Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ


Το ορθό είναι να ξεκινήσω τον γραπτό μου λόγο με την συνηθισμένη για τις περιστάσεις φράση των νεοελλήνων « Ούστ νενέκοι, πολιτικοί αγύρτες, διγλωσσίες και ψευτοτσαμπουκάδες» που η διαφορά σας από τον Καραμανλή και την Νέα Δημοκρατία, είναι τα χρώματα της φανέλας.

Αλλά δεν σας το λέω. Το αφήνω σε σας να το αποδεικνύετε καθημερινά με τις πράξεις σας.


Ο Ελληνικός λαός δεν ψήφισε Καραμανλή, επειδή θα του πάγωνε τους μισθούς την επομένη των εκλογών.
Δηλαδή, ψήφισε εσάς, επειδή θα παγώνατε τους μισθούς πενήντα ημέρες μετά;;;;


Μας λέγατε προεκλογικά, πως δεν θα βρείτε στηρίγματα στην πολιτική των προηγούμενων για να δικαιολογηθείτε.


Μας λέγατε προεκλογικά, ότι η οικονομία και η ανάκαμψη από την ύφεση περνά μέσα από την αναδιανομή και την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών.



Μας λέτε σήμερα ότι « ….. Με τον προυπολογισμό του 2010 κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την ανάταξη της οικονομίας. Αντιμετωπίζουμε τα μεγάλα δημοσιονομικά προβλήματα που κληρονομήσαμε, ρίχνουμε χρήμα στην αγορά, αντιμετωπίζουμε τις κοινωνικές αδικίες και τη φτώχεια. Αυτά υποσχεθήκαμε, αυτά κάνουμε.»


Μας λέγατε προεκλογικά, 02/10/09 ότι « ….. Μας ρωτάνε, μας ρωτάνε υποκριτικά, πού θα βρούμε τα λεφτά. Τους απαντάμε: Εκεί όπου τα χάρισαν! Εκεί όπου τα σπατάλησαν! Εκεί όπου δεν τόλμησαν εκείνοι ποτέ να τα βρούνε!»


Μας λέτε σήμερα ότι τα λεφτά θα τα βρείτε από τους μισθωτούς των 2000 ευρώ και πάνω, γιατί αυτοί είναι οι ….. έχοντες και κατέχοντες σε βάρος του λαού και της οικονομίας.


Μας λέγατε προεκλογικά, 25/09/09 «……«Αυτά τα δύο μεγάλα ζητήματα συγκλίνουν σε ένα πολύ απλό στόχο. Το στόχο να αλλάξουμε το μοντέλο της ανάπτυξης, να πάμε σε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης, σε μια νέα συμφωνία, που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολίτη, την οικογένεια και συμφιλιώνει την παραγωγή, την οικονομική ανάπτυξη, με το περιβάλλον».
- «Αυτό σημαίνει όμως, ότι χρειάζεται να πάρουμε ριζικά διαφορετικές αποφάσεις και για τον τρόπο διακυβέρνησης του πλανήτη μας και των οικονομιών μας και του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δεν μπορούμε να σώζουμε το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις τράπεζες και απ' την άλλη, να λέμε ότι θα παγώσουμε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές για τον εργαζόμενο και την πραγματική οικονομία».

Μας λέτε σήμερα πως πρέπει να σφίξουμε ακόμα το ζωνάρι, να ξεχάσουμε τις αυξήσεις των μισθών μας, να μην ζούμε το απατηλό όνειρο μιας άλλης ανάπτυξης, να ξεχάσουμε πως οι Τράπεζες φορολογούνται, να μάθουμε πως ζει κανείς στην κατάψυξη και να συνηθίσουμε το πολικό κλίμα.


Μας λέγατε προεκλογικά «…..Έχουμε πει ορισμένα πράγματα πάρα πολύ ξεκάθαρα. Δεν θα αυξηθούν οι φορολογικοί συντελεστές. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω φορολόγηση της μέσης ελληνικής οικογένειας και των χαμηλόμισθων. Ναι, θα υπάρξει μεγαλύτερη φορολόγηση των υψηλών εισοδημάτων, των μερισματούχων, εάν είναι μεγάλα μερίσματα, εάν είναι μεγαλομέτοχοι με άλλα λόγια, και της μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Οι κατευθύνσεις μας είναι σαφείς.»

Μας ετοιμάζετε αύξηση των έμμεσων φόρων, αυξήσεις στα ποτά, στα τσιγάρα, στους φορολογικούς συντελεστές, στους φόρους καυσίμων, διατηρείτε το 12% στα καρτοκινητά, τις αυξήσεις των τελών κυκλοφορίας, τον ειδικό φόρο κατανάλωσης καυσίμων.


Μας λέγατε προεκλογικά «……«Αν θέλετε να συνεχίσουμε την ίδια πορεία παρακμής των τελευταίων 6 χρόνων, ξαναψηφίστε τον κ. Καραμανλή. Αν θέλετε μία πορεία προόδου, με ένα κράτος που σέβεται τον πολίτη και μία οικονομία που αναπτύσσεται, τότε ζητώ τη δύναμή σας, ζητώ την ψήφο σας, ψήφο αυτοδυναμίας».


Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο Λαός έκανε την ίδια διαχρονική μα…..α. Να σας πιστέψει!!!


Μας λέγατε προεκλογικά ότι «……Πρώτον, το πάγωμα μισθών και συντάξεων που ανακοίνωσε ο κ. Καραμανλής στη Δ.Ε.Θ. δεν αντισταθμίζεται με καμία εισοδηματική ενίσχυση. Ακολουθεί το μισθωτό και τον συνταξιούχο όλη την υπόλοιπη ζωή του, σημαίνει δηλαδή διαρκή μείωση στο εισόδημά του.
- Και δεύτερον, το «αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό» είναι μόνο ένα μέτρο από το συνολικό σχέδιο αναθέρμανσης της οικονομίας που προτείνουμε….»


Μας λέγατε προεκλογικά ότι «……Θέλουμε τα λιμάνια μας να αξιοποιήσουν τα τεράστια πλεονεκτήματα που συνδέονται με την στρατηγική γεωγραφική θέση της χώρας μας. Να γίνουν σημαντικοί διαμετακομιστικοί κόμβοι στην ευρύτερη περιοχή, παρέχοντας σύγχρονες λιμενικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, και εξασφαλίζοντας τη σύνδεση περιφερειακών και εθνικών δικτύων.

- Προωθούμε διαρθρωτικές αλλαγές που θα διέπουν την αυτόνομη οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία των λιμένων και αξιοκρατικά στελεχωμένων δημόσιων λιμενικών αρχών.- Ενισχύουμε το ρόλο των δημόσιων λιμενικών αρχών ως παράγοντα διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος στην παροχή λιμενικών υπηρεσιών. Λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση των λιμένων.

- Εκσυγχρονίζουμε τις λιμενικές υποδομές και δημιουργούμε σύγχρονους επιβατικούς σταθμούς σε όλη τη περιφέρεια.

- Διευκολύνουμε την ανάπτυξη βιομηχανιών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στην ευρύτερη περιοχή των λιμένων, με στόχο τη διεύρυνση του μεταφορικού έργου. Ενισχύουμε την διαφάνεια στις σχέσεις λιμένων – χρηστών.

- Προωθούμε την εξωστρέφεια των Ελληνικών Λιμένων μέσω της ενεργής δραστηριοποίησης τους στα διεθνή φόρα και παρεμβαίνουμε ενεργά στην διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής Λιμενικής Πολιτικής.

Για το ΠΑΣΟΚ, ο δημόσιος έλεγχος και η διαχείριση των λιμενικών μας υποδομών αποτελεί επιλογή βιώσιμη και επιβεβλημένη, λόγω του στρατηγικού χαρακτήρα τους, στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.


Ειδικότερα για τον ΟΛΠ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες προκειμένου να κατοχυρώσει το δημόσιο συμφέρον και τα εργασιακά δικαιώματα, με ουσιαστική και σε βάθος επαναδιαπραγμάτευση».
Σήμερα σας παρακολουθούμε να αυτοξεφτιλίζεστε
!!!


Μας λέγατε προεκλογικά ότι :

«….Υποστηρίζουμε:
- την αναβάθμιση του ρόλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Εθνικών Κοινοβουλίων και την αξιοποίηση των ρυθμίσεων της Συνθήκης της Λισσαβόνας που ενισχύουν συμμετοχή, όπως η νομοθετική πρωτοβουλία πολιτών και τα δημοψηφίσματα.
- την αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης με αναπροσαρμογή των όρων και νέες προδιαγραφές που θα εξαιρούν από τη μέτρησητου επιτρεπόμενου ελλείμματος τις δημόσιες παραγωγικές δαπάνες, τις επενδύσεις για την παιδεία κα την πράσινη ανάπτυξη, καθώς και τις αμυντικές δαπάνες.
- τη θέσπιση ενός Ευρωπαϊκού Σύμφωνου για την Απασχόληση, ένα «Κοινωνικό Μάαστριχτ» με μετρήσιμους δεσμευτικούς στόχους για απασχόληση καιανάπτυξη.
Σήμερα κάνετε το ακριβώς αντίθετο!

Έφτασε λοιπόν η ημέρα να αποκαλυφθείτε! Θα έρθουν και οι επόμενες μέρες που θα αποδείξετε πόσο καλοί υπάλληλοι των Τρισέ και Αλμούνια είστε και πως αντιλαμβάνεστε τον πατριωτισμό και τον αυτοσεβασμό μιας χώρας, ενός λαού, μιας ιστορίας, ενός μέλλοντος.


Από σήμερα και κάθε μέρα θα συγκρίνεστε με τον προεκλογικό λόγο σας και με την δήθεν σοσιαλιστική σας συνείδηση.

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger