Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

ΤΣΕΚΟΥ



Η περίπτωση " ΤΣΕΚΟΥ" είναι η συνήθης περίπτωση μια νέας επιστήμονα, όπως χιλιάδες άλλες, που για να βρει μια δουλειά ή πρέπει να ( μπιπ) τα πόδια στον ....... προϊστάμενο της ή να φιλάει κατουρημένες ποδιές ή να έχει μπάρμπα στην Κορώνη.
Εκείνος που δεν τιμωρείται, που χαίρει και την συμπάθεια σας επειδή έπεσε από τον 4ο, είναι στην προκειμένη περίπτωση ο Προϊστάμενος.
Ο κολλητός του Πρωθυπουργού!
Ο εισαγγελέας όμως την έβαλε στο "μαντρί" και την ενοχοποίησε, διότι ήταν γυναίκα και άρα πρόκληση αμαρτήματος και το ¨αμάρτημα¨χρησιμοποίησε εαυτόν με DVD, για να εκβιάσει την μονιμοποίηση του.

ΡΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!



Εμείς από την άλλη, που κατέχουμε μια θέση εργασίας, προφασιζόμενοι μια, κατά τα άλλα χριστιανική ηθική, εξαπολύουμε μύδρους και κεραυνούς για τον καημένο τον Ζαχόπουλο που τον εκβίαζε η "εν λόγω κυρία" και τον οδήγησε σε αυτοκτονία .

ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΔΕΣ !!!!

Η περίπτωση που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό την Κοινωνία, την Πολιτική και την Δικαιοσύνη, είναι το πολυ - απόστημα που έσπασε και η δυσοσμία του αναδύεται από παντού και καταλαμβάνει τους πάντες.

Είναι αποκαλυπτικότατη, γιατί η βρωμιά που κρύβεται στα βαποράκια πληροφοριών με τα ακριβά μανικετόκουμπα, το σινιέ ντύσιμο τα πανάκριβα μπιζού, την άνετη ζωή και το παρέδωσε με τα κέντρα εξουσίας, απομυθοποιεί την " Δημοσιογραφία " και τους " Δημοσιογράφους".

Είναι αποκαλυπτικότατη για το κόμμα της Κυβερνητικής παράταξης που όλο κυνηγά την διαφθορά και όλο πιο βουτηγμένο στην διαφθορά είναι.

Αναρωτιέται κανείς, από την μέρα που ο Καραμανλής ορκίζεται Πρωθυπουργός μέχρι σήμερα δεν έχει δίπλα του ούτε έναν που να μην είναι λαμόγιο;

Ο άνθρωπος είναι ή βλάκας ή βρίσκεται σε διατεταγμένη Υπηρεσία.
Ο Πρωθυπουργός; Μα είναι δυνατό;
Χμ; Το "στέκι" με το ονοματάκι ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ το ξέρει κανείς.

Από το στέκι αυτό έχουν περάσει κάτι, μα κάτι μπουμπουκομπούμπουκα ...........
Κώστας Καραμανλής, Στέφανος Μάνος, Ντόρα Μητστοτάκη, Γιωργος Παπανδρέου, Αννα Διαμαντοπούλου, Κώστας Σημίτης κλπ.κλπ.κλπ.κλπ.

Είναι αλήθεια ότι όποιος περάσει από εκεί παίρνει και το χρίσμα και οι άλλοι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο;

Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να επιλέξει τους συνεργάτες του πως να του έχεις εμπιστοσύνη ότι μπορεί να επιλέξει την καταλληλότερη εισήγηση, να πάρει την πιο σωστή απόφαση, να διαπραγμετευτεί στα ξένα κέντρα αποφάσεων ζητήματα που θα διασφαλίζουν το μέλλον αυτής της χώρας, που είχε την ατυχία να τον επιλέξει μεταξύ ενός ανίκανου και ενός λαμόγιου για Πρωθυπουργό !

Άρε Μπίλντεμπεργκ τι μας κάνεις !!!!!!


Από την άλλη;

Τα δύο κόμματα της Αριστεράς ( ΚΚΕ - ΣΥΝ) που συγκεντρώνουν το 17% σήμερα τους έχει καταλάβει ο μεγαλοϊδεατισμός και πέρα από την ρητορική του εκκολαπτόμενου για το αξίωμα του Προέδρου στον ΣΥΝ, Τσίπρα, δεν δημιουργείται η ελπίδα διεξόδου από την παρατεταμένη κρίση, ώστε ο Λαός να τους αντιληφθεί ως Την εναλλακτική λύση.

Ούτε λόγος για το ΠΑΣΟΚ και την νέα ηγεσία ( παλιά με πολύ παλιά και αναχρονιστικά μυαλά), που εδώ ο κόσμος καίγεται και του μ....... κτενίζεται.

Ένας Παπανδρέου που κτύπησε το κεφάλι του στο σύνθημα "Γιώργο, άλλαξε τα όλα" και έπαθε αμνησία ξέχασε ότι πρωτοστατούσε στον Όμιλο Γεννηματά και στον Όμιλο για το εκσυγχρονισμό της Ελληνικής κοινωνίας (ΟΠΕΚ).

Ξέχασε, ότι η επιλογή του να στηρίξει τον Σημίτη ως Πρωθυπουργό και Πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ καθοδηγήθηκε από την επιλογή του Τζοχατζόπουλου, που μετά την κηδεία του Ιδρυτή Α. Παπανδρέου, ο τελευταίος δεν πήγε να συλλυπηθεί την Μαργαρίτα, αλλά πήγε στην νόμιμη σύζυγο του Ανδρέα, Δήμητρα Λιάννη.

Το βράδυ εκείνο "χρίστηκε" ο Σημίτης διάδοχος του Ανδρέα.

ΕΓΩ έχω μνήμη, εσείς έχετε μνήμη ή έχετε πάθει ομαδική παράκρουση;

Γιατί λοιπόν δεν διαγράφεις Γιώργο τον Σημίτη και τον ΟΠΕΚ; Γιατί θα σου φύγουν όλοι οι Σημιτικοί που σήμερα σε υποστηρίζουν ( Ρέππας, Χρυσοχοϊδης, Διαμαντοπούλου, Χρυστοδουλάκης, Σημίτης κλπ. κλπ. κλπ.)

Γιατί δεν διαγράφεις όλους τους ιδρυτές και μέλη της φράξιας των Γεννηματικών και του Ομίλου Γεννηματά; Γιατί ποιος θα σου μείνει στο τέλος;
Μα και τον εαυτόν σου πρέπει να διαγράψεις !!!!!

Βέβαια ξέρεις και οι άλλοι ξέρουν, τι δύναμη κρύβει ένας Όμιλος Προβληματισμού. Το δήλωσες άλλωστε καθαρά. Κόμμα μέσα στο Κόμμα !

Αλλά, αυτό δεν κάνατε και εσείς; Κόμμα Σημίτη μέσα στο ΠΑΣΟΚ, κάνατε τότες Γιώργο!

Αλλά ξέχασα! Εσύ τώρα έχεις αμνησία. Ήταν βαρύ το κτύπημα Γιώργο ή μεγάλο το καλάμι;

Ο σύντροφος Πολυζωγόπουλος; Θυμάται;

Ο σύντροφος Σημίτης; Η συντρόφισσα Φώφη; Ο σύντροφος Ρέππας;

Κανένας άλλος ρε παιδιά;

Κανείς δεν θυμάται;

Εδώ δεν θυμόμαστε τι φάγαμε εχθές βρε σύντροφε, θα θυμηθούμε τι έγινε πριν 10 χρόνια;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝ ή ΤΟ ΚΚΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΔΕΞΙΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;


ΤΕΛΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ή ΦΙΛΗ ΝΑ ΆΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΈΡΕΣΑΙ ΟΠΩς ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ;

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger