Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2009

ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Ξαναζούμε περιόδους έντασης με οσμή παρακράτους, με αναπαραγωγή πεπαλαιωμένων συνταγών και διασπορά ψευδών ειδήσεων από την Κυβέρνηση μέσω των γνωστών διόδων επικοινωνίας, τα Κρατικά και Ιδιωτικά ΜΜΕ.

Ανασύρεται η "τρομοκρατική" οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς την ύπαρξη μανιφέστου που αναλαμβάνει την ευθύνη πράξεων, όπως ο τραυματισμό αστυνομικού με Καλάσνικοφ, διασύρεται η χώρα στο εξωτερικό, ως "Τρομοκρατούμενη" από την αναδυόμενη εγχώρια τρομοκρατία, με διττό στόχο.

Από την μια, να παρατείνει με ανάκαμψη των ποσοστών της, η Κυβερνητική θητεία της Κυβέρνησης Καραμανλή και από την άλλη να προβοκαριστούν βάναυσα οι αγώνες του νεολαιίστικου κινήματος αλλά και του εργατικού. που σχετίζονται με την οικονομική κρίση, την στυγνή οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης που στοχεύει ευθέως τα εισοδήματα, την εργασία και την ζωή των μισθοσυντήρητων στρωμάτων της Ελληνικής επικράτειας.

Εάν αναβιώνει ή "Τρομοκρατία" ευθύνεται η Κυβέρνηση αλλά και προστατεύεται ο Λαός από την Κυβέρνηση- Τρομοκράτη.

Έτσι οδηγούνται τα πράγματα όταν τα κόμματα συνευθύνονται για την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κατάντια της χώρας και του Λαού, από κυβερνήσεις που τάχθηκαν υπηρέτες των ντόπιων και ξένων συμφερόντων, που όλοι μαζί ακολούθησαν και ακολουθούν μια πορεία μικρομεγαλίστικου ιμπεριαλισμού και θρασύδειλου ηγεμονισμού.

Μπορώ να θεωρήσω προβοκατόρικη την ενέργεια με τον τραυματισμό του αστυνομικού των ΜΑΤ, να αδιαφορήσω πλήρως αλλά και να εξοργιστώ για την γενιά των ένστολων καταστολέων των 700 ευρώ, να εξοργιστώ για τους συμψηφισμούς και την ενοχοποίηση των κοινωνικών ομάδων που διαδηλώνουν και κινητοποιούνται, να εξοργιστώ με τα παπαγαλάκια του Κυβερνητικού καθεστωτισμού. Κάθε 20χρονο παιδί των 700 ευρώ, έχει χάσει τα χαρακτηριστικά της γενιάς του όταν έχει μετατραπεί μέσα στην μπατσαρία, σε Κρατικό τραμπούκο.

Εδώ ο Μητσοτάκης για να γίνει πρωθυπουργός έπρεπε να δολοφονηθεί ο Μπακογιάννης από το παρακράτος ενοχοποιώντας την 17Ν.

Εδώ έπρεπε να καεί η μισή Πελοπόννησος, για να εξαγοραστεί η συνείδηση του Λαού και με ένα τριχίλιαρο ο Καραμανλής να ξαναγίνει Κυβέρνηση και να συνεχίσει το καταστροφικό έργο για το οποίο το Διεθνές κατεστημένο τον έχρισε Πρωθυπουργό.

Εδώ, διασύρθηκε ο αείμνηστος Παπανδρέου φερόμενος και ανήμπορος να αντιδράσει στις ΗΠΑ και προσκύνησε το Κλίντον για να γίνει Πρωθυπουργός ο Σημίτης.

Εδώ, καταφεσωθηκε η Χώρα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την δήθεν εξάρθρωση της τρομοκρατίας για να οδηγηθεί η Ελλάδα στο σφαγείο του Νέο - Ιμπεριαλιστικού Παγκόσμιου Τρομοκράτη, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΟΝΕ και του Ευρώ.

Εδώ δημιουργήθηκε μια ευημερούσα οικονομία εύκολου κέρδους μέσα από το Χρηματιστήριο, για να εξανεμίσουν τις αποταμιεύσεις των μισθωτών και των αγροτών, ώστε να καταστούν υποχείρια και ευάλωτα άμορφα όντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.

Εδώ, συμφωνήθηκαν και αναγνωρίστηκαν δικαιώματα του Νεο-Ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού εναντίον των ελευθεριών και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των Λαών στο όνομα δήθεν της προστασίας από το οργανωμένο έγκλημα και την Τρομοκρατία.

Εδώ έγιναν τόσα και άλλα τόσα με ψευτοδιλήμματα, εικονικούς εχθρούς και δήθεν ανάγκες προστασίας και ασφάλειας των Πολιτών και γέμισε η ζωή μας από κάμερες, υποκλοπές προσωπικών δεδομένων, στοχοποιήσεις κινημάτων και πολιτικών κομμάτων.

Εδώ, σ' αυτή την χώρα της μετριότητας, της ημιμάθειας, της λήθης στην ιστορία, του συντηρητισμού και του επικαλυμμένου Φασισμού, γιατί έχουμε απορίες για το χάος, την ακυβερνησία, την τρομοκρατία και ποια τρομοκρατία, την αδιαφάνεια, τις λομογιές, τους λεονταρισμούς απέναντι στον Λαό και στις διεκδικήσεις των κοινωνικών οργανώσεων, όταν ως θρασύδειλα δουλικά συμπεριφερόμαστε απέναντι στους Τούρκους, τους Αμερικάνους, την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Είναι λοιπό εξωπραγματικά να είναι όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας στημένα;
Θα αποτελεί ειδική και απρόσμενη εξαίρεση να μην είναι όλα στημένα.

Ο ΚΎΒΟΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΛΑΌ ΣΥΝΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΏΤΟΣ ΘΑ ΚΌΨΕΙ ΤΟ ΝΉΜΑ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ........ ΣΩΤΗΡΙΑ το Νέο Έτος, του 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".