Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

dialogos.pasok.gr

dialogos.pasok.gr :: forum » ΓΕΝΙΚΑ

KEIMENO ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Δ. ΚΑΡΑΜΗΤΣΑΣ



21. ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Δ. ΚΑΡΑΜΗΤΣΑ.
Φίλε Δημήτρη διαβάζοντας μέρος της μπροσούρας σου, και μέρος των κριτικών θα ήθελα να σου πω, ότι αποτελεί φαίνεται, πεδίο διαλόγου που κρύβει μέσα του έναν ξεχωριστό δυναμισμό.Θα σταθώ σε μια ανταλλαγή απόψεων που έκανες με κάποιον σύντροφο σχετικά με τον «πλούτο που παράγουν οι Έλληνες», αντί του « τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι».
Η μπροσούρα που κατέθεσες ώστε να διαμορφωθεί κατ’ αρχήν μια πλατφόρμα συζήτησης και κατά δεύτερης ένα πάνελ συζητητών, είναι βέβαια εξόχως πολιτική, αλλά πίσω από κάθε πολιτική θέση κρύβεται αναγκαστικά και το υπόβαθρό της, που είναι η ιδεολογία.
Στο κείμενο σου αυτό υπάρχει και η αναφορά στην ταξική τοποθέτηση που πρέπει να έχει το ΠΑΣΟΚ, που κανείς δυσκολεύεται να την αναγνώσει, όταν αναφέρεσαι « σε ένα ΠΑΣΟΚ των Αστών» που πάει χέρι-χέρι με τους εργάτες ( του μόχθου και του πνεύματος) , τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Το μεγάλο αντί-ΠΑΣΟΚ στο ΠΑΣΟΚ ήταν αυτή η αδιευκρίνιστη και μη ταξική και ιδεολογικά τυχοδιωκτική θέση του, οι «μη προνομιούχοι».Η πολυσυλλεκτικότητα, ως δεύτερη τυχοδιωκτική παραδοχή, αποτέλεσε και επί της ουσίας, την Αχίλλειο Πτέρνα, που το οδήγησε στον σημερινό του εκφυλισμό, όταν τότες εμφανίσθηκε είτε ως ριζοσπαστικός λόγος, είτε ως ανατρεπτική αλλά και συμφιλιωτική πρόταση σύνδεσης ενός δυστυχισμένου παρελθόντος και ενός αισιόδοξου μέλλοντος. Μιας Ελλάδας που να ανήκει στους Έλληνες, μιας Ελλάδας Σοσιαλιστικής.
Οι μη προνομιούχοι και η πολυσυλλεκτικότητα λειτούργησαν με την αναμενόμενη αμοιβαιότητα στην μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ από ένα Αριστερό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα σε ένα νέο-συντηρητικό και επί Σημίτη, Νέο- φιλελεύθερο.
Οι μη προνομιούχοι, που τους βρίσκεις στα φτωχά και εξαθλιωμένα στρώματα των αγροτών και των εργατών σε αντίθεση με τα μικροαστικά εύπορα των ίδιων διαστρωματώσεων, που τους βρίσκεις σε φτωχά και ξεπεσμένα στρώματα των πλουσίων Αστών σε συνδυασμό με την πολυσυλλεκτικότητα των εκ διαμέτρου αντίθετων ιδεολογικών θέσεων, αντιλήψεων, παραδοχών, οικονομικών θεωριών, πολιτικών προσεγγίσεων, συμμαχιών, οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ από τα’ αλώνια της πάλης στα σαλόνια της πλουτοκρατίας, στα σαλόνια του «μικρότερου κόστους», στα σαλόνια του «Δούρειου Ίππου της Δεξιάς» όπως αποκαλούσε ο Α. Παπανδρέου την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, στον ευτελισμό του όταν τον έσερναν ανήμπορο στο Λευκό Οίκο στις ΗΠΑ ξεφτιλίζοντας το ΠΑΣΟΚ και την αξιοπρέπεια του Λαού και όλων εμάς.
Στο ζήτημα τώρα, του ποιος παράγει τον πλούτο, οι εργαζόμενοι ( μισθωτοί και αγρότες) ή οι Βιομήχανοι, Χρηματιστές, Βιοτέχνες, Έμποροι, Εισαγωγείς, Εφοπλιστές, Φραγκάτοι Εισοδηματίες, Έλληνες και αυτοί, τον πλούτο τον παράγουν οι παραγωγοί του και τον σφετερίζονται οι «ιδιοκτήτες» των μέσων παραγωγής.
Στους κατέχοντες τα μέσα παραγωγής ανήκει η εξουσία, την οποίαν δανείζουν στους πολιτικούς και στα κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία.
Ο Λαός όταν με το δάχτυλό του μας δείχνει ως συμπλήρωμα της Δεξιάς και μάλιστα ως κακόγουστη φάρσα, έχει το αλάθητο. Εμείς δεν βλέπουμε πέραν του δαχτύλου μας.Ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος και οι υπόλοιποι στελεχάρες, αυτό για το οποίο νοιάζονται και αυτό που υπηρετούν είναι η εξουσία. Τα συμφέροντα, στα οποία δεν θα πάνε ποτέ κόντρα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να χρησιμοποιήσουν κάποια από αυτά ως υποστηρικτική συμμαχική δύναμη εναντίον των άλλων.Στην διαμάχη αυτή, θα υπάρξει νικητής, αλλά και κάποιος ηττημένος.Γνωρίζεις ότι ο ηττημένος, είτε στις συμμαχίες είτε στις ψευδαισθήσεις είναι πάντα ο Λαός. Ο Λαός, που όλοι μας γι’ αυτόν παλεύουμε αλλά κανείς μας δεν θέλει να είναι στην θέση του. Οξύμωρο; Ναι, αλλά αληθινό.
Τα συμφέροντα που στήριξαν τον Καραμανλή, κυρίως ο Λευκός Οίκος και τα καρχαριοειδή της Ευρωπαϊκή Ένωσης, σήμερα ανακαλύπτουν ότι πόνταραν σε κουτσό άλογο.Βλέπεις, οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές όπως και οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, μιας και ο ιμπεριαλισμός είναι δικό τους παιδί, μπορούν και τον χειρίζονται. Εμείς , που είδαμε πόσο πολύ λάμπει - ο Σημίτης οραματιζόταν τον ιμπεριαλιστικό ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια- βρισκόμαστε στον ίδιο παρανομαστή με τους Λαούς της κάποτε Σοσιαλιστικής πλευράς, που άκουγαν πόσο καλά και ελευθέρα είναι στην άλλη πλευρά και όταν το αντίκρισαν γνώρισαν το ποιο φρικτό τους όνειρο. Αυτό το όνειρο υποσχέθηκε ο Καραμανλής για την Ελλάδα και γι’ αυτές τις δεσμεύσεις του το έστησαν Πρωθυπουργό. Εκείνος όμως βασίσθηκε σε ένα πλήθος κουμπάρων και «έντιμων» πολιτικών που προκαλεί πονοκέφαλο στα Μεγάλα αφεντικά της Δύσης.
Αλλά το ίδιο πιστεύουν και για τον Παπανδρέου - κουτσό άλογο - ασχέτως αν σε πρόσφατο συνέδριο στο Santiago, Chile, στις 6 και 7 Νοεμβρίου το 2006, της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δήλωσε υποστηρικτής μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Δηλαδή μιας ηγεμονικής παγκόσμιας μονοκρατορίας.Αλήθεια ποια είχε ως πρότυπο ο «σύντροφος» Παπανδρέου, όταν ξεστόμιζε την πεποίθηση του για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση; Γιατί δεν τολμά και στην Ελλάδα να πει όσα ισχυρίζεται στα Διεθνή φόρα;
Τι άλλο πρόκειται να προσφέρει ο Παπανδρέου στην Λέσχη Μπίλντεσμπέργκ για εκμαιεύσει την εμπιστοσύνη τους, ώστε το ΠΑΣΟΚ να καταστεί κυβέρνηση στην θέση της Κυβέρνησης Καραμανλή;
Γιατί δεν θα ναι το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και ο Λαός στην εξουσία ( που άλλωστε ποτέ δεν ήταν), αλλά το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και στην εξουσία η Ιμπεριαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση.
Γι’ αυτό θα ‘λεγα ότι αυτή η μπροσούρα σου είναι μια ευκαιρία ώστε αυτός ο προσχηματικός προσυνεδριακός διάλογος, να πάψει να είναι προσχηματικός. Μια ευκαιρία να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο διαλόγου, έναν Όμιλο Προβληματισμού και να αποκαλύψουμε την σημερινή μέρα (το τώρα) και να συμβάλουμε σε μιαν αληθινή αυριανή ( το αύριο, το μέλλον).
Απο τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι είμαι πολέμιος της Κεντροαριστεράς και των φιλολογημάτων Ανδρουλάκη ! Για μένα, με πολιτικούς διεθνούς όρους, Κεντροαριστερά είναι ένας νεολογισμός του Φιλελευθερισμού όπως εξελίχθηκε στα τέλη του 20ου και όπως συνεχίζει στον 21ο,στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης με κοινωνικές ευαισθησίες.Αν αυτό το ΠΑΣΟΚ ονειρεύονται εγώ δεν θα είμαι συνοδοιπόρος.
Προφανώς είμαστε δεμένοι συναισθηματικά με το ΠΑΣΟΚ και τους αγώνες μας. Αλλά στην Πολιτική δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Αποδεικνύουμε καθημερινά τι πιστεύουμε, ποιοι είμαστε, για ποιους είμαστε, τι υπηρετούμε, πως κάνουμε πράξη τα ιδεώδη που μας εμπνέουν.Υπάρχουν και οι ρήξεις. Οι ρήξεις οδηγούν στην αποσαφήνιση και στην παραγωγή πολιτικής και ιδεολογίας. Σφυρηλατούν τα Θέλω, ανατρέπουν τα εμπόδια στο Μπορώ, ενώνουν το χώρο, τον προσδιορίζουν ταξικά ( δεν νοείται Σοσιαλιστικός χώρος με αταξικά χαρακτηριστικά), κερδίζουν τα κινηματικά στοιχεία ενός κόμματος της Αριστεράς, προστατεύουν την φυσιογνωμία του, παρέχουν ασφάλεια στον Λαό, του διδάσκουν τον ανιδιοτελή αγώνα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη του.Αν το ΠΑΣΟΚ με μια Αριστερή καθαρότητα, με Σοσιαλιστική συνείδηση ΔΕΝ εμπνέει τον Λαό ΔΕΝ χρειάζεται να αλλάξει τον Λαό ούτε και εκείνο να μεταλλαχτεί σε κάτι αποδεκτό απο την Διεθνή κοινότητα για να καταστήσει εαυτό Κυβέρνηση.
Γιατί, αν φοβηθούμε τις ρήξεις θα αποδεχτούμε τους εκβιασμούς. Το πληρώσαμε με τον Σημίτη.Σήμερα το εισπράττουμε από τον Παπανδρέου ως απειλή διαγραφών του Βενιζέλου και των υποστηρικτών του αν δημιουργούσαν όμιλο προβληματισμού.
Αλλά πες μου ποτέ και ποιος απείλησε τον Σημίτη με διαγραφή αν δεν διαλύσει τον ΟΠΕΚ;Ποιος και πότε απείλησε τους Γεννηματικούς με διαγραφές αν δεν διαλύσουν τον όμιλο Γεννηματά;
Φίλε μου, δεν ξέρω αν σε βοήθησα. Θα συνεχίσω όμως είτε από εδώ, αλλά σίγουρα από το blog μου, να διατυπώνω τις θέσεις μου και να συμμετέχω στον διάλογο που προτείνεις.
Συντροφικά
Βαγγέλης Κωνσταντίνου

ΣΑΝΤΙΕΓΚΟ, ΧΙΛΗ, 6 & 7 NΟΕΜΒΡΊΟΥ 2006




Governance, energy and climate change, new horizons for peace - themes on the agenda of the Socialist International meeting in Chile
With close to three hundred delegates participating from some hundred parties and organisations from all continents, the Socialist International held its most recent Council meeting in Santiago, Chile, on 6 and 7 November, hosted by its member parties in that country.
Chile, which has today the first woman President of the Republic, Michelle Bachelet, has a long history of relations with the Socialist International, relations which were consolidated during the years when Chilean progressive forces were working to restore democracy in that country. The Concertación, the alliance which brought Michelle Bachelet to power, and to which the three member parties of the International in Chile belong, constitutes an experience and a valuable approach within the current political scenario in Latin America, particularly with regard to achieving economic growth with solidarity and social protection.
The Council meeting was opened by the President of the Republic, with a speech in which she highlighted the work and contribution of the Socialist International to the emerging new global reality, where the full enjoyment of citizens' rights, the search for prosperity and social justice and international cooperation for development and peace are placed at the centre of the political agenda. In the opening session, the President of the Republic of Costa Rica and Nobel Peace Prize Laureate, Oscar Arias, also addressed the members of the Council, emphasising the role of progressive forces in three tasks he considered essential: putting a stop to the arms trade; halting the destruction of the environment; and ending poverty. The President of the Socialist International and leader of the Greek socialists, George Papandreou, underlined the global contribution of socialists to democracy and the defence of human rights, as had been demonstrated by the experiences of Chile and Greece. He reiterated the relevance of the International in the world today, which requires new forms of global governance and new, coordinated, responses to the growing, common challenges.
On the agenda of the Council were three key themes. The first, "From National to Global Governance: Priorities for a Sustainable Future", was introduced by Ricardo Lagos, former President of the Republic of Chile, and the debate included different contributions, among them, by Camilo Escalona, President of the Socialist Party, PS, from the host country, by José Miguel Insulza, Secretary General of the Organisation of American States, OAS, who presented a perspective from the hemisphere, and by a range of party leaders from different regions, Ministers of State, and other leading figures from member parties in the International (List of speakers). The second theme was "Energy and Climate Change: A Call to Action", and a number of delegates at the meeting participated in this discussion, with three introductions, one by Sergio Bitar, President of the Party for Democracy, PPD, of Chile; one by Elio Di Rupo, Leader of the Socialist Party of Belgium, PS; and another by Rolando Araya of the National Liberation Party of Costa Rica, PLN. (List of speakers). The third theme on the agenda "New Horizons for Peace: Promoting Solutions to Conflicts" had a number of contributions, among them, by Patricio Morales, of the Radical Social Democratic Party, PRSD, from the host country; Horacio Serpa, former candidate to the Presidency of the Republic of Colombia on the conflict there; Piero Fassino, National Secretary of the Democrats of the Left, DS, of Italy, Ahmed Sobboh, Deputy Minister of Foreign Affairs of the Palestinian Authority, and Doureid Yaghi, Vice President of the Progressive Socialist Party, PSP, of Lebanon on the situation in the Middle East; Takuya Kawai, of the Social Democratic Party of Japan, who spoke on the crisis in the Korean Peninsula; and Jacques Baudin of the Socialist Party of Senegal on conflicts in Africa (List of speakers).
Among the decisions taken at the meeting, the Council adopted the Declaration of Santiago, a document outlining the priorities and challenges for global governance and also agreed the setting up of a Socialist International Commission for a Sustainable World Society, whose task will be to present proposals to the next Congress of the International on governance, linked with peace and sustainability and in response to the challenge of overcoming growing social and economic inequalities. The Commission also has a mandate to develop proposals on energy policies to tackle global warming and climate change. Other adopted documents included resolutions on Belarus and Puerto Rico and a call for Peace in Colombia. The Council also decided to send an observation mission to the elections in Venezuela this coming 3 December; to send a mission to Côte d'Ivoire to help towards ending the conflict and relaunch the envisaged electoral calendar in order to overcome the crisis in that country; the visit of a mission to Colombia with the aim of contributing to peace; to continue following closely the situation in the Middle East and use each opportunity as it arises to move forward the agenda for peace in that region, as well as continuing to contribute to resolving the difficulties facing the Kurdish people. The Secretary General, Luis Ayala, presented an overview of the different activities carried out by the International in the last period and outlined the forthcoming initiatives planned, which will include various regional meetings in different continents as part of the efforts to further the presence and the positions of the movement worldwide; thematic meetings and conferences, strengthening the platform of the International; and the sending of observation, solidarity or study delegations or missions, to be undertaken in the next months in contact with the organisation's member parties in different parts of the world.
The Council, in line with the organisation's Statutes, elected Kurt Beck, Leader of the Social Democratic Party of Germany, SPD; Armando Guebuza, President of Frelimo of Mozambique; and Ramón Alburquerque, President of the Dominican Revolutionary Party, PRD, Dominican Republic, as Vice-Presidents of the International, occupying three vacant positions on the Presidium. The Council also approved the Financial Report for the year 2005, the budget and membership fees for the year 2007, and a report of the SI Ethics Committee in which it announced the beginning of a process of examination concerning the formation of the governmental alliance which includes its member party in Slovakia, and recommendations for membership on the change of status of existing members and the admission of new members which will be put to the next Congress of the International.
ΕΡΩΤΗΜΑ :
ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πότε θα ανακοινωθεί και σε μας η άποψη του, αν διαφωνεί ;

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger