Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΒΑΣΙΚΟΣ ...... ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Το τελευταίο διάστημα και αμέσως μετά τα αυτογκόλ στην ΔΕΘ του Καραμανλή, την κάλυψη των λαμογιών υπουργών του, που σ' αυτούς βασίστηκε η κάθαρση και η μηδενική ανοχή στην διαφθορά, έχει αναπτερωθεί το ηθικό των μελών και οπαδών του ΠΑΣΟΚ για μια βέβαιη νίκη στις επερχόμενες εκλογές, αν βέβαια δεν γίνουν λάθη από την ηγεσία του.

Ποικίλουν οι αντιδράσεις τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα στελέχη και πολιτικούς Αρχηγούς των άλλων κομμάτων.

Είναι βέβαιο ότι πολλοί θα ωφεληθούν από μια πρόωρη εκλογική αναμέτρηση και κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η Κυβέρνηση. Δεν είναι αμελητέα η βοήθεια που θα προσφέρει μια πρόωρη εκλογική αναμέτρηση στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο συνασπισμός των κομμάτων της Αριστεράς μετά την ενεργοποίηση του εκλογικού νόμου Παυλόπουλου θα πρέπει ή να συγχωνευθεί στον Συνασπισμό, ή να διαλυθεί, ή να αποτελέσει ενιαίο κόμμα, αλλά και να καταγράψει ένα δυναμικό ποσοστό επιρροής σήμερα που όπως όλα δείχνουν έχει σταθεροποιηθεί στο 12% με 13%.

Στο επίπλαστο δίλημμα των εντεταλμένων οργάνων προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, για τον ...... κίνδυνο αποσταθεροποίησης της Χώρας από το ενδεχόμενο της ακυβερνησίας, αν δεν επιτευχθεί η αυτοδυναμία για έναν από τους δύο εραστές και επιβήτορες της εξουσίας και του Λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ κουμπώνεται και κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.
Δεν είναι πειστικό στα πλαίσια αυτοσυντήρησης σου, να επιλέγει την οδό της ανεύρεσης προσκομμάτων για να ΜΗΝ πεις ότι στόχος σου είναι η Κυβερνητική εξουσία ή μια συνεργασία για τον έλεγχο της Κυβερνητικής εξουσίας.

Το ότι διατηρείται ένα διψήφιο ποσοστό στο επίπεδο των σφυγμομετρήσεων σημαίνει ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει και μπούμερανγκ αλλά και μόνιμη αναπηρία μικρομεγαλισμού.
Στον αντίποδα του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να παράγει δημιουργικό πολιτικό λόγο και περισσότερο αφήνεται σε ασαφείς σχεδιασμούς και ημιτελείς προτάσεις κυβερνητικών μέτρων. Δέσμιο της προηγούμενης πολιτικής Σημίτη και των επιλογών που έθεσαν την χώρα υπό την επιτήρηση της ανελαστικότητας στην ευελιξία της οικονομίας και την εξάρτηση της από τα κέντρα του σκληρού πυρήνα των Ευρωιμπεριαλιστών, αδυνατεί να απογαλακτιστεί ώστε να προβάλει ένα καινούργιο πρόσωπο μια καινούργια πολιτική έναν καινούργιο σχήμα εμπιστοσύνης. Αφήνεται στην διάτρηση της πολιτικής του αντιπάλου του, που κάτι, το οποίο είναι συνηθισμένο και σύμφυτο με τα κόμματα της Δεξιάς, η διαφθορά και η μονομέρεια υπέρ του κεφαλαίου, αδιακρίτως εθνικότητας ή συμφέροντος, αποτελεί σανίδα σωτηρίας σε μια πορεία ανατροπών.

Το κέρδος που έχει δημιουργηθεί στο ΠΑΣΟΚ είναι από την μια μεριά η ικανότητα του Πρωθυπουργού στα αυτογκόλ και από την άλλη ο αντί - βερμπαλιστικός λόγος και η σεμνότητα Παπανδρέου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει και ικανότητα διακυβέρνησης της χώρας, μιας και τα βασικά χαρακτηριστικά της κρίσης αποτελούν απαγορευμένο καρπό τόσο για το κόμμα της Ν. Δημοκρατίας όσο και για το ΠΑΣΟΚ.

Και τα δύο κόμματα ως θιασώτες του νέο-ιμπεριαλισμού που εκπροσωπεί η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιμάχονται μόνο στο επίπεδο μια μη προσδιορισμένης κοινωνικής ευαισθησίας και μιας διαχείρισης που διευκολύνει την δράση του κεφαλαίου. Η διαφορά βρίσκεται ανάμεσα στην προσκόλληση στην συντηρητικότητα της Νέας Δημοκρατίας ( στο παραδοσιακό κεφάλαιο ) και στην εναλλακτική οικονομία που προωθείται από νέους κεφαλαιοκράτες και αποτελεί πρόσταγμα για τον Παπανδρέου.

Σ' αυτό δεν θα διαφωνήσει κανείς αν θυμηθεί λίγο τον ..... αναπτυξιακό σχεδιασμό που πρότεινε το ΠΑΣΟΚ στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου σε αντιστοιχία με το αναπτυξιακό της Ν. Δημοκρατίας και του Καραμανλή.

Συνεκτικό στοιχείο των δύο αναπτυξιακών σχεδιασμών είναι ότι η ανάπτυξη θα αποτελέσει μέριμνα ξένων πολύ - πολυεθνικών κεφαλαίων και η αξιοποίηση των περιοχών από αυτά τα κεφάλαια.

Ο πατριωτισμός και των δύο οικονομικών σχεδιασμών, είναι προφανέστατος και δηλωτικός για τον χαραχτήρα και τις προτεραιότητες μιας ανάπτυξης.
Από την άλλη πλευρά, η Ν. Δημοκρατία φροντίζει για το μέλλον των παιδιών της, αφού ο οποιοσδήποτε αναπτυξιακός σχεδιασμό ( Αναπτυξιακός στην φαντασία τους) υποθηκεύεται στην άκοπη αύξηση των κερδών κατασκευαστικών εταιριών, προικίζοντας τους με την φορολόγηση του Λαού και την Δημόσια ιδιοκτησία.
όμως πάντα κάνει και ένα βήμα παραπάνω,. Αποεθνικοποιεί τον Δημόσιο πλούτο σε μια προσπάθεια να αποδείξει την αναποτελεσματικότητα, την αφερεγγυότητα και την έλλειψη προοπτικής των Ελληνικών Κεφαλαίων.
Δέσμια του Ιμπεριαλιστικού Διεθνισμού της, δεν φαντάζεται ότι καταστρέφοντας τον Τόπο, προσφέρει στον μέλλον αυτής της Χώρας τον βέβαιο θάνατό της.

Με αυτό τον τρόπο, της εκχώρησης των δυναμικών επιχειρήσεων και των υποδομών του Κράτους σε ξάνα συμφέροντα, το Υπουργείο οικονομικών μπορεί να εμφανίζει δήθεν αύξηση επενδύσεων και δήθεν αύξηση του ΑΕΠ.
Η πολιτική αυτή ευθύνεται κατά ουσιαστικό λόγο για την μείωση των εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού και της αύξησης των φόρων.


Με εκείνα και με αυτά κυλά ο χρόνος, ο Λαός φτωχαίνει κάθε φορά και περισσότερο, τα οικονομικά του Κράτους πάνε κατά διαόλου, τα τεκμήρια έρχονται ξανά στην ζωή μας οι Δημόσιες Επιχειρήσεις επιβάλλουν κρυφές αυξήσει στα τιμολόγια τους, η αισχροκέρδεια βασιλεύει ελέω Καραμανλή, Φώλια και Αλογοσκούφη οι Τράπεζες μετεξελίσσονται σε κέντρα λησταρχών και λησταρχείων και ο Λαός είναι έτοιμος για ένα τριχίλιαρο να ξαναπουλήσει της ψήφο του στον Διάολο.

Ας όψεται η Διεθνής κρίση που δεν αφήνει τον "Σεμνά και Ταπεινά" να δει άσπρη μέρα.
Αυτός όμως συνεχίζει την πολιτική των μεταρρυθμίσεων κόντρα στου βολεμένους που δεν θέλουν να ξεβολευτούν. Βολεμένοι βέβαια είναι ο Λαός και η ιδιοκτησία του, την οποία ο Καραμανλής σκέπτεται πως θα την ξεβολέψει, μιμούμενος τον μπάρμπα του και τα οικόπεδα στο Σκιστό.

Πάει πολύ - πολύ καιρός από τότε που ο μπάρμπας του την κοπάνησε με ψεύτικο διαβατήριο στο εξωτερικό και επέστρεψε ως Εθνάρχης και Στυλοβάτης των ξένων συμφερόντων που λυμαίνονται την Χώρα.

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger