Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ και ο δρόμος για του ΜΑΞΙΜΟΥ


Θα βρεθούν τα χρήματα για τις παροχές :

[...... * Από την αποτελεσματική, αλλά όχι άδικη, φορολόγηση του πλούτου:
o στην μεγάλη ακίνητη περιουσία
o στα μερίσματα που διανέμονται στα υψηλά εισοδήματα
o στα καθαρά κέρδη από χρηματιστηριακές συναλλαγές
o στις συναλλαγές με υπεράκτιες εταιρίες.



* Από την αποκατάσταση της αξιοπιστίας των ελεγκτικών μηχανισμών
για την πάταξη της φοροδιαφυγής, με:
o καθιέρωση λογιστικού προσδιορισμού των εσόδων στις επιχειρήσεις
o δειγματοληπτικούς ελέγχους με διασταύρωση όλων των
πληροφοριών για τις συναλλαγές σε Ελλάδα και εξωτερικό



* Από την κατάργηση όλων των ρυθμίσεων της Ν.Δ. που ευνοούν την
φοροδιαφυγή και το οικονομικό έγκλημα



* Από την αξιοποίηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας του ελληνικού δημοσίου.



* Από εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών και την υλοποίηση
«προϋπολογισμού προγραμμάτων». Όχι μειώνοντας τις δημόσιες επενδύσεις
και τις δαπάνες σε παιδεία και υγεία όπως η ΝΔ, αλλά με θέσπιση
μετρήσιμων στόχων ανά υπουργείο και οργανισμό, και διαδικασία ετήσιας
λογοδοσίας στη Βουλή.



* Από επανεξέταση των αμυντικών δαπανών, ώστε να εξοικονομηθούν
πόροι με τρόπο που να διασφαλίζεται το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων.
Το εξοπλιστικό πρόγραμμα μέχρι το 2014 έχει προϋπολογισμό που αγγίζει
τα 25 δις.......]

Ο κ. Παπανδρέου στην Δεθ ανακοίνωσε μέτρα κυβερνητικής πολιτικής, εφ' όσο το ΠΑΣΟΚ επιλεγεί από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού να Κυβερνήσει.

Επί των μέτρων αυτών νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσει ένας αποσαφηνιστικός διάλογος και μια αποκρυπτογράφηση, γιατί πολλά πράγματα εισέρχονται στον κοινωνικό διάλογο ως συνθήματα και οι κυβερνήσεις στην συνέχεια επικαλούνται ότι "εμείς τα είπαμε και ό Λαός μας ψήφισε"

Βεβαίως ο Λαός ποτέ δεν κατάλαβε τι ψήφισε και γιατί το συμφέρον του ήταν η επιλογή αυτού του κόμματος έναντι ενός άλλου.

Αλλά σε αυτό το σημείο είναι πρέπον για την λεγόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία, να υπενθυμίσουμε στου θιασώτες αυτής της Δημοκρατίας οτι, ό,τι ψηφίζεται στην Βουλή ως προγραμματικές δηλώσεις πρέπει να εφαρμόζεται και όχι ότι έλεγε το προεκλογικό συνθηματολογικό πρόγραμμα του κυβερνώντος κόμματος.
Διαφορετικά, και το υποστηρίζω ακέραια, η Δημοκρατία λειτουργεί ως παραπέτασμα καπνού σε ένα φασιστικό σύστημα.

Όμως το προεκλογικό πρόγραμμα λειτουργεί όπως τα σποτ μιας διαφήμισης που προσπαθεί να πουλήσει ένα προϊόν. Το προϊόν όμως αρκετές φορές είναι ελαττωματικό και οι πωλητές ή οι κατασκευαστές σπάνια αναγνωρίζουν υπαιτιότητα. Έτσι και στην πολιτική, οι πολιτικοί μας λειτουργούς ως ντίλερ προϊόντων που θα καλυτερέψουν την ζωή μας πλασάρονταν διάφορα αμπαλάζ στην προσπάθεια τους να μας πείσουν πόσο έντιμοι είναι, πόσο ανθρωπιστές και πατριώτες ή πόσο θέτουν τον εαυτό του στην υπηρεσία του πολίτη και του Λαού. Μιλούν για ανάπτυξη, για διασφάλιση των χρημάτων του Λαού, για την πάταξη της φοροδιαφυγής, για έντιμο και ισόνομο φορολογικό σύστημα και για την πικρή αλήθεια, οτι είμαστε στο χείλος του γκρεμού, ότι πληρώνει ο Ελληνικός λαός τις κακές πολιτικές των προηγούμενων και των εργατοπατέρων της Ολυμπιακής , του ΟΤΕ, των ΕΛΤΑ, του ΟΣΕ και πάει λέγοντας, με μια γραφειοκρατία και άχρηστους δημόσιους υπαλλήλους ή εργαζόμενους με πολλά και άδικα διακαιώματα σε βάρος του κοινωνικού συνόλου και άλλα τερπνά και ωφέλιμα που μόνο ηλίθιοι πιστεύουν ή όπως έγινε στις τελευταίες εκλογές με το τριχίλιαρο στην Πελοπόννησο

Από τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Παπανδρέου, κατ' αρχή βαστώ εκείνο που αναφέρεται στην αξιοποίηση της Δημόσιας ιδιοκτησίας.
ΜΕ ΆΛΛΑ ΛΌΓΙΑ ΕΚΠΟΊΗΣΗ ΤΗς ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ !!!!!!

Αλήθεια, η κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας, τι άλλο δεν κάνει από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας του Λαού;
Λέει ο Παπανδρέου ότι θα πουλήσει η μεγάλη ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Λαού για να ..... φάει ο Λαός.
Για πόσο καιρό θα τρώει ο Λαός πουλώντας την περιουσία του και δημιουργώντας μερικούς ημέτερους, πλούσια καινούργια τζάκια;
Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε την Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ; Για να πτωχεύσουμε από Δημόσιο πλούτο;Να αποεθνικοποιήσουμε της Δημόσιες επιχειρήσεις μας, για να εμφανίζει ή κάθε κυβέρνηση δήθεν ρυθμούς ανάπτυξης και επενδύσεων με το ξεπούλημα σε ιδιωτικά συμφέροντα του Δημόσιου πλούτου;

Αυτή είναι η μεταμέλεια του ΠΑΣΟΚ από την εξουθενωτική και αντιαναπτυξιακή οικονομική πολιτική Σημίτη; Αυτή είναι η ..... Αριστερή πολιτική;
Τέτοιους πολιτικούς και τέτοιες Αριστερές πολιτικές τις έχω χ....νες!

Ο Παπανδρέου καταγγέλει τον Νεο-Φιλελευθερισμό, εξωρκίζει ή αποδέχεται τον πρωτοξάδελφο του, τον εκσυγχρονισμό; Μπορεί να μας πεις σε ποιο μοντέλο ανάπτυξης και με ποια στρατηγική θα προχωρήσει η Ελληνική Οικονομία; Που θα βασίζεται η ανάπτυξη και πως θα συνδέεται με την καθημερινότητα και την Ελληνική οικογένεια, τις ανάγκες του Λαού και το μέλλον των νέων γενιών;

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger