Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2008

ΔΙΟΔΙΑ : Μια ενέργεια που εντάσσεται στο σχέδιο τρομοκράτησης του Λαου.

Ο Πολίτης είναι απροστάτευτος.

Υπάρχουν οι οργανώσεις καταναλωτών, οι οργανώσεις των εργαζομένων, οι ΜΚΟ και οι Πολίτες εξακολουθούν να είναι απροστάτευτοι, από τους επαναλαμβανόμενους βανδαλισμούς της Κυβέρνησης σε βάρος των κοινωνικών στρωμάτων.

Ο Εθνικός πλούτος ή άλλως η Εθνική ιδιοκτησία έχει μεταβολιστεί σε ιδιωτική ιδιοκτησία του Καραμανλή και της Κυβέρνησής του και ξεπουλιέται με διάφορα προσχήματα στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης ασχολούνται με τα λεγόμενα μεγάλα κοινωνικά - οικονομικά -εθνικά ζητήματα και δεν έχουν καταφέρει να βρουν κοινό τόπο για τα ζητήματα καθημερινότητας.

Από σήμερα βρισκόμαστε ως Πολίτες μπροστά σε μια ακόμη μεγαλύτερη ξεφτίλα Κυβερνητικής πολιτικής, με την ιδιωτικοποίηση των διοδίων και του εθνικού δικτύου.

Οι περισπούδαστοι Εισαγγελείς που έχουν μεταβληθεί σε παπαγαλάκια της Κυβέρνησης κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Οι πολίτες δεν έχουν τρόπο να αντιδράσουν, παρά μόνο αν πάρουν τον Νόμο στα χέρια τους.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΈΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΎΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Μέχρι σήμερα έχουμε πληρώσει εκατομμύρια ευρώ στα διόδια και οι Κυβερνήσεις αντί να τα χρησιμοποιούν στην ασφάλεια των εθνικών οδών τα οικειοποιούνται. Έρχονται σήμερα και για την επισκευή των Εθνικών αρτηριών να ξεπουλούν τον Εθνικό μας πλούτο στα Λαμόγια του ιδιωτικού κεφαλαίου.

Αλήθεια ποιος Εισαγγελέας που σέβεται τον όρκο του και τον ρόλο του άσκησε δίωξη εναντίον του Οργανισμού Εθνικής Οδοποιίας και εναντίον της ηγεσίας του ΥΠΕΧΩΔΕ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ στις επιχειρήσεις να αυξάνουν κατά το δοκούν και χωρίς την έγκριση της Βουλής το κόστος διοδίων.

Αν οι συμβάσεις έχουν επικυρωθεί από την πλειοψηφία της Βουλής, τα κόμματα έπρεπε να ελέγξουν την συνταγματικότητα των διατάξεων.

Το ίδιο θα συμβεί και με την παραχώρηση των Λιμανιών στις πολυεθνικές, που επιδιώκει η Κυβέρνηση της αναλγησίας και της Εθνικής προδοσίας.

Εθνικός προδότης είναι και εκείνος που ξεπουλά ή παραχωρεί την δημόσια ή Κρατική ιδιοκτησία στην ολιγαρχία και καθιστά τους Πολίτες ιδιοκτησία των Πολυεθνικών ή του ντόπιου Κεφαλαίου.

Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει όσο ποιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να αντισταθούμε. Να αντισταθούμε κάθε τρόπο, με κάθε μέσον.

Οι ηγεσίες των Κομμάτων πρέπει να αντιληφθούν ότι έχουν χρέος να προστατέψουν τους Πολίτες από την ανάλγητη, κακόβουλη, καταστροφική και ληστρική Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και από τα Λαμόγια που υποδύονται Υπουργικούς ρόλους και ρόλους Πρωθυπουργού.

Τα Κυβερνητικά μέτρα εντάσσονται στο σχέδιο τρομοκρατίας της κοινωνίας και στην υποταγή της αποστραγγίζονταν κάθε διάθεση ή δυνατότητα αντίδρασης και διεκδίκησης.

Αν τα Κόμματα ή οι οργανώσεις ( Συνδικαλιστικές, Καταναλωτών, ΜΚΟ) δεν έχουν την διάθεση ή την ικανότητα ή την θέληση να προστατέψουν τις κοινωνίες μας από την Δεξιά λαίλαπα, οφείλουν να διαλυθούν και όχι να βγάζουν περισπούδαστους και ανούσιους λόγους .

Αλλά και εμείς οφείλουμε να βρούμε νέες μορφές οργάνωσης, να ξεχάσουμε τις "πολιτικές" ή "ιδεολογικές" παρακαταθήκες που έχουν μεταβληθεί σε αγκυλώσεις, για να αποκρούσουμε αποτελεσματικά την Κυβερνητική Τρομοκρατία.

1 σχόλιο:

  1. Βαγγέλη, η κλοπή της ξεφτίλας ή η ξεφτίλα της κλοπής είναι δεδομένη.
    Την προηγούμενη εβδομάδα σε κοινή σύσκεψη Νεο ΙΝΚΑ και ΒΙΟΖΩ εξετάσαμε και θέσαμε ως επόμενο στόχο τη νομική επίθεση κατά των παράνομων αυξήσεων στα διόδια.
    Η κίνηση θα γίνει εντός του Απριλίου, όμως πάνω και πέρα από όλα αυτά οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι είμαστε έρμαια στις ορέξεις του καπιταλισμού και της κερδοσκοπίας που εκφράζει.
    Κάτι που δεν κατάλαβε ακόμα κανένα κόμμα (και ελάχιστες ενώσεις καταναλωτών) στην Ελλάδα αλλά και στον πλανήτη, είναι η αναμφίβολη ταξικότητα του καταναλωτικού κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".