Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Μείζων Πολιτικό Ζήτημα η στάση Αλαβάνου.

Ο Ελληνικός λαός έχει βαρεθεί τους πολιτικούς να ξιφουλκούν μεταξύ τους για τις "πολιτικές ευθύνες" που υπάρχουν στην χάραξη και πραγμάτωση μιας πολιτικής, αλλά που μέχρι σήμερα εκτός από παραιτήσεις υπουργών και αυτές με το ζόρι, κανένας δεν διώχτηκε, κανένας δεν πήγε φυλακή.
ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ
Αυτή είναι η άποψη του Λαού και για την άποψη αυτή το κάθε κόμμα "ενίσταται" και τρέχει ασθμαίνοντας να διατυπώσει τις διαφορές που υφίστανται ανάμεσα σε εκείνο απέναντι όλων των άλλων

Και ιδού, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να κάνεις πράξη τα λεγόμενα σου και τους διθυράμβους σου και τις κατηγορίες που βαρύγδουπα ξεστομείς από τον "άμβωνα" της Δημοκρατίας.

Περνά ένας ολόκληρος χρόνος προσεταιρισμού στην ανακύκλωση της φαυλότητας και στα κέρδη από την εκμετάλλευση των πολιτικών ευθυνών, από τα σκάνδαλα που ξεπαστρεύουν τα επιχειρήματα του "σεμνά και ταπεινά", τους Υπουργούς του αλλά και τον ίδιο και φτάνει η στιγμή να αναλάβεις την πολιτική ευθύνη ως χρέος απέναντι στην παράταξή σου και τον Λαό και να επιβάλεις πολιτική ευθυνών (πολιτικών και ποινικών) στην Κυβέρνηση και να κινήσεις την διαδικασία "περί ευθύνης υπουργών" και για ιδιοτελείς λόγους κρύβεσαι για να προβάλλεις δήθεν την καθαρότητα σου, την εντιμότητά σου και να μην κατηγορηθείς ότι "συμπράττεις" στο να κουκουλωθούν οι πολιτικές ευθύνες της Κυβέρνησης Σημίτη, που άνοιξε τον δρόμο στο σκάνδαλο, όπως αυτό εξελίχθηκε ως τέτοιο
Σου διαφεύγει σκοπίμως, ότι οι Υπουργοί του Σημίτη όταν διαπίστωσαν χροιά σκανδάλου, έκαναν αναπομπή της υπόθεση για την Λιμνοθάλασσα Βιστονίδας
Ξεχνάς σκοπίμως πως με ευθύνη της σημερινής Κυβέρνησης το Δημόσιο παραιτήθηκε των διεκδικήσεων του στα Ελληνικά δικαστήρια.

Και ενώ γνωρίζεις ότι δεν υπάρχουν ούτε ηθικές (πολιτικά ηθικές) ευθύνες αλλά ούτε και ποινικές εναντίον των Υπουργών της Κυβέρνησης Σημίτη στην υπόθεση αυτή, επιμένεις με το συνεταιράκι, το εξ' αριστερών σου, γιατί κινδυνεύεις να σου επισυνάψει κατηγορίες συμπαράταξης με το ΠΑΣΟΚ, να ψάχνεις απεγνωσμένα σωσίβιο που θα σου εξοπλίσει το οπλοστάσιο, την άρνησης σου δηλαδή για οποιασδήποτε μορφής υποστήριξης μιας Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ελλείψει αυτοδυναμίας.
Αλλά ακόμη, μικροπολιτικά σκεπτόμενος, επιδιώκεις να βρεθείς ως δήθεν "αντιρρησίας συνείδησης" στο προσκήνιο των γεγονότων μέσα από την κόντρα σου με το ΠΑΣΟΚ, μιας και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η επίδειξη ηγετικής ικανότητας, αγνοώντας παντελώς και σνομπάροντας την συλλογικότητα που προπαγανδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μπορώ να πω πως είστε αμετανόητα βουλιμικοί στην άγρα μικροκομματικών ωφελημάτων. Αδιαφορείτε ότι κάποιοι θα ξεμπερδέψουν από τις ποινικές τους ευθύνες, την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση της κάθαρσης και της εντιμότητας προσπαθεί να κουκουλώσει τα εγκλήματα της σε βάρος του Λαού και να καλύψει τα Λαμόγια - υπουργούς της.
Αδιαφορείς τελείως στην δεδηλωμένη του Ελληνικού Λαού απαίτηση, να ξεμπερδέψει με την φαυλότητα, την διαφθορά, την πενία που την υποβάλει η Κυβέρνηση Καραμανλή, για έναν και μόνο λόγο.
Για να μην βρεθείς στο καναβάτσο και οδηγήσεις σε αυτοκτονία τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τον Συνασπισμό. Γιατί γνωρίζεις πως στην περίπτωση που υπερψηφισθεί η πρόταση ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική Επιτροπή και από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ο Καραμανλής θα προκηρύξει αναγκαστικά εκλογές μιας και μη ομολογουμένως με σαφήνεια αλλά επί της ουσίας θα έχει χάσει την δεδηλωμένη των 152 βουλευτών του.
Γνωρίζει πως σε μια τέτοια εκλογική διαδικασία που το κυβερνών κόμμα σύρεται αναγκαστικά σε εκλογές, σπιλωμένο από τις ποινικές ευθύνες των υπουργών του αλλά και του Αρχηγού του, θα καταστεί δεύτερο του εκλογικού αποτελέσματος.
τότε ασφαλώς η πρόταση συγκρότησης Κυβερνήσεως θα ανατεθεί στο πρώτο κόμμα, που θα είναι το ΠΑΣΟΚ.
Με δεδομένη την έλλειψη αυτοδυναμίας θα κληθείς να απαντήσεις θετικά ή αρνητικά στην πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ.
Έχεις όμως δεσμευτεί με δηλώσεις σου και με "επιχειρήματα" για την μη συμμετοχή σου στην Κυβέρνηση του "επάρατου" ΠΑΣΟΚ. Τι θα κάνεις τώρα; Θα αυτό-υποσκελιστείς ή θα εμείνεις στην θέση σου;
Ξέρεις πως η εμμονή στις θέσεις που έχεις καλλιεργήσει κόντρα στους εσωτερικούς σου αντιπάλους είναι δίκοπο μαχαίρι.
Ξέρεις ότι στην αδυναμία συγκρότησης Κυβέρνησης θα πάμε σε επαναληπτικές εκλογές.
Ξέρεις τέλος ότι στις επαναληπτικές ο Λαός που σε στήριξε με την ψήφο του θα στραφεί στο ΠΑΣΟΚ και εσύ θα πάρεις τον πούλο και ενδεχομένως να βρεθείς ως κόμμα εκτός κοινοβουλίου.
Επομένως είναι απόλυτα λογικό και εξηγήσιμο γιατί στηρίζεις τις επιλογές Καραμανλή.
Για να ρεφάρει ο Πρωθυπουργός και στην όποια εκλογική αναμέτρηση έστω και με διαφορά στήθους, η Νέα Δημοκρατία να έρθει πρώτο κόμμα.
Έτσι θα αποφύγεις το "πικρό ποτήριον" . Αυτό όμως πρόσκαιρα.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πέμπτη, 16 Οκτώβριος 2008
"Εκπρόσωπο" της "G700" με CLK ...στις "Αποδείξεις" του Ευαγγελάτου!
Αναρτήθηκε από bollywood-greece στις Πέμπτη, Οκτώβριος 16, 2008
"Ανατριχιάσαμε" βλέποντας τις Αποδείξεις του Ευαγγελάτου για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης...με τα "μούφα" ρεπορτάζ Παρουσίασε ως εκπρόσωπο της G700 ,νεαρό δημοσιογράφο(26 ετών) με 700 ευρώ το μήνα , που μένει μόνος του , έχει CLK και ρολόι αξίας 3.000 ευρώ... Και τα φέρνει βόλτα δύσκολα με τα 700 ευρώ ...και πιθανόν να επηρεαστεί από την κρίση! Με κάτι μπακαλίστικους υπολογισμούς ,στο ρεπορτάζ, έβαλε έξοδα για φαγητό 120 ευρώ και για δόση δανείου της CLK 160...Την οποία την γυάλιζε ...στα στο ρεπορτάζ ,όπως οι γύφτοι τα Ντάτσουν( Δεν μας λείε σε ποια τράπεζα έκανε αυτή την χρηματοδότηση να πάμε και μεις) Καλά τέτοια "μούφα" έχουμε χρόνια να δούμε σε εκπομπή που στηρίζεται σε ρεπορτάζ ... Άσε για τους καλεσμένους του ...Ξέθαψε τον δημοσιογράφο Μαρίνο γνωστό από τον Οικονομικό Ταχυδρόμο του Λαμπράκη με τις περίεργες απόψεις του περί της αποθέωσης της ελεύθερης οικονομίας! Ο άνθρωπος είναι μερικές δεκαετίες πίσω... Πάντως στο θέμα του "μούφα" G700 τον ξεμπρόστιασε όταν του είπε "καλά μας είπες ότι θες 120 ευρώ το μήνα. Καφέδες δεν πίνει τόσο κάνουν οι καφέδες σου" Εκεί κατάλαβε και την γκάφα του ο Ευαγγελάτος ...λέγοντας οτι και απο κάπου αλλού έχει εισοδήματα που δεν παρουσιάζει! Η ΤΑΤΙΑΝΑ έχει πιο αξιόπιστα θέματα ...και ας είναι trash tv!

(Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Εδώ και μήνες έχουμε ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή για το θέμα του Βατοπεδίου.
Και το ξέρουν αυτό όλοι οι πολίτες.
Αντιμετωπίσαμε την άρνηση των δύο κομμάτων, που εμπλέκονται σ’ αυτήν την υπόθεση.
Σε διαφορετικό βαθμό, εμπλέκονται όμως και τα δύο.
Από τη μεριά της Ν.Δ. αντιμετωπίσαμε άρνηση ότι δεν προχωρούn σε εμπλοκή της Βουλής, εφόσον τα θέματα βρίσκονται στη Δικαιοσύνη.
Και από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ ότι έχουμε πολλές Εξεταστικές Επιτροπές ζητήσει για να ζητήσουμε και για το Βατοπέδιο και ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι «Να ‘χαμε να λέγαμε?».
Αυτές είναι δηλώσεις, που έγιναν μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Έχουμε 14 βουλευτές στους 300.
Επιμείναμε και σήμερα αισθανόμαστε δικαιωμένοι, χάρη και στη στήριξη που βρήκε το αίτημα αυτό και στην κοινή γνώμη.
Θέλω να επισημάνω ότι οι Εξεταστικές Επιτροπές έχουν χαρακτηριστικά, τα οποία δεν είναι για να τα υποτιμά κανείς.
Με βάση το άρ.
145 παρ.
1 «οι Εξεταστικές Επιτροπές έχουν όλες τις αρμοδιότητες των ανακριτικών αρχών, καθώς και του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.» Θέλουμε επομένως - Εξεταστική Επιτροπή σε βάθος χρόνου.
Τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, ώστε να επεκτείνεται στις δύο κυβερνήσεις Καραμανλή και στην κυβέρνηση Σημίτη.
- Εξεταστική Επιτροπή σε εκτεταμένο πεδίο.
Όχι μόνο τα οικονομικά ζητήματα, τα οποία είναι εξαιρετικά σοβαρά, αλλά και τις ενδεχόμενες διασυνδέσεις των δραστηριοτήτων της ηγεσίας της Μονής Βατοπεδίου με παρακρατικές δυνάμεις και με μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών.
Ταυτόχρονα εμείς θέτουμε το αίτημα για την άμεση παράδοση στη Βουλή, όπως ζήτησαν οι δύο εισαγγελείς, των οποίων τιμάμε τη στάση, του φακέλου που περιέχει στοιχεία για ενδεχόμενη συμμετοχή υπουργών σε ποινικές δραστηριότητες.
Απευθυνόμαστε στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Δικαιοσύνης, στον Πρόεδρο της Βουλής και τους ζητάμε να απαιτήσουν από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την άμεση παράδοση του φακέλου.
Ήδη ο κ. Σανιδάς είναι εκτεθειμένος.
Μίλησε για παραπλανηθέντες Υπουργούς, έθεσε επόπτες στο έργο των εισαγγελέων, που ήταν έτοιμοι να στείλουν τα φάκελο στη Βουλή.
Δεν έχει άλλο δρόμο παρά να δώσει το φάκελο αυτό στη Βουλή, ώστε να γίνει η αξιολόγηση και εφόσον υπάρξει εκτίμηση, από τα διάφορα κόμματα, ότι υφίστανται ποινικές ευθύνες υπουργών να προχωρήσουμε στην σύσταση «Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, για τη Διεξαγωγή Προκαταρκτικής Εξέτασης», αυτή που δημοσιογραφικά αναφέρεται ως προανακριτική επιτροπή, ώστε να μην δώσουμε τη δυνατότητα να παραγραφούν οι ενδεχόμενες ευθύνες μελών της Κυβέρνησης στον Ποινικό Τομέα.
Σε σχέση με αυτά θέλω να πω ότι, διαφωνούμε με τη στάση του ΠΑΣΟΚ να αντιπαρατεθεί η Εξεταστική με την Προανακριτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης.
Και διαφωνούμε για τους εξής πολύ σοβαρούς λόγους.
Πρώτον, τα δύο κόμματα τα ενεχόμενα στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου πρέπει να σταματήσουν να ζαλίζουν και να μπερδεύουν τον κόσμο και να πάρουν μια έντιμη και καθαρή στάση με όλη την αυτοκριτική που πρέπει να γίνει.
Δεύτερο, γιατί η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης εστιάζεται και περιορίζεται στη διερεύνηση του σκανδάλου μόνο σε σχέση με τις Κυβερνήσεις της Ν.Δ.
με βάση τις σχετικές διατάξεις που υπάρχουν και στο Σύνταγμα για την παραγραφή για τις ποινικές ευθύνες, που ισχύει ήδη για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Τρίτο, γιατί το ζήτημα δεν είναι μόνο οι ποινικές ευθύνες.
Η κοινή γνώμη της χώρας μας, πρέπει να πληροφορηθεί για τις πολιτικές ευθύνες.
Εφόσον υπάρχουν πολιτικές ευθύνες αυτές δεν συμπαρασύρονται από την παραγραφή στον τομέα των ποινικών ευθυνών.
Αναφέρομαι και στις τρεις τελευταίες κυβερνήσεις.
Και τέταρτο, διότι το να ζητήσεις σήμερα άμεσα, χωρίς να έρθει ο φάκελος στη Βουλή, όπως έχεις δικαίωμα, να το κάνεις την Σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, μάλιστα σε αντιπαράθεση με την Εξεταστική Επιτροπή, αυτό οδηγεί σε μία παγίδα, η οποία τελικά θα είναι σε όφελος της Ν.Δ.
Διότι το αρ.
155 παρ.
7 του Κανονισμού της Βουλής λέει ότι «αν η Βουλή αποφασίσει να μην συγκροτηθεί η Επιτροπή αυτή, δεν μπορεί να υποβληθεί νέα πρόταση άσκησης δίωξης στηριζόμενη στα ίδια πραγματικά περιστατικά».
Αυτό σημαίνει ότι, ενώ μπορείς να κάνεις την πρόταση χωρίς την ύπαρξη του προανακριτικού φακέλου από τη Δικαιοσύνη, η Ν.Δ.
έχει τεράστιες δυνατότητες ελιγμών, να μιλήσει για ασύστατες προτάσεις τη στιγμή, που με την παρουσία του φακέλου, ενδεχομένως αποκλείονται όλες αυτές οι δυνατότητες για τη Ν.Δ.
Επομένως, ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς έχει μια καθαρή στάση απέναντι στον Ελληνικό λαό.
Εξεταστική Επιτροπή για όλους σε βάθος δεκαετίας, για όλες τις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες υπάρχουν.
Απαίτηση να δοθεί ο φάκελος στη Βουλή.
Στο ενδεχόμενο να υπάρχουν, όπως υποστηρίζουν οι Εισαγγελείς, ποινικές ευθύνες υπουργών, υφυπουργών της Ν.Δ.
, τότε άμεση σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
15/102008 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger