Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ή ΑΥΤΟΤΕΛΗ παροχή ως έχει, ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, & ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ στην υπό σύναψη Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας;

Όταν χρεοκοπεί ένα πολιτικό σύστημα, είναι απολύτως φυσικό να χρεοκοπούν αντιλήψεις, πολιτισμοί, ηθικές, συστήματα, μέθοδοι σκέψης, μέθοδοι λειτουργίας.
Της χρεοκοπίας του Πολιτικού Συστήματος, προηγήθηκε κατάπτωση αξιών και τρόποι ζωής, αποθεώθηκε η μετριότητα και ο τεχνοκρατισμός αντιμετωπίστηκε ως ασπιρίνη δια κάθε νόσο, κάθε αιτία και αναδύθηκε ο πολιτισμός του κενού και του τίποτα.
Μέσα σε αυτό το νέο τοπίο, η αναλγησία των κυβερνώντων και η υποτονική αντίδραση των εξαπτέρυγων ή η ευρηματικότητα των εξαπτέρυγων να ταυτίζονται δια της τεθλασμένης με την αναλγησία και την άσκηση τρομοκρατίας στους εργαζόμενους "δια την σωτηρία της Πατρίδος", δημιουργούν μια επιπλέον ζοφερή κατάσταση αδιεξόδων και ύψωσης τειχών, διάσπασης και διαμελισμού των κοινωνικών ομάδων ή κοινοτήτων ευρύτερων στρωμάτων εργαζομένων και συνταξιούχων.
Αποκορύφωμα αυτής της νέας κατάστασης, της δημιουργίας νέων κοινωνικοπολιτικών και οικονομικών σχέσεων εργασίας και απασχόλησης, αποτελεί και η απόφαση της ΠΑΣΚΕ δια του Γραμματέα της, Προέδρου της ΓΣΕΕ, να συνδράμει προς την κατεύθυνση της κυβερνητικής πολιτικής και του ΣΕΒ, να ενσωματώσουν στους βασικούς μισθούς, τα Δώρα, Πάσχα - Χριστουγέννων και Επιδόματος Αδείας στην ΕΓΣΣΕ.  
Η ενσωμάτωση, θα επιφέρει την εξαφάνιση μέσα σε μια τριετία του δέκατου τρίτου και δέκατου τέταρτου μισθού, συν επιπλέον ότι στο 40% των εργαζομένων από την πιθανή εφαρμογή μιας τέτοιας υπόθεσης, θα εξαφανίσει λόγω της αλλαγής της φορολογικής κλίμακας, το επίδομα Πάσχα.
Επιπλέον, η ενσωμάτωση σημαίνει ότι από την στιγμή που μειώνονται οι συντάξεις και οι παροχές σε φαρμακευτική περίθαλψη και εργαστηριακή υποστήριξη, καλείται ο μισθωτός, να αγοράσει πλέον πιο ακριβά τις μειωμένες παροχές ασφάλισης.

Σε αυτήν την διελκυστίνδα εκποίησης δικαιωμάτων και κατακτήσεων, ο κομματισμός και οι συνειδησιακές αγκυλώσεις και οι κομματικές θέσεις εξουσίας, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις των συνδικαλιστικών παρατάξεων και των συνδικαλιστικών στελεχών σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης των εργαζομένων.

Αλλά σε τέτοια ζητήματα ανατροπών θεμελιακών ζητημάτων, δικαιωμάτων και οικονομικών εσόδων για τους εργαζόμενους, είναι εξωφρενικά αντιδεοντολογικό και εξόφθαλμα σφετεριστικό να προσπαθεί ο οργανωμένος εργατικός χώρος, που αποτελεί μια μικρή μειοψηφία του συνόλου των εργαζομένων στην χώρα (8% επί του ενεργού εργατικού δυναμικού) στο επίπεδο της ΓΣΕΕ και μόνο σε αυτό το επίπεδο, να επιβάλει ανατροπές και νέες συνθήκες και όρους απασχόλησης και αμοιβών.

ΟΦΕΙΛΕΙ η ΓΣΕΕ το θέμα αυτό να το θέσει υπό τύπου διαβούλευσης σε όλα τα Εργατικά Κέντρα  εργαζομένων, όπου με δημοψηφισματική διαδικασία να δοθεί η δυνατότητα στους ίδιους τους εργαζόμενους , συνδικαλισμένοι ή όχι, να εκφράσουν την απόφαση τους επί του ζητήματος της ενσωμάτωσης στην ΕΓΣΣΕ των δώρων, Πασχα και Χριστουγέννων και Επιδόματος αδείας, ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ ή ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΩΝ στους βασικούς μισθούς.

Ξαναλέω, η αποδοχή της ΓΣΕΕ από το σύνολο των εργαζομένων, συνδικαλισμένων ή μη, ως θεσμικός εκπρόσωπός τους κατακτιέται στο επίπεδο της κοινωνίας όχι με όρους που το Κράτος έχει αναγνωρίσει θεσμικό χαρακτήρα στην ΓΣΕΕ.

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".