Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2008

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ NEO ΠΑΣΟΚ
"Και μετά η ολομέλεια έσπασε στα τρία: Πολιτικές θέσεις - Καταστατικό - Ανοιχτές Διαδικασίες και Διάλογος. Εκεί έγινε το εξής καταπληκτικό. Κατ' αρχήν οι 500, οι μισοί από τους 1.000 έφυγαν! Οι υπόλοιποι μοιράστηκαν, 350 στις καταστατικές αλλαγές, όπου υπήρξαν και έντονες αντιπαραθέσεις (γιατί άραγε;), 120 πήγαν στις πολιτικές θέσεις, βασικά ανώτερα στελέχη και καμιά 20αριά πήγαμε στις ανοιχτές διαδικασίες! Αυτοί οι 20 σχεδόν γνωριζόμασταν όλοι, ήμασταν π.χ. τουλάχιστον 10 bloggers !!! Σύμπτωση; Καθόλου. Μας τράβηξε ο τίτλος της ομάδας εργασίας!"
Από το "24 ώρες στο ΠΑΣΟΚ. part one", που δημοσιεύεται στην σελίδα του ΓΑΠ, απέσπασα το παραπάνω κείμενο.

Κατ' αρχήν ως μέλος (σήμερα δεν το ξέρω) του ΠΑΣΟΚ, νιώθω ντροπή που η ΚΟΕΣ συγκροτείται κατά τρόπο "του είδες φως και μπήκες; Τότε δεν σε αφήνουμε να φύγεις". Υπεραμύνθηκες τον ΓΑΠ, τον λιβάνισες όλες τις στιγμές, του αναγνώρισες το φωτεινό μυαλό και τα ριξες στον Βενιζέλο; Τότε θα αποτελέσεις μέρος της ΚΟΕΣ.

Μπορούσα να πω " άντε στο διάολο εσείς και το κόμμα όπως το καταντήσατε" αλλά, δεν τους ανήκει, δεν το φτιαξαν και μετά βρήκαν πελάτες να τους πουλήσουν φτηνιάρικα εμπορεύματα Κίνας για υψηλής τεχνικής Ευρωπαϊκά. Ότι είναι το ΠΑΣΟΚ είναι δικό τους κατασκεύασμα έξω απο το ΠΑΣΟΚ που δημιουργήσαμε, που παλέψαμε και πείσαμε την κοινωνία να το δεχτεί, να του έχει εμπιστοσύνη, να το λατρέψει, ακόμα και να του χαριστεί όταν πρόδιδε τον Λαό του.

Ο μπλόκερ αυτός, που για πρώτη φορά στην ζωή του συμμετέχει σε κομματικό χώρο ως ενταγμένος ενεργός πολίτης και όχι απλά σχολιαστής μιας ιστοσελίδας, περιγράφει τις εντυπώσεις του για τις 24 ώρες επαφής του, από την θέση ποιου; Του στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Μέλος της ΚΟΕΣ που θα συν- διαμορφώσει την Νέα Ταυτότητα ενός κόμματος, που έχει χάσει κάθε επαφή με τα Λαϊκά στρώματα που υποτίθεται πως εκφράζει.Αυτή η επιστολή απευθύνεται σε όσους προβληματισμένους εργαζόμενους στήριζαν κάποτε το ΠΑΣΟΚ, είχαν και έχουν αγωνία για του που Το οδηγεί αυτό το τσίρκο με αρχηγό τον ΓΑΠ, που δεν ζουν στο απατηλό όνειρο " πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικό μας θα ναι", που δεν βρίσκονται σε "τρικυμία εν κρανίω", που δεν ξεσηκώνονται στο άκουσμα " Ανδρέας Παπανδρέου", που δεν ήταν ποτέ χειροκροτητές ή γιουσουφάκια, που ήταν Σοσιαλιστές και που προσπάθησαν ο Σοσιαλισμός να γίνει τρόπος σκέψεις, δράσης, ζωής.Όσοι λοιπόν από μας, μας βαρύνει κάποιος συναισθηματισμός για το Χώρο αυτόν που αφιερώσαμε τα 2/3 της ζωής μας και έχουμε ακόμα αποθέματα ψυχής ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας εναντίον της καταβαράθρωση των αξιών και της φιλοσοφικής βάσης που γέννησαν το Κόμμα αυτό ασκώντας σκληρή κριτική αλλά και όσο μπορούμε και όσοι μπορούμε να συμμετέχουμε στις διαδικασίες του Συνεδρίου, μήπως και καταφέρουμε κάτι.Εγώ σ' αυτόν τον χώρο πλέον ασφυκτιώ. Ο αυτοσεβασμός μου απειλείται όσο παραμένω ενταγμένος στο κατασκεύασμα αυτό που ότι του έχει απομείνει είναι η ταμπέλα του στην Χ. Τρικούπη 50.Διατηρώντας την Σοσιαλιστική μου συνείδηση, τον σεβασμό στους αγώνες μου μαζί άλλους συντρόφους για ένα Σοσιαλιστικό - αντιρεφορμιστικό και Αντικαπιταλιστικό ΠΑΣΟΚ, τον σεβασμό αλλά και την ανάγκη απολογίας στους συντρόφους μου - συναδέλφους που επί πολλά χρόνια με πίστευαν και με στήριζαν και με ακολουθούσαν στο συνδικαλιστικό κίνημα, λέω λοιπόν σε όλους αυτούς , αυτό που είχε πει κάποτε ο Λένιν. " Αυτούς τους εξαθλιωμένους που βλέπεις να πίνουν το ξινισμένο γάλα που τους δίνει το αφεντικό τους, θα επαναστατήσουν επειδή μέσα σ' αυτό έπεσε μια μύγα".1 σχόλιο:

 1. Συντροφε,
  Θα σε ήθελα πιο συγκεκριμένο.

  Ασφυκτιείς γιατι ?

  Το οτι συμμετέχει κάποιος πρώτη φορά σε κομματικό χώρο το βρίσκεις κακό ? Εγώ το αντίθετο..

  Είναι επιχείρημα αυτό ?

  Μήπως διερωτήθηκες αν πριν απο σένα αυτός έλεγε " άντε στο διάολο εσείς και το κόμμα όπως το καταντήσατε" ???

  Μπορείς να που πεις σε ποια κοινωνία που αγκάλιασε το κόμμα αναφέρεσαι ? και σε ποιά αγκαλιά ?
  Γιατί και τα δύο μάλλον εξαφανίστηκαν απο τα μέσα του 90 με ελαφρια πλήν όμως σταθερά πηδηματάκια..

  ΅Εκτός κι αν κάνω λάθος..

  Εκτός κι αν η ταμπέλα που υποστήριζες τότε εσυ ήταν σοσιαλιστική.. και το γάλα δεν ήταν ξυνισμένο..

  Εκτός κι αν κάνω λάθος όταν θεωρώ το πιο πετυχημένο ανέκδοτο το "σοσιαλιστης και δη πασόκος συνδικαλιστής στα χρόνια του σημίτη"

  Ο αυτοσεβασμός σου καταργήθηκε τώρα που ανοιχτά εκφράζεται ως και η δική σου άποψη και δεν είχε καταργηθεί όταν στέλνατε τα ΜΑΤ να δείρουν τους παπούδες μας ????

  Αν κάνω λάθος σε κάτι δέξου την ταπεινή μου συγνώμη..

  Θα ήθελα όμως με αυτά που σου έγραψα σαν εναυσμα να πάρεις μια μια τις προτάσεις που σύνταξες και να τις χρησιμοποιήσεις για κριτική αυτού που πρεσβευεις και υπερασπίζεσαι και όχι αυτού που πάει να δημιουργηθεί..

  Φιλικά Θόδωρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".