Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2008

ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ


Αναλαμβάνω το πολιτικό κόστος της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, είπε ο πρωθυπουργός.

Όσο ο καιρός περνά, μεγαλώνει το αδιέξοδο για το Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, είπε ο πρωθυπουργός της χώρας ξεκινώντας τις δηλώσεις του μετά την Κυβερνητική Επιτροπή. Με αυτό ως δεδομένο, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θεωρεί πράξη πολιτικής ανευθυνότητας τη μετάθεση του προβλήματος στο μέλλον και στις επόμενες κυβερνήσεις η την υιοθέτησή επιφανειακών μόνο αλλαγών.

Οι μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό που με πομπώδες ύφος και περισσή υποκρισία, εξάγγειλε ο κ. Καραμανλής "Είναι ήπιες, είναι μετριοπαθείς , είναι κοινωνικά δίκαιες"......." υπηρετούν τα συμφέροντα όλης της κοινωνίας"." Η σπατάλη των χρημάτων των φορολογουμένων καθιστούν το σύστημα μη βιώσιμο¨ και .... η γραφειοκρατία ανεξέλεγκτο που συντηρεί την εισφοροδιαφυγή και την εισφοροαποφυγή.

Ποιος κραζει ποιον;

Που κρύβεται όμως η αλήθεια και ποιο φως βλέπει τα ψέματα της Κυβέρνησης;

Της τηλεοπτικής παρουσίασης του Πρωθυπουργού, προηγήθηκαν πολλές δοκιμές με την επίβλεψη επικοινωνιολόγων, ώστε η σκηνοθεσία του νέου επεισοδίου με τίτλο, " άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε" να έχει την προσδοκούμενη εξαπάτηση του Λαού και την περαίωση των δεσμεύσεων Καραμανλή προς τα ξένα οικονομικά συμφέροντα που τον στήριξαν στην επανεκλογή του ως Πρωθυπουργού και του κόμματός στην κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση δεν αποφάσισε να ενδιαφερθεί για το μέλλον της χώρας, μιας και μέχρι σήμερα δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια εγχειρήματα.
Κατά διαστήματα, χρειάζεται ο ημιμαθής Έλλην και κάποιους τύπους σαν τον Καραμανλή και κάποιες Κυβερνήσεις ορίτζιναλ Δεξιές, ώστε να μαθαίνει πως στον καπιταλισμό αξία έχει το κέρδος με θεό το χρήμα και οι άνθρωποι είναι απλώς μαριονέτες ή πιόνια στην σκακιέρα.

Πολλοί θαυμάζουν την ρητορεία κάποιου καθώς και την επίδειξη υποκριτικής και χαίρονται που δεν καταλαβαίνουν τι λέει αλλά είναι ικανοποιημένοι που τον ακούν να λέει και συμφωνούν μαζί του.

Όμως ο Καραμανλής είπε κάτι πολύ απλό , αλλά συνήθως τα απλά δεν γίνονται ευκόλως κατανοητά από εμάς τους Έλληνες. Είπε δηλαδή, ότι αν υπάρχει , που ίσως να μην υπάρχει, αλλά εμείς διατεινόμαστε ότι υπάρχει ασφαλιστικό ζήτημα , η ευθύνη χρεώνεται στους εργαζόμενους και σε όλες εκείνες τις Κυβερνήσεις που από την περίοδο του τέλους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δημιούργησαν ένα στρεβλό ασφαλιστικό σύστημα για να τρώνε τα λεφτά των φορολογουμένων.

Για τους φορολογούμενους,( ποιους δεν ξέρω) ο Καραμανλής είναι ο καλός πατερούλης που νοιάζεται και θέλει να τους προστατέψει από του κακούς εργαζόμενους που είναι η μειοψηφία των φορολογουμένων. Είναι ο καλός πατερούλης που η διαδρομή του και η φιλοσοφία του, δηλαδή η στάση ζωής (βλέπε Νατάσα Παζαϊτη και διδακτορικό, Ζαχοπουλο και κουμπάροι, υποκλοπές και δομημένα) και η πεποίθησή του να είναι χρήσιμος για τον τόπο, τον οδηγεί να πιάσει ως νέος Ηρακλής τον Ταύρο από τα κέρατα.

Δηλαδή να εφαρμόσει προειλημμένες αποφάσεις Βρυξελών και Μπίλντερμπεγκ, ΔΝΤ, Παγκόσμιας Τράπεζας κλπ. ώστε να απελευθερωθούν οι επιχειρήσεις από τον βραχνά των ασφαλιστικών εισφορών και το κράτος να μην ξοδεύεται και σπαταλά πόρους που πρέπει να πάνε στην αποπληρωμή των χρεών του.
Γιατί όταν παρεμβαίνουν οι ξένες οικονομικές δυνάμεις το κάνουν γιατί πρέπει να εξυπηρετηθεί ο δανεισμός της Χώρας.

Ποιος λοιπόν Καραμανλής και κάθε Καραμανλής μπορεί να απαντήσει στο απλό ερώτημα: Καλά ρε ξερόλα Πρωθυπουργέ γιατρούς και μάλιστα καθηγητάδες στο κόμμα σου δεν έχεις; Γιατί δεν τους ρωτάς, ποιο είναι το μέγιστο, βιολογικά, που μπορεί να αποδώσει μια ανθρώπινη εργαλειομηχανή ώστε να παράγεται διαφορά δυναμικού , παραγωγική δύναμη – αποτέλεσμα – κέρδος;

Δηλαδή βρε ηλίθιε αν ζήσουν όλοι οι εργαζόμενοι μέχρις τα 90 έτη ποια επιχείρηση που σήμερα κοντεύει να πλημμυρήσει την Αθήνα από το κλάμα της για το έρμο το ασφαλιστικό, θα βαστήξει εργαζόμενο, να μην της αποδίδει, πάνω από τα 60 χρόνια ή τα 67;

Αφού βρε ξόανο της πολιτικής, παρουσιάζεται έντονο πρόβλημα ανεργίας στους νέους, πόσο γέροι πρέπει να γίνουν οι νέοι για να βρουν δουλειά;

Όταν ένας εργαζόμενος εργάζεται συνεχώς 35 χρόνια τι θα κερδίσει το ασφαλιστικό σύστημα αν εργαστεί ακόμα δύο χρόνια; Υπολογίζεις ρε βλήμα ότι θα ζήσει και δύο χρόνια λιγότερο ή ότι κάτι θα πάθει και θα γλιτώσουμε από αυτόν;
Γιατί όλα τα μέτρα δίνουν μια παράταση στο μπλακ – άουτ ( Μεγάλο Παραμύθι αδερφέ μου) για καμιά δεκαριά χρόνια.
Αλλά με την οικονομική πολιτική που εφαρμόζεις, το ερώτημα είναι πόσες επιχειρήσεις θα μείνουν σε λειτουργία, πόσους εργαζόμενους θα απασχολούν, πόσα θα τους χαρίσεις πόσου θα οδηγήσεις σε «εθελούσια» έξοδο από τον ΟΤΕ, τα ΕΛΤΑ, την ΔΕΗ κλπ. κλπ. ώστε να μην χρειάζεται σε δέκα χρόνια κάποιος άλλος Καραμανλής να αναλάβει και καινούργιο πολιτικό κόστος;

Λοιπόν Λαέ, εσύ που στηρίζεις Καραμανλή και κάθε Καραμανλή, το κεφάλι που στέκεται πάνω στους ώμους σου δες σε παρακαλώ αν κατοικείται.


Γιατί με αυτά και με τα άλλα δεν ευθύνεται ο Καραμανλής αλλά ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".