Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

ΠΕΡΙ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ

Όραμα.
Δεν υπάρχει όραμα γιατί το παρόν υπονομεύει το μέλλον.
Δημιουργήσαμε για τα παιδιά μας ότι καταδικάζουμε ως έκνομη πράξη βίας, που «παρασύρει» την νέα γενιά.
Δημιουργήσαμε αδιέξοδα γιατί δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το δικό μας μέλλον ως νέα γενιά, γενιά του Πολυτεχνείου, δομώντας ένα παρών που ούτε στα πιο επαχθεί όνειρά μας δεν το διανοηθήκαμε.
Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε την κοινωνία, και προστρέξαμε στην δημιουργία ενός Κράτους - Ιδιώτη με νόμους και θεσμούς που πνίγουν την ελευθερία και τον ανθρωπισμό.
Τα παιδιά διαδηλώνουν ότι θέλουν ένα διαφορετικό μέλλον.
Τα κόμματα ( ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ) προσφέρονται να εκμεταλλευτούν πολιτικά και να ιδιοποιηθούν το μέλλον των παιδιών. Το μέλλον που ζητούν τα παιδιά. Προσφέρουν τον εαυτόν τους ως εγγυητή και προστάτη ατού του μέλλοντος, του μέλλοντος που ζητούν τα παιδιά.
Αλλά η προσφορά τους την αντιλαμβάνονται τα παιδιά ως εκβιασμό, ως μέσο υποδούλωσης της ζωής τους , των ονείρων τους, του παρόντος και του μέλλοντός που τους υπόσχονται.
Βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους μαθητές να αποφασίσουν το μέλλον τους μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες και τις γενικές τους συνελεύσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει το αυτονόητο. Οι νέοι να δημιουργήσουν, να συγκροτήσουν την κοινωνία που τους εκφράζει, που διεκδικεί, που οραματίζεται το μέλλον με τα δικά της μάτια με τα δικά της θέλω με γυρισμένη την πλάτη σε μας που ό,τι έχει κατασκευαστεί και υποδουλώνει τον άνθρωπο καταστρέφοντας το παρόν και το αύριο, είναι το δικό μας παρόν, το δικό μας μέλλον.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει το αυτονόητο, αυτό που άλλοι το ξεπούλησαν ή το ιδιοποιήθηκαν, και στοχοποιείται.
Είναι άκρως υποκριτική αλλά και πασίδηλα αποκαλυπτική η στάση του ΚΚΕ και η συμπαράταξη του με τον Κυβερνητικό φασισμό ενός Κόμματος δολοφόνων, απατεώνων, κουμπάρων, Βατοπεδίων , κρίσεων, φτώχειας, ανεργίας καταστολής και περιστολής .
Είναι υποκριτική η στάση του ΠΑΣΟΚ και προφανείς οι δηλώσεις στελεχών τους που εναγωνίως προσπαθούν να αγκιστρωθούν στην Αριστερά.
Αλλά ποια Αριστερά;
Την Αριστερά του Μάαστριχ, της ΟΝΕ, του Ευρώ, των ιδιωτικοποιήσεων, της Συνθήκης Σενγκεν, του νεοφιλελευθερίζοντος εκσυγχρονισμού ή μιας Αριστερίζουσας Παγκοσμιοποίησης υπό την κηδεμονία μιας Ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης ή μιας εκτροχιασμένης ήδη από πολλά χρόνια Σοσιαλδημοκρατίας ;
Όλοι τους επικαλούνται την συμπάθεια και την αρωγή των νοικοκυραίων , προσφέροντας τους συμπάθεια, οργή και αγανάκτηση για μια Αθήνα «κουκουλοφόρων» που καίει τις ιδιοκτησίες των βιοπαλαιστών, που ρίχνει μολότοφ, που καταστρέφει και υπόσχονται πολλά ΘΑ, στους νοικοκυραίους.
Μόνο που ΔΕΝ είναι κουκουλοφόροι . Είναι αγανακτισμένοι νέοι, μαθητές . φοιτητές, άνεργοι , μετανάστες, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά εκτοπισμένοι.

Προσφέρονται να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των νοικοκυραίων εναντίον του Κράτους της Δεξιάς και των κουκουλοφόρων, σπεκουλάροντας τον ΣΥΡΙΖΑ και επενδύοντας στην ψήφο τους. Κατόπιν τρέχουν στο Ταμείο για να δουν τι εισπράξεις έκαναν. Το ΠΑΣΟΚ σταθεροποιείται στην κορυφή και το ΚΚΕ ξεπερνά τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέλους το ΚΚΕ ξαναγίνεται τρίτο κόμμα.
Το ΚΚΕ των ταξικών αγώνων των εργαζομένων και της νεολαίας !!!!
Εκεί που (μπιπ) οι ταξικοί αγώνες φύτρωσε το ΚΚΕ, σύντροφοι του Ταξικού Αγώνα.
Το μαγαζί σας φαίνεται πως βρίσκεται σε μια διαρκή και επαναλαμβανόμενη περίοδο εκπτώσεων, προϊόντων αμφιβόλου ποιότητας, για λίγα ψηφουλάκια ή καθοδηγούμενα ποσοστά σφυγμομέτρησης που θα ξεπερνούν την επιρροή σας στις μάζες, εκείνης του «Ταξικού» σας εχθρού, του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είχε πει και ο αείμνηστος Χαρίλαος, δεν είναι κακό να συνεργάζεσαι και με τον διάολο, για να υπηρετήσεις τον στόχο σου.
Εγώ λέω, πως όταν εκπορνεύεσαι μια φορά δεν έχεις δισταγμό να το επαναλάβεις. Η Ελληνική ιστορία των κοινωνικών – πολιτικών αγώνων περιποιεί το κόμμα σας με
πλήθος ανάλογων «ταξικών αγώνων» και συμφωνιών με το διάολο.
Εδώ σας πάει γάντι το ανέκδοτο με τον κυνηγό και την αρκούδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".