Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ

Στις 18, 19,20 και 21 του τρέχοντος μηνός διεξάγεται στην Χαλκιδική ( λόγω λιτότητας ) το εκλογικό συνέδριο της ΓΣΕΕ.


Είναι μια εθιμοτυπική διεργασία, απόρριψης ή επαναβεβαίωσης της «εξουσίας» των ηγεσιών μέσω του καθαρτήριου μηχανισμού των εκλογών, που αποτελεί απλά μόνο συνέχεια μιας δομημένης γραφειοκρατικής αντίληψης που διαμορφώνει ή περιγράφει τις εξουσίες των μηχανισμών, αλλά και περισσότερο μια ανάγκη αυτό-επιβεβαίωσης της εξουσίας ως αυτοτελές ανώτατο εργαλείο σύζευξης του συμφέροντος με το ένα σύνολο συντελεστών, που διαμορφώνουν το συμφέρον και ενός άλλου συνόλου, που υποτάσσεται στο συμφέρον μέσα σε μια διαρκή διακριτή συνθήκη εξάρτησης.

Το συμφέρον είναι εκείνο που προσδιορίζει το πεδίο άσκησης εξουσίας, που μπορεί να είναι μια Τράπεζα, μια πολυεθνική επιχείρηση, μια Δημοτική επιχείρηση, ένας πολιτικός σχηματισμός, ένας αθλητικός χώρος, τα εργαλεία θωράκισης της κρατικής οντότητας, όπως δικαστήρια και ενώσεις δικαστών κλπ.

Κάθε συμφέρον αποτελεί ένα υποσύνολο σχέσεων κέρδους, υποταγής και εξουσίας του συνόλου που δημιουργεί η ανώτατη οντότητα, δηλαδή το Κράτος.

Για το λόγο αυτό οι εκλογικές διαδικασίες αποκτούν μια ιεροτελετουργική θεσμοποιητική αμφίδρομη σχέση μεταξύ υποσυνόλου με το ανώτατο συμφέρον που ταυτίζεται με το Κράτος και που δημιουργεί το Κράτος.

Αυτή η «θεσμοποιητική» σχέση «αποκαθιστά» τον θεσμικό ρόλο στην άσκηση εξουσίας φορέων, που συγκροτούνται ως υποκείμενα κοινωνικών συνόλων και που διαχειρίζονται μια διαμεσολαβητική εξουσία μεταξύ Κράτους και Κοινωνίας.

Το Καθαρτήριο αποκαθιστά τις σχέσεις εκπροσώπησης και αντιπροσωπευτικότητας υπό την έννοια ότι οι φορείς από υποκείμενα των κοινωνικών συνόλων μεταβάλλονται σε υπερκείμενα αυτών, παρέχει μια εξαγοράσιμη από το Κράτος μορφή θεσμικής εξουσίας, καθιστώντας την ύπαρξή τους αυτονόητη και ισοδύναμα αναγκαία με τα θεσμοθετημένα εκ του Κράτους εργαλεία προστασίας του Κράτους διά και απέναντι στις Κοινωνίες.

Τα συνέδρια της ΓΣΕΕ, πλην φωτεινών εξαιρέσεων, δεν αποτελούν τίποτε λιγότερο ή περισσότερο από μια «αρένα» σύγκρουσης κομματικών – πολιτικών συμφερόντων που υποκρύπτονται οικονομικά συμφέροντα.

Τα αποτελέσματα των συνεδριακών διαδικασιών είναι ασήμαντα έως και ανύπαρκτα, και μέσα σ’ αυτήν την ανυπαρξία αποτελεσμάτων το μόνο σημαντικό, αλλά υπερκείμενης της  πραγματικής αξίας , είναι η καταγραφή των εξουσιαστικών δυνάμεων υποταγής της ΓΣΕΕ και του μεγέθους της κάθε δύναμης που ασκεί εξουσιαστικά και υποτακτικά δικαιώματα.

Η ΓΣΕΕ αποτελεί το λάφυρο ή το σκήπτρο της διαμάχης μεταξύ των εξουσιαστικών κομματικών ( ενταγμένων στο Κράτος) δυνάμεων που επικυριαρχούν των κοινωνιών των εργαζομένων.

Αυτή η πραγματικότητα που έχει εμπεδωθεί πλέον ως συνείδηση ύπαρξης, ως συνείδηση έκφρασης, ως συνείδηση εκπροσώπησης, ως συνείδηση αντιπροσωπευτικότητας, έχει εξαλείψει τόσο τον πολιτικό λόγο όσο και την παραγωγή ιδεών, με αποτέλεσμα εάν στον προφορικό λόγο ενός συνδικαλιστή υπάρξουν ψήγματα πολιτικού λόγου ή απόχρωση ιδέας, ο λόγος να προκαλεί την αδιαφορία των συνέδρων, οι περισσότεροι των οποίων να αδυνατούν να καταλάβουν τι λέει ο ομιλητής.

Κάθε σύνεδρος καταλαβαίνει ότι του είναι οικείο. Οι της ΠΑΣΚΕ την γλώσσα επικοινωνίας που έχει δομηθεί στο ΠΑΣΟΚ. Οι της ΔΑΚΕ, την γλώσσα της Ν.Δ. Του ΠΑΜΕ την ξύλινη γλώσσα του ΚΚΕ. Η Α.Π. την γλώσσα του ΣΥΝ αλλά όχι και τόσο την γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάθε προφορικός λόγος χρησιμοποιεί συγκεκριμένα κλειδιά, που από την μια επικυρώνουν την κομματική γλώσσα επικοινωνίας και από την άλλη προκαλούν την αντίπαλη κομματική συνείδηση, προσπαθώντας να προσδιορίσουν τα απαραίτητα σημάδια, να αποσαφηνίσουν τις συνοριακές γραμμές και να πολώσουν στην βάση ευφυολογημάτων τον κομματικοσυνδικαλιστικό στρατό τον οποίο θα σύρουν στην επικύρωση προαλειμμένων αποφάσεων. Αποφάσεις που έχουν επεξεργαστεί και διαπραγματευτεί σε ανώτερο ή ανώτατο κομματικό επίπεδο.

Δεν αποτελεί προνόμιο των συνέδρων ποιος θα εκλεγεί στην διοίκηση της ΓΣΕΕ, αλλά υποχρέωση κομματικής πειθαρχίας και σεβασμού στις αποφάσεις των ανώτερων κομματικών καθοδηγητικών οργάνων.

Η δε εκλογή Προέδρου ή Γεν. Γραμματέα ή Αντιπροέδρου ή άλλου αξιώματος που αντιστοιχίζεται με το ποσοστό δύναμης της κάθε παράταξης, δημιουργεί κομματική πειθαρχία και σεβασμό στον ηγέτη του Κόμματος.

Όποτε υπήρξε εσωτερική επανάσταση κατά της δομημένης συνείδησης και της κομματικής υποταγής στο αυτονόητο, στη ΓΣΕΕ αλλά και στο σύνολο του οργανωμένου εργατοχώρου, υπήρξε και γέννηση ιδεών και πάλη ιδεών και πολιτικού λόγου.

Σε ότι με αφορά, είμαι περήφανος για την περίοδο της πολιτικής και συνδικαλιστικής μου δράσης, εκείνη που πραγματώθηκε κατά τον χρόνο αντίστασης και επανάστασης ενάντια στην κομματική ποδηγέτηση και κυβερνητική υποταγή των συνδικάτων και του σ.κ. το 1985, το δικαστικό πραξικόπημα των Θέμελη – Γιαννόπουλου και την δημιουργία της ΣΣΕΚ.
Αυτή η περίοδος είναι η πιο σημαντική στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού σ.κ. γιατί είναι μια εξέχουσα στιγμή, είναι η αποκορύφωση της γέννησης ιδεών που ασφυκτιούσε στα σκοτεινά, γεμάτο μούχλα και δυσοσμία κομματικά πρασινο-ηλιόλουστα κομματικά φέουδα, όπου πραγματώνονταν οι δονκιχωτισμοί μια Σοσιάλ εκμαύλισης και αποστέωσης ενός εργατικού κινήματος που είχε δημιουργηθεί και εδραιωθεί μετά την πτώση της Χούντας και που είχε την κύρια ευθύνη στην έναρξη της κυβερνητικής θητείας ΠΑΣΟΚ.

Είναι μια περίοδος που το πιο συνειδητοποιημένο τμήμα του σ.κ. που εκφραζόταν μέσα από το ΠΑΣΟΚ δεν δεχόταν να πρωτοστατήσει ή να συμμετέχει απλώς στην αυτοδιάλυση του σ.κ. με αντάλλαγμα μια Σοσιάλ εκδοχή του κρατικομονοπωλιακού εκμεταλλευτικού συστήματος και μιας Σοσιάλ εξουσίας που χάιδευε τα αχαμνά του και που του εγγυόταν την εξωτερίκευση διαχρονικών κόμπλεξ εκτοπισμού του από την «Εξουσία».

Σήμερα βρισκόμαστε πάλι στον ίδιο αφετηριακό κόμβο, με προκλήσεις πολύ πιο έντονες, που απευθύνονται στην ίδια κομματικοσυνδικαλιστική ηγεσία, και την προκαλούν.

Σήμερα ο έθνικ Σοσιαλισμός, ο έθνικ Πατριωτισμός, ο έθνικ Πολιτικός Λόγος, υποσκελίζει και τον Σοσιαλισμό και τον Πατριωτισμό και τις κοινωνίες των εργαζομένων, τις οποίες υποτάσσει στις «Αγορές», στο «Εξωτερικό Χρέος», στο «Διευθυντήριο» της Ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και του εργαλείου υποταγής λαών και Κρατών, το euro.

Συγκριτικά με το χθες, το σήμερα που λαμβάνει χώρα στο 34ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ θα μπορούσε να αποτελέσει μια διέξοδο καθώς και μια ευκαιρία του επαναπροσδιορισμού της συνείδησης του εργαζόμενου προς τα μέσα προστασίας του και της άρνησης του στην εμπεδωμένη αντίληψη του προστατευτικού ρόλου των κομμάτων, των κομματικών συνδικαλιστικών ηγεσιών και μιας δημοκρατίας που χρησιμοποιείται ως δεσμοφύλακας των κεκτημένων συμφερόντων και εξουσιών του κράτους και των διαμεσολαβητών του, κομμάτων εξουσίας ή … αντιπολίτευσης .

Είναι μια ευκαιρία, δεδομένης μιας αποκαλυπτικής πραγματικότητας που επαναδομεί τον εθνικισμό, και μάλιστα εκείνον που αναπτύχθηκε κατά την περίοδο που το Ελληνικό Κράτος δομείτο ως Προτεκτοράτο των ΗΠΑ, σήμερα των «Αγορών» και του Δ΄ Ραίχ.


Θα πρότεινα στο φίλο μου τον Παναγόπουλο, αν του είναι δύσκολο στο επίπεδο της ΠΑΣΚΕ, μπορεί στο επίπεδο της ΓΣΕΕ, να βγάλει στο πεζοδρόμιο την κομματική γκιλοτίνα, να αντισταθεί στις υποδείξεις της κομματικής νομενκλατούρας και των υποχρεώσεων του ως κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος.

Την ίδια παράκληση απευθύνω στον Τσαλικάκη, στον Γαυρίλη και στην ηγεσία του ΠΑΜΕ.

Ο οργανωμένος χώρος των εργαζομένων και τα θεσμοθετημένα όργανα του, χρειάζονται τον πολιτικό λόγο ως μέσο, ως γλώσσα επικοινωνίας και όχι τις κομματικές αγκυλώσεις, την κομματική γλώσσα, την κομματική συνείδηση και τον τεχνοκρατισμό ως γλώσσα παραγωγής πολιτικής και επιχειρημάτων.

Ο πολιτικός λόγος , ως ιδεοπαραγωγική πηγή γλώσσας επικοινωνίας και δημιουργικότητας, παράγει συνδικαλισμό, παράγει κινήματα, δημιουργεί πλούτο, δημιουργεί εξουσίες που οι κοινωνίες χρειάζονται ως όπλα απέναντι στο Κράτος και τα Συμφέροντα που εκπροσωπεί και σε αυτά υποβάλει τις κοινωνίες.

Ένα Συνέδριο της ΓΣΕΕ ή της ΑΔΕΔΥ έχει αυτόν τον σκοπό και αυτή την υποχρέωση.

Έχει την υποχρέωση της ιδεοπαραγωγικής δημιουργίας δυνάμεων και αρχών που να ισχυροποιούν τους εργαζόμενους και την ανάγκη οργανωμένης άμυνας των εργαζομένων απέναντι στα συμφέροντα και τους πολιτικούς προστάτες των.

Το σύνολο της κοινωνίας των εργαζομένων δεν ζουν στην αυταπάτη του προστατευτισμού του από τα κόμματα, το Κράτος και τις Κυβερνήσεις, και όσο το πέλμα του ποδιού του κόμματος πατάει πάνω στα συνδικάτα, τόσο οι εργαζόμενοι θα τα αποφεύγουν τις οργανώσεις όπως ο διάολος το λιβάνι.

Αλλά αν αυτό αποτελεί τον έναν πυλώνα στον οποίο εδράζεται η εξουσία, η υιοθέτηση του από τα συνδικάτα καθιστά τις οργανωμένες δυνάμεις των εργαζομένων, συνένοχους για τα δεινά στα οποία υπόκεινται οι κοινωνίες των εργαζομένων.
Γιατί αυτές οι οργανωμένες δυνάμεις κατα συντριπτική πλειοψηφία, είναι δυνάμεις με αναπτυγμένο τον κομματικό πατριωτισμό και τον κομματικό εθνικισμό, και ευθύνονται για την επιλογή των ηγεσιών των  "συνδικαλιστικών"  οργανώσεων.

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger