Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

«Απάτη » δεκάδων χιλιάδων ευρώ της ΓΣΕΕ κατά της Εργατικής Εστίας για «μούφα» αποζημίωση –απόλυση- συνταξιοδότηση , επαναπρόσληψη ,γραμματέας του Πολυζωγόπουλου!

«Απάτη» πρόκληση για τους εργαζόμενους και τους χιλιάδες ανέργους αποτελεί η παρακάτω μεθόδευση ,για να «τσεπώσει» μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ , ( με υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 ,ότι όντως απολύθηκε και αποζημιώθηκε από τη ΓΣΕΕ λόγω συνταξιοδότησης) γραμματέας του Πολυζωγόπουλου στη ΓΣΕΕ , ως δήθεν απολυμένη με εθελουσία έξοδο ( δηλαδή ενισχυμένη αποζημίωση ) για να πάρει επικουρική σύνταξη. Και ενώ απολύθηκε και υπέγραψαν η ίδια και οι υπεύθυνοι κατά το νόμο ΓΣΕΕ , δήλωση προς την Εργατική Εστία για να εκταμιεύσουν το ποσό …την ίδια ώρα ,με άλλη απόφαση, τα ίδια πρόσωπα αποφάσιζαν να ΤΗΝ προσλάβουν πάλι ως υπάλληλο της ΓΣΕΕ ,δηλαδή του παραρτήματος της ΓΣΕΕ ( ΙΝΕ –ΓΣΕΕ) με τον ίδιο μισθό.

Έτσι η «ημετέρα» του Πολυζωγόπουλου …πήρε αποζημίωση δεκάδων χιλιάδων ευρώ από την Εργατική Εστία ( δηλαδή χρήματα όλων των εργαζόμενων) , πήρε σύνταξη από το επικουρικό ταμείο , και λαμβάνει κανονικό μισθό ως εργαζόμενη στη ΓΣΕΕ, το ΙΝΕ ΓΣΕΕ …
Αν αυτό δεν είναι «απάτη» τι είναι …
Και τι κάνει ο πρόεδρος της Εργατικής Εστίας , ο πάρεδρος που ελέγχει τις δαπάνες μισθοδοσίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων και η αρμόδια υπουργός . Θα ελέγξουν όλες τις δαπάνες της Εργατικής Εστίας για το προσωπικό της ΓΣΕΕ , θα στείλουν την επιθεώρηση εργασίας στη ΓΣΕΕ το ΙΝΕ – ΓΣΕΕ και το ΚΕΠΕΑ να δουν αν υπάρχουν και άλλες τέτοιες «μαϊμούδες» απολύσεις και επαναπροσλήψεις .
Το ηθικό όμως που το Πάτε …Είναι πρόκληση στο κεντρικό συνδικάτο, την ΓΣΕΕ, να δουλεύουν συνταξιούχοι , να στήνονται «απάτες» με τέτοιες απολύσεις -επαναπροσλήψεις ,την ώρα που 500.000 άνεργοι ψάχνουν για μια δουλειά…
Τώρα πλέον αποκαλύπτονται…γιατί με απέλυσαν …
Αυτοί ,με απέλυσαν βρώμικα ,καταχρηστικά, παράνομα , μετά απο 18 χρόνια εργασίας , χωρίς αποζημίωση, ενώ με εκβίαζαν με ανταγωγή 100.000 ευρώ!
Συγκεκριμένα .Με νομικό «εγκέφαλο» το νομικό της Τσέκου (επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της ΓΣΕΕ ), με πρωταγωνιστή τον Πολυζωγόπουλο με απέλυσαν το 2004 παράνομα και κατά παράβαση του εσωτερικού κανονισμού εργασίας , ενώ εξέδιδαν βρώμικες και ανυπόστατες ανακοινώσεις σε βάρος μου !
Στην συνέχεια και με εκβιαστικούς τρόπους , όπως και στις εξαθλιωμένες καθαρίστριες των σχολείων που πήγαν στη ΓΣΕΕ να διεκδικήσουν την δουλειά τους και μετά βρέθηκαν με αγωγές από το νομικό γραφείο του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της ΓΣΕΕ και προφυλακισμένο για το σκάνδαλο του ροζ DVD ,που τους ζητούσε δικηγορική αμοιβή τους μισθούς τους, των 500 ευρώ που είχαν για το γάλα των παιδιών τους , μου κατέθεσαν εκτρωματική ανταγωγή 100.000 ευρώ ( πρόεδρος Παναγόπουλος) για να «εκβιάσουν» την παραίτηση μου από την αγωγή …
Με τον Ανδρέα Κολλά, στο εργατικό δικαστήριο, να καταθέτει ψεύτικα και ανυπόστατα ότι δήθεν ο Πολυζωγόπουλος ( ο ίδιος δεν είχε το θάρρος να έρθει να καταθέσει ,ως μάρτυρας , έστειλε τον «μπροστινό») μου έκανε παρατηρήσεις ότι είχα περιοδικό και site για την ιδιωτική ασφάλιση και έπαιρνα διαφημίσεις , δημοσιεύοντας απόρρητες εκθέσεις του ΙΝΕ –ΓΣΕΕ .. (Που ουδέποτε βέβαια συνέβη γιατί δεν είχα οποιαδήποτε δραστηριότητα που να εξαρτάτε από την ΓΣΕΕ . Αφού είχα διακόψει και την εργασία μου σε εφημερίδες στο Εργατικό Ρεπορτάζ, που είχα τα πρώτα χρόνια που άρχισα να απασχολούμε στο Γραφείο Τύπου της ΓΣΕΕ )
Η γελοιότητα και η αστειότητα σ όλο της το μεγαλείο…
Μάλιστα τώρα αμείβουν όλους όσους στράτευσαν εναντίον μου με ταξίδια στην Γενεύη και πολυήμερες διαμονές ως εκπροσώπους της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ στη συνέλευση του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας…
Βέβαια είχαν πετύχει τον σκοπό τους. Μέσα σε μια νύχτα «έχασα» την δουλεία μου και κάθε εργασιακό δικαίωμα και αμοιβή ,με ωμή παραβίαση του κανονισμού εργασίας, τον οποίον πέτυχαν αν αμφισβητήσουν πρωτόδικα σε εργατικό δικαστήριο (για όλους τους εργαζόμενους ,έτσι πλέον τα δικαστήρια μπορούν να θεωρούν ότι οι εργασιακοί κανονισμοί δεν έχουν ισχύ ) επικαλούμενοι νόμους του 1920 …με τους οποίους είχαν απολυθεί στρατιές συνδικαλιστών …πριν το νόμο για την προστασία του συνδικαλιστικού δικαιώματος!
ΘΑ ΠΑΤΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ» ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΏΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ …ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ …ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ …ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ …ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ τους αφορά είναι …ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ !
Αυτό σήμαινε για μένα ,ολοκληρωτικό οικονομική καταστροφή …που αυτός ήταν ο στόχος τους , (αφού είχα ως αποκλειστική εργασία μόνο την ΓΣΕΕ) να μην έχω χρήματα να αντισταθώ νομικά, κατά των αθλιοτήτων τους και των εργασιακών βιαιοτήτων τους…
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΩ …ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ …
Με όποιες οικονομικές δυνάμεις έχω, θα προσφύγω στο Εφετείο και στον Άρειο Πάγο ,απλά να μείνει ένα μνημείο αντεργατικής νομολογίας ,με την σφραγίδα της ΓΣΕΕ και αυτών που την εκφράζουν στην δεδομένη στιγμή και όσων θα συνεχίζουν στο μέλλον ως «διάδοχοί» τους να μου υπεξαιρούν την εργασία και τα δικαιώματα μου !
Και ποιες αντιλήψεις έχουν όσοι συνεργούν σ αυτή την απόλυση για το δικαίωμα της εργασίας και την αξιοπρέπεια των εργαζόμενων…
Oτι η εργασία είναι δικαίωμα των κολλητών , των συγγενών , ότι οι «κομπίνες» και οι «μαϊμουδιές» αποτελούν το όραμα τους…Και σαν «κοράκια» περιμένουν στην γωνία …να αρπάξουν …το ψωμί του διπλανού τους για το δικό τους «παντεσπάνι»!!!
Γιάννης Χαρονικολάου
Απολυμένος από τη ΓΣΕΕ
apasxolisi.blog@gmail.com
http: apasxolisi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".