Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ Γ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2008


"ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς δημοσιογράφο κ. Γ. Πρετεντέρη

Αγαπητέ κύριε Πρετεντέρη
Παρακολούθησα με προσοχή την χθεσινή εκπομπή σας ΑΝΑΤΡΟΠΗ όπως και άλλες προηγούμενες όπου παρουσιάζατε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO Μεταξύ άλλων και για τους Οικολόγους Πράσινους.
Θα περίμενε κανείς από έναν δημοσιογράφο με τη δική σας εμπειρία και γνώσεις να καλέσει -και μάλιστα στην εκπομπή που λέγεται ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΚΑΙ κάποιον εκπρόσωπο των Οικολόγων Πράσινων για να πάρει μέρος στη συζήτηση μια και πράγματι η πολιτική παρουσία μας δείχνει να έχει απήχηση σε ένα σταθερά αυξανόμενο ποσοστό των ψηφοφόρων σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις από τον Ιούνιο 2008 και μετά.
Με έκπληξη όμως και εγώ και χιλιάδες τηλεθεατές σας άκουσαν να μιλάτε με άκρως ειρωνικό τρόπο - όπως συχνά και άλλοι συνάδελφοι σας και μάλιστα να είστε ...σίγουρος ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν υπάρχουν (είναι δηλαδή δημιούργημα της τηλεόρασης ή των εταιριών δημοσκόπησης;;;;;).
Επίσης, καλεσμένοι σας έδειξαν εξίσου απληροφόρητοι, όπως η εξυπνάδα "δηλαδή αυτοί που καίνε σκουπίδια ψηφίζουν Οικολόγους Πράσινους;".
Είναι αλήθεια ότι μας εξέπληξε η κατηγορηματική τοποθέτησή σας ότι δεν υπάρχουμε, μάλιστα μας έπιασε μια κατάθλιψη υπαρξιακή. Για να το λέει ένας έγκριτος δημοσιογράφος, μήπως πραγματικά δεν υπάρχουμε αναρρωτηθήκαμε αργά το βράδυ και δεν μας έπιανε ύπνος, μερικές χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα; Μήπως είμαστε το πνεύμα της τηλεόρασης; Μήπως μας δημιούργησαν τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι, αναρωτηθήκαμε; Και τόσα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε κοινωνικά και παρεμβαίνουμε αλλάζοντας τις κοινωνικές εξελίξεις σε τόσους τομείς μην δεν υπήρξαν παρά μόνο σε μια εικονική πραγματικότητα; Μετά από ανοίξαμε τις εφημερίδες και είδαμε ότι μας ανέφεραν ακόμα και οι εφημερίδες και τα κανάλια που σήμερα ισχυρίζονται ότι δεν μας ξέρουν.
Αλλά και πριν τις εκλογές του 2007 ισχυρίζονταν πολλοί ότι δεν υπάρχουμε και μετά με έκπληξη είδαν ότι συγκεντρώσαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες ποσοστό 1,05%.
Σήμερα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι συγκεντρώνουν ποσοστά προτίμησης της τάξης του 3,1-4,5% για τις εθνικές και 3,5-6% για τις ευρωεκλογές πως μπορεί ένας δημοσιογράφος σαν και σας να μην ενδιαφέρεται να συγκεντρώσει στοιχεία και να προσκαλέσει έστω και εκτός στούντιο κάποιους εκπροσώπους των Οικολόγων Πράσινων για να δει μήπως πράγματι πρόκειται για μια ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο πολιτικό σκηνικό που έχει πια οριμάσει.
Επειδή φυσικά δεν ισχύει τι ότι "είδηση είναι μόνο αυτό που μεταδίδει η τηλεόραση", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ...ύπαρξη μας αλλά μπορείτε να βρείτε στοιχεία και σε άρθρα σε πολλά έντυπα, μεταξύ των οποίων και στη εφημερίδας που εργάζεστε, καθώς και στην ιστοσελίδα μας www.ecogreens.gr καθώς και σε τουλάχιστον 350.000 αναφορές στο διαδίκτυο (αν βάλετε την λέξη ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ σε κάποιο ψαχτήρι) και στα προσωπικά μας τηλέφωνα και στα τηλέφωνα στελεχών μας που είναι μέλη της Πανελλαδικής Γραμματείας μας (6 μέλη), του Πανελλαδικού Συμβουλίου μας (33 στελέχη από διάφορες περιοχές της χώρας), των συντονιστών τοπικών πολιτικών κινήσεων ή/και θεματικών ομάδων που υπάρχουν φυσικά στην ιστοσελίδα μας.
Καλού κακού σας δίνω και το προσωπικό μου τηλέφωνο (……), που όπως μου ανέφερε σε τηλεφωνική μου διαμαρυρία συνεργάτης σας το έδωσε σε εσάς στη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος αλλά δεν με καλέσατε για να παρέμβω έστω και τηλεφωνικά για να διευκρινήσω κάποιες από τις ...απορρίες σας (που βρεθήκαμε εμείς, αν αυτοί που καίνει σκουπίδια μας ψηφίζουν κα).
Επειδή φαντάζομαι ότι ίσως δεν γνωρίζετε - αν και είσαστε μέσα στη λίστα αποδεκτών των 2000 τουλάχιστον δημοσιογράφων που λαμβανουν τακτική ενημέρωση από τους Οικολόγους Πράσινους: - "Βομβαρδίζουμε" καθημερινά χιλιάδες δημοσιογράφους με τις θέσεις μας, ανακοινώσεις και πολιτικές παρεμβάσεις μας σε πανελλαδικό επίπεδο. Πολλά ΜΜΕ έχουν πλέον συστηματική πληροφόρηση των αναγνωστών, ακροατών και τηλεθεατών τους σχετικά. -
Μόλις πρόσφατα ολοκληρώσαμε την εσωτερική ψηφοφορία μας για την ανάδειξη της Ευρωλίστας μας αλλά και του πολιτικού προγράμματός μας για την Ευρώπη και τις Ευρωεκλογές. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μιλήσουμε μια και έχουμε ονοματεπώνυμο, δ/νση, τηλέφωνο, e-mail, και μακροχρόνια πολιτική και κοινωνική παρουσία. Βιογραφικά μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα μας
- Έχουμε ξεκάθαρο και ψηφισμένο στο συνέδριο μας του 2007 πρόγραμμα των πολιτικών αλλαγών που επιδιώκουμε όποια και αν είναι η θέση μας και η επιρροή μας στο πολιτικό τοπίο,
- Έχουμε αναπτυγμένη οργανωτική δομή που συνεχώς επεκτείνεται πανελλαδικά παρά την ...ανυπαρξία μας. Δείτε και πιο πιο σχετική αναφορά
- Τοποθετούμαστε πολιτικά σε όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, παρεμβαίνουν, διατυπώνουμε προτάσεις τις οποίες μπορείτε φυσικά να βρείτε και στο διαδίκτυο αλλά ευχαρίστως να σας της δώσουμε και τυπωμένες και να τις παρουσιάσουμε σε εκπομπή σας με τίτλο "ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο πολιτικό σκηνικό;"
- Έχουμε οργανώσει 2 συνέδρια μέσα στο 2008, πολύ πρόσφατα (5-7/12/2008) αλλά και τέλη Μαρτίου 2008, ενώ λειτουργούμε δημοκρατικά και με διαφάνεια, με συγκεκριμένη και συνεχή πολιτική παρουσία
Ίσως χρειάζεται μια ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον τρόπο που σήμερα - την εποχή του διαδικτύου και των ραγδαίων κοινωνικών αλλαγών - κάποιοι δημοσιογράφοι προσεγγίζουν νέα πολιτικά και κοινωνικά φαινόμενα, ένα από τα οποία είναι και η αυξανόμενη επηρροή στο κοινωνικό, πολιτικό και εκλογικό τοπίο των Οικολόγων Πράσινων.
Είναι εντυπωσιακό που κάποιοι από τους καλεσμένους σας δεν ....γνώριζαν για τους Οικολόγους Πράσινους (εκτός ίσως από τον κ. Βορίδη με το κόμμα του οποίου δεν έχουμε καμία επικοινωνία και σχέση για προφανείς λόγους), μια και εκπρόσωποι των κομμάτων τους χαιρέτησαν και το τελευταίο συνέδριο μας."

ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΝΤΖΗΠΕΤΡΗΣ

Μπορεί οι καιροί να είναι πονηροί, μπορεί το παιγνίδι να είναι στημένο, μπορεί να είναι σημαδεμένη η τράπουλα, αλλά ένα είναι γεγονός.
Ο φυγάς το πρώτο πράγμα που φοβάται είναι η σκιά που ξεπροβάλει στην γωνία του δρόμου.
Αυτό που φοβούνται τα κόμματα από το κυβερνών μέχρι και το ΛΑΟΣ, είναι η σκιά με το ονοματεπώνυμο, ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η σκιά ενός γίγαντα που ξυπνάει και που μόνο ένα βήξιμο του, είναι ικανό να τρομοκρατήσει όλους εκείνους που τάχατες έχουν την ικανότητα και την εντιμότητα να εκπροσωπήσουν τον Λαό και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της Χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την αυθεντική ικανότητα, το αυθεντικό προτέρημα όχι μόνο να αντιλαμβάνεται τις κοινωνίες, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που βιώνει καθημερινά ο Λαός, αλλά το πηγαίο προτέρημα να ακούει τον Λαό, να ακούει την κοινωνία των νέων, να ενθαρρύνει την νέα γενιά , να αναλαμβάνει το ρίσκο της υιοθέτησης των διεκδικήσεων των νέων ανθρώπων, τα οράματα που διεκδικούν οι νέοι άνθρωποι, τον τρόπο σκέψης και το πολιτικό – κοινωνικό λόγο της νέας γενιάς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σκαρφίζεται κόλπα, δεν πετάει πεπονόφλουδες, δεν πλειοδοτεί επαίσχυντα και ανερυθρίαστα σε συνταγές του τύπου «ο αυθεντικός και ταξικός σύμμαχος και εκφραστής των εργαζομένων» ( βλέπε ΚΚΕ) ή ο «εγγυητής μιας καλλίτερης, πιο δίκαιης και ισχυρής Ελλάδας ( βλέπε ΠΑΣΟΚ), για να πείσει τους εργαζόμενους, την νέα γενιά, τους συνταξιούχους ότι η λύση που προτείνει είναι μονόδρομος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται τους μονόδρομους και αρνείται τις ντιρεκτίβες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( Μάαστριχ, Λισσαβόνα κλπ), αρνείται την υποταγή των κοινωνιών στις «αναγκαιότητες» των καιρών και των δυνάμεων της αγοράς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διακατέχεται από το σύνδρομο της «μεγάλης οικογένειας» των κομμάτων που δικαιωματικά, κληρονομικά - νομιμοποιητικά ασκούν «υπεύθυνη» πολιτική σε αντιπαράθεση με το δικαίωμα του Λαού να ασκεί πολιτική.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και μόνο από την σύνθεσή του είναι υπέρμαχος μιας Κινηματικής Δημοκρατίας και μια Κινηματικής πολιτικής στην άσκηση εξουσίας.
Αυτό είναι που τρομάζει το καθεστωτικό σύστημα άσκησης πολιτικών , που εκπροσωπούν, η Κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ.
Δηλώνουν οι καθεστωτικοί ότι, ή δεν υπάρχει ξεσηκωμός της νεολαίας ή όλοι αυτοί που κινητοποιούνται δεν είναι η νεολαία.
Η κριτική τους στο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από την έλλειψη λόγου επικοινωνίας και της αμφίδρομης εμπιστοσύνης των καθεστωτικών κομμάτων εξουσίας ή των κολίγων ( ΚΚΕ) της εξουσίας ( Ν. Δ., ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ) με τις νέες γενιές και την δράση της νέας γενιάς που έχει λάβει χαρακτηριστικά επαναστατικής εξέγερσης.
Ότι δεν ελέγχουν, το κατηγοριοποιούν ως παρασυρόμενους, ως αντικοινωνικούς και υπονομευτές, ως ταραξίες της καθεστηκυίας τάξης και της νομιμότητας, ως δυσφημιστές της χώρας στο εξωτερικό και πάει λέγοντας.
Είδαμε σε παρά πολλά video, την αμοιβαία σχέση και «οικογενειακή» συγγένεια κουκουλοφόρων και ΜΑΤ.
Είδαμε όμως έκπληκτοι την σιγή ασυρμάτου των καθεστωτικών κομμάτων και την συνέχιση της κακόβουλης προπαγάνδας υπέρ των «νοικοκυραίων», υπέρ των εργαζομένων στα καταστήματα που κτυπήθηκαν και την αμετροέπεια τους για τους χιλιάδες εργαζόμενους που έχασαν την δουλειά τους από την αυταρχική εργοδοτική αυθαιρεσία και την πλειοδοτική στάση της Κυβέρνησης, αλλά καμιά κατακραυγή για τις υπόγειες συνδέσεις του υποκόσμου της κουκουλοφοριάς και του επίσημου κράτους.
Αλήθεια, με την τόση ευκολία που διατύπωσε το ΚΚΕ τις κατηγορίες τους στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρήκε το σθένος να τοποθετηθεί για τις υπόγειες διαδρομές κουκουλοφόρων και επίσημου Κράτους;
Μήπως βολεύεστε «σύντροφοι» του ΚΚΕ;
Μιας και τις δηλώσεις του ΚΚΕ τις ακολούθησαν ασθμαίνοντας οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ με Πάγκαλο, Σιφουνάκη και η ανάγκη της αυτοδυναμίας του ως Σωτήρες της οικονομίας και της Κοινωνίας, δηλώνοντας τα περί «πολιτικής αλητείας» , δεν είδαμε το ΠΑΣΟΚ να αντιδρά στο παρακράτος και τις δομές του, μιας και στο παρελθόν κατά την δικής τους κυβερνητική θητεία, το ίδιο παρακράτος φάνηκε χρήσιμο στην κατασυκοφάντηση των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων των νέων και των εργαζομένων.
Επομένως κύριοι καθεστωτικοί καλά κάνετε και συκοφαντείτε τον ΣΥΡΙΖΑ . Καλά κάνετε και φοβάστε τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger