Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008

ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΝΤΖΗΠΕΤΡΗΣ

Μπορεί οι καιροί να είναι πονηροί, μπορεί το παιγνίδι να είναι στημένο, μπορεί να είναι σημαδεμένη η τράπουλα, αλλά ένα είναι γεγονός.
Ο φυγάς το πρώτο πράγμα που φοβάται είναι η σκιά που ξεπροβάλει στην γωνία του δρόμου.
Αυτό που φοβούνται τα κόμματα από το κυβερνών μέχρι και το ΛΑΟΣ, είναι η σκιά με το ονοματεπώνυμο, ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η σκιά ενός γίγαντα που ξυπνάει και που μόνο ένα βήξιμο του, είναι ικανό να τρομοκρατήσει όλους εκείνους που τάχατες έχουν την ικανότητα και την εντιμότητα να εκπροσωπήσουν τον Λαό και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της Χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την αυθεντική ικανότητα, το αυθεντικό προτέρημα όχι μόνο να αντιλαμβάνεται τις κοινωνίες, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που βιώνει καθημερινά ο Λαός, αλλά το πηγαίο προτέρημα να ακούει τον Λαό, να ακούει την κοινωνία των νέων, να ενθαρρύνει την νέα γενιά , να αναλαμβάνει το ρίσκο της υιοθέτησης των διεκδικήσεων των νέων ανθρώπων, τα οράματα που διεκδικούν οι νέοι άνθρωποι, τον τρόπο σκέψης και το πολιτικό – κοινωνικό λόγο της νέας γενιάς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σκαρφίζεται κόλπα, δεν πετάει πεπονόφλουδες, δεν πλειοδοτεί επαίσχυντα και ανερυθρίαστα σε συνταγές του τύπου «ο αυθεντικός και ταξικός σύμμαχος και εκφραστής των εργαζομένων» ( βλέπε ΚΚΕ) ή ο «εγγυητής μιας καλλίτερης, πιο δίκαιης και ισχυρής Ελλάδας ( βλέπε ΠΑΣΟΚ), για να πείσει τους εργαζόμενους, την νέα γενιά, τους συνταξιούχους ότι η λύση που προτείνει είναι μονόδρομος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται τους μονόδρομους και αρνείται τις ντιρεκτίβες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( Μάαστριχ, Λισσαβόνα κλπ), αρνείται την υποταγή των κοινωνιών στις «αναγκαιότητες» των καιρών και των δυνάμεων της αγοράς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διακατέχεται από το σύνδρομο της «μεγάλης οικογένειας» των κομμάτων που δικαιωματικά, κληρονομικά - νομιμοποιητικά ασκούν «υπεύθυνη» πολιτική σε αντιπαράθεση με το δικαίωμα του Λαού να ασκεί πολιτική.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και μόνο από την σύνθεσή του είναι υπέρμαχος μιας Κινηματικής Δημοκρατίας και μια Κινηματικής πολιτικής στην άσκηση εξουσίας.
Αυτό είναι που τρομάζει το καθεστωτικό σύστημα άσκησης πολιτικών , που εκπροσωπούν, η Κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ.
Δηλώνουν οι καθεστωτικοί ότι, ή δεν υπάρχει ξεσηκωμός της νεολαίας ή όλοι αυτοί που κινητοποιούνται δεν είναι η νεολαία.
Η κριτική τους στο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από την έλλειψη λόγου επικοινωνίας και της αμφίδρομης εμπιστοσύνης των καθεστωτικών κομμάτων εξουσίας ή των κολίγων ( ΚΚΕ) της εξουσίας ( Ν. Δ., ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ) με τις νέες γενιές και την δράση της νέας γενιάς που έχει λάβει χαρακτηριστικά επαναστατικής εξέγερσης.
Ότι δεν ελέγχουν, το κατηγοριοποιούν ως παρασυρόμενους, ως αντικοινωνικούς και υπονομευτές, ως ταραξίες της καθεστηκυίας τάξης και της νομιμότητας, ως δυσφημιστές της χώρας στο εξωτερικό και πάει λέγοντας.
Είδαμε σε παρά πολλά video, την αμοιβαία σχέση και «οικογενειακή» συγγένεια κουκουλοφόρων και ΜΑΤ.
Είδαμε όμως έκπληκτοι την σιγή ασυρμάτου των καθεστωτικών κομμάτων και την συνέχιση της κακόβουλης προπαγάνδας υπέρ των «νοικοκυραίων», υπέρ των εργαζομένων στα καταστήματα που κτυπήθηκαν και την αμετροέπεια τους για τους χιλιάδες εργαζόμενους που έχασαν την δουλειά τους από την αυταρχική εργοδοτική αυθαιρεσία και την πλειοδοτική στάση της Κυβέρνησης, αλλά καμιά κατακραυγή για τις υπόγειες συνδέσεις του υποκόσμου της κουκουλοφοριάς και του επίσημου κράτους.
Αλήθεια, με την τόση ευκολία που διατύπωσε το ΚΚΕ τις κατηγορίες τους στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρήκε το σθένος να τοποθετηθεί για τις υπόγειες διαδρομές κουκουλοφόρων και επίσημου Κράτους;
Μήπως βολεύεστε «σύντροφοι» του ΚΚΕ;
Μιας και τις δηλώσεις του ΚΚΕ τις ακολούθησαν ασθμαίνοντας οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ με Πάγκαλο, Σιφουνάκη και η ανάγκη της αυτοδυναμίας του ως Σωτήρες της οικονομίας και της Κοινωνίας, δηλώνοντας τα περί «πολιτικής αλητείας» , δεν είδαμε το ΠΑΣΟΚ να αντιδρά στο παρακράτος και τις δομές του, μιας και στο παρελθόν κατά την δικής τους κυβερνητική θητεία, το ίδιο παρακράτος φάνηκε χρήσιμο στην κατασυκοφάντηση των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων των νέων και των εργαζομένων.
Επομένως κύριοι καθεστωτικοί καλά κάνετε και συκοφαντείτε τον ΣΥΡΙΖΑ . Καλά κάνετε και φοβάστε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".