Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ

Θα επιχειρήσω μια δεύτερη ανάγνωση του Ασφαλιστικού εκτρώματος της Κυβέρνησης.
Θα επισημάνω βέβαια ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή βαδίζει επί της πεπατημένης των φασιστικών κομμάτων του 20ου αιώνα
Θα πρέπει κάποια στιγμή να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε, επειδή μας προσβάλει η πραγματικότητα.
Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τόσο, όσο με αναφορά στον τίτλο του όσο και με την φιλοσοφία που το διακρίνει, αλλά και την φυσιογνωμία του λόγου του ή της ρητορικής του, είναι κόμμα φασιστικό με πράξεις που καθημερινά αποδεικνύουν τον ισχυρισμό αυτό.
Εκ των πραγμάτων ένα φασιστικό κόμμα, είναι ολιγαρχικό, δυνάστης και υπερασπιστής των επικυριαρχικών τάξεων πάνω στην κοινωνία.
Η βάση της ρητορικής των Φασιστικών κομμάτων είναι ο αλληγορικός λόγος και η ψυχοπαθολογική προσέγγιση των οικονομικών ή πολιτικών ζητημάτων.
Ο λόγος τους βασίζεται στην ρητορική, που αποτελεί τον ποιο σύντομο και αποτελεσματικό δρόμο υποταγής των κοινωνιών.
Οι μεταρρυθμίσεις που επικαλείται η Κυβέρνηση αποτελούν τον βασικό πυρήνα της ρητορικής τους. Η ρητορική των τελευταίων Κυβερνήσεων ( απο τον Σημίτη και δώθε) έχι υποχρεώσει τις συνδικαλιστικές αλλά και πολιτικές ηγεσίες να αναγνωρίσουν την ύπαρξη Ασφαλιστικού Προβλήματος και όρια ζωής των Ασφαλιστικών αποθεματικών. Η προπαγάνδα ως εργαλείο στην ρητορική διασφαλίζει το αποτέλεσμα όταν μάλιστα η κοινωνία βρίσκεται σε άμυνα.
Στην "μεταρρύθμιση" του Ασφαλιστικού, η ουσία βρίσκεται στην κομπογιαννίτικη παραϊατρική ίαση του ασθενούς, που είναι το Ασφαλιστικό Σύστημα.
Η Κυβέρνηση Καραμανλή, κοίμισε ακόμα και τα συνδικάτα ( είναι ο ποιο πρόσφορος αντίπαλος) , τα οποία και μέσα από την επιστημονική τους υποστήριξη δεν είδαν ότι για μια ακόμα φορά αλλά και πολύ ποιο έντονα, επιχειρήθηκε και επετεύχθη η μονομερής αύξηση των εισφορών των ασφαλισμένων.
Ο Καραμάν - Αλής είχε δύο επιλογές για να αποστασιοποιηθεί το Κράτος από την υποχρέωσή του να εισφέρει όσα χρωστά και όσα επιβάλλεται να εισφέρει για την στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος.
Η μία, να αυξήσει τις εισφορές στο σύστημα, αλλά τότε δεν θα ήταν συνεπής με την φιλοσοφία του, δηλαδή την προστασία των "επενδύσεων" και των εργοδοτών από την μειωμένη συνεισφορά τους στο λεγόμενο "μη μισθολογικό κόστος" και από την άλλη να αυξήσει τις εισφορές μονομερώς και σε βάρος των ασφαλισμένων, που άλλωστε είναι αυτοί που "ωφελούνται", συνταξιοδοτικά και ιατροφαρμακευτικά.
Στην "ελεύθερη αγορά", που το ιερατείο του Ιμπεριαλισμού επιβάλει ως σύγχρονη απαίτηση της "απελευθέρωσης" του Κεφαλαίου, στις αγκυλώσεις των εθνικών οικονομιών , υπολογίζουν και την υποχρεωτική εισφορά του Κράτους και των επιχειρήσεων στο οποιοδήποτε ασφαλιστικό σύστημα υπέρ των εργαζομένων.
Στην "ελεύθερη αγορά" τίποτα δεν είναι ελεύθερο τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν δικαίωμα. Οι νόμοι τις αγοράς δεν ρυθμίζονται από τα έξω, αλλά η αγορά επιβάλει κανόνες παιγνιδιού. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι τα πάντα αποτελούν ιδιοκτησία και τα πάντα πωλούνται.
Επομένως και στην κοινωνική ασφάλιση ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.
Ζήτηση - προσφορά και πώληση - αγορά. Κάθε άλλος κανόνας αποτελεί αντικίνητρο στην απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς και των επενδύσεων.

Τι έκανε λοιπόν ο Καραμανλής;
Πρώτον χρεώθηκε προσωπικά και ως διαμήνυση προς το Ιερατείο, ότι η κομπραδόρικη στο εσωτερικό της Ελλάς, δεν είναι σύμφωνη μόνο επί του θεωρητικού των αποφάσεων του ιερατείου, αλλά και για ό,τι συμφωνεί ( δεν έχει φέρει μέχρι σήμερα καμιά αντίρρηση) το πραγματοποιεί και μάλιστα με Πρωθυπουργική επισημότητα.
Δεύτερο, εφεύρε την " Μεταρρύθμιση" για την "Σωτηρία" του "ασθενούς" Ασφαλιστικού Συστήματος και αντί να επιβάλει μονομερώς αυξήσεις στις εισφορές των μισθωτών, τους μείωσε τις συντάξεις, τους αύξησε τα χρόνια απασχόλησης, τους επέβαλλε αντικίνητρα για την πρόωρη συνταξιοδότηση και επιδείνωσε τις προϋποθέσεις ιατρικής και φαρμακευτικής απαίτησης.
Στην ρητορική της η Κυβέρνηση ( Ρητορική = Φασιστικός λόγος) χρησιμοποίησε τον υποτιθέμενο κίνδυνο της κατάρρευσης ( ασκώντας τρομοκρατία) και του αθέμιτου πλουτισμού, που παράγεται από την σωρευτική σύνταξη κύριας και επικουρικής, που επιφέρει μεγαλύτερο καταβαλλόμενο μισθό στον συνταξιούχο από ό,τι ..... αμειβόταν κατά τον χρόνο ενεργής του απασχόλησης. Το Ασφαλιστικό Σύστημα κινδυνεύει απο τις Κυβερνήσεις και τις απαιτήσεις των Εργοδοτών.
Επίσης γνωρίζουμε ότι από τα "κίνητρα" στο κεφάλαιο, ισχύει η μη υποχρέωση του Κράτους δια μέσω των Ασφαλιστικών Οργανισμών (ΙΚΑ για τους μισθωτούς), σε ασφαλισμένο που δεν έχει 100 πραγματικές μέρες εργασίας να μη τον αμείβει στις περιπτώσεις ασθένειας ή ατυχήματος (Παροχές σε χρήμα είναι τα επιδόματα ασθενείας, λουτροθεραπείας, μητρότητας και κηδείας. Οι άμεσα ασφαλισμένοι, με 100 ημέρες εργασίας στο προηγούμενο ημερολογιακό έτος ή στο 15μηνο, αφαιρουμένων των ημερών των τριών τελευταίων μηνών, δικαιούται επίδομα ασθενείας όταν συνέπεια ασθενείας, που διαρκεί πάνω από τρεις ημέρες, απέχουν από την εργασία τους).............. (Οι ασφαλισμένοι και τα μέλη οικογένειας, που αναφέρονται στο άρθρο 33 του α.ν. 1846/1951, δικαιούνται των παροχών ασθένειας σε χρήμα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, εφόσον πέραν των λοιπών προϋποθέσεων, που ορίζονται από διατάξεις του Κανονισμού του, έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον εκατό (100) ημέρες ασφάλισης, οι οποίες από 1.1.2009 αυξάνονται ανά δέκα κατ έτος και μέχρι εκατόν είκοσι (120). Προκειμένου για οικοδόμους, οι ογδόντα ημέρες της παρ. βα του άρθρου 35 του α.ν. 1846/1951 αυξάνονται από την ίδια ως άνω ημερομηνία ανά δέκα κατ έτος και μέχρι εκατό (100). )
Οι αλλαγές των όρων ασφάλισης και περίθαλψης αποτελούν μείωση της Κρατικής εισφοράς στην Κοινωνική Ασφάλιση και το "Όφελος" πριμοδοτεί τις ιδιωτικές επενδύσεις στην Ασφαλιστική κάλυψη.
Αν απαριθμήσουμε τα μέτρα εναντίον της ασφάλισης που ισχύουν ως προίκα για την προσέλκυση επενδύσεων και επενδύσεις δεν είδαμε, αντιλαμβάνεται κανείς που έχει οδηγηθεί το Ασφαλιστικό Σύστημα αλλά από την άλλη και πόσο νυχτωμένη μακριά βρίσκεται η συνδικαλιστική ηγεσία, η οποία δεν έχει αναλάβει καμιά εκστρατεία εναντίον αυτής της "προίκας".

Συνοψίζω,
Η Κυβέρνηση πρώτον μειώνει την Κρατική συμμετοχή, δεύτερον αυξάνει από την πίσω πόρτα τις εισφορές των ασφαλισμένων με την μείωση των συντάξιμων αποδοχών και την αύξηση των χρόνων απασχόλησης, τρίτον δυσχεραίνει περαιτέρω την πρόσβαση στις παροχές, τέταρτον απορυθμίζει επιπλέον τις εργασιακές σχέσεις προικοδοτώντας την υποτιθέμενη προσέλκυση επενδύσεων και πέμπτον υποβάλει τα σέβη της στο ιερατείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger