συμμετοχή στις απεργίες ήταν 21% στον δημόσιο τομέα, 25% στην εκπαίδευση, 40% στους σιδηρόδρομους. Τα συνδικάτα θέλησαν κυρίως να επικεντρώσουν την «επίδειξη δύναμης» στις γιγάντιες διαδηλώσεις που έγιναν σε όλη τη χώρα. Εκτιμούν ότι κέρδισαν το στοίχημά τους, αφού η συμμετοχή σε διαδηλώσεις ήταν χθες αυξημένη κατά 25% σε σχέση με την προηγούμενη γενική απεργία της 29ης Ιανουαρίου. Στην παρισινή διαδήλωση συμμετείχαν 350.000 άτομα, σύμφωνα με τα συνδικάτα, 85.000 για την αστυνομία. Στο Παρίσι σημειώθηκαν επεισόδια στο τέλος της διαδήλωσης.Επειτα από τη μεγάλη επιτυχία των χθεσινών κινητοποιήσεων όλοι οι συνδικαλιστές τόνισαν ότι «η κυβέρνηση πρέπει να δεχτεί την επανέναρξη του διαλόγου με βάση τις διεκδικήσεις και τα αιτήματα που διατυπώθηκαν στην αρχή της χρονιάς, για επενδύσεις, προστασία των θέσεων εργασίας, ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων και προάσπιση των κεκτημένων στον δημόσιο τομέα». Ο πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν είχε δηλώσει παραμονή της απεργίας πως δεν προβλέπονται επιπλέον παροχές, μετά τα 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ που συμφωνήθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών. Σε χθεσινοβραδινή του τηλεοπτική συνέντευξη ο πρωθυπουργός περιορίστηκε να ασκήσει παιδαγωγική χωρίς να ανακοινώσει νέα μέτρα. Υποσχέθηκε μόνο να εγκαταστήσει μία υπηρεσία επίβλεψης της εφαρμογής όσων η κυβέρνηση εξήγγειλε μετά την κοινωνική σύνοδο με τα συνδικάτα. *

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 20/03/2009

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger