Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

Στις πέντε μονάδες το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ

Πέφτει κατά 2,5% ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την Public Issue, την ίδια στιγμή που φαίνεται να ενισχύεται ο δικομματισμό και να καταγράφεται σταθερό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας " Εθνος", # Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυξάνει το ποσοστό του κατά 1,5% (σε σχέση με τη μέτρηση του προηγούμενου μήνα) και κατά μία μονάδα η Νέα Δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 40%, η Νέα Δημοκρατία 35%, το ΚΚΕ παραμένει στο 8,5%, ενώ για πρώτη φορά σύμφωνα με την ίδια εταιρεία ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τέταρτο κόμμα με 7,5% (στη μέτρηση του Φεβρουαρίου είχε 10%). Στην πέμπτη θέση είναι ο ΛΑΟΣ με 5%, ενώ στο όριο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης κινείται το κόμμα των Οικολόγων - Πρασίνων. #

Σύμφωνα με την δημοσκοπική εταιρία Real News για το " Παρον" τα ποσοστά των μικρότερων κομμάτων εμφανίζονται διαφορετικά: Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 7,9% , το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 7,1%, το ΛΑΟΣ συγκεντρώνει το 5,1% και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ συγκεντρώνουν το 3,2%.

Στην πρόθεση ψήφου, στο ¨Παρόν", σύμφωνα με την Real News η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από την Νέα Δημοκρατία περιορίζεται στο 3%.

Δημοσιογραφικά σχόλια αναφέρουν πως το "ΠΑΡΟΝ" προσπαθεί να επιδείξει φιλοκυβερνητική πρόθεση στις αναλύσεις και στην ..... ενημέρωση.
Στο ....... παραπληγικό ερώτημα : Ποιος είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός, μεταξύ του Καραμανλή που είναι ήδη ο Πρωθυπουργός και του Παπανδρέου που διεκδικεί την Πρωθυπουργία, ο Καραμανλής προηγείται με .... 8%.

Είναι να γελά ο κάθε πικραμένος με τους ανεκδιήγητους των δημοσκοπικών εταιριών.
Επειδή λοιπόν το μπλοκ αυτό δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα συμφέροντα που εργολαβικά έχουν αναλάβει να εξυπηρετήσουν οι δημοσκοπήσεις και να διαμορφώσουν αντίληψη πειθαναγκασμού, που θα εξασφαλίσει εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ και αντίστοιχη ήττα της Νέας Δημοκρατίας, καλό θα είναι να πούμε ορισμένα πράγματα με το όνομά τους.


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ !!!!


Στην ιδιότυπη Ελληνική Δημοκρατία, η συνταγματική υποχρέωση του Έλληνα Πολίτη να εκφράζεται με ελεύθερη βούληση στην προτίμηση του στον υποψήφιο για τη Βουλευτική έδρα συμπολίτη του, αλλά και του κόμματος που θέλει να καταστεί Κυβέρνηση του Τόπου, είναι για τα μάτια του λαγού και της κουκουβάγιας.

Το ποιος θα εκλεγεί Πρωθυπουργός και ποιο κόμμα θα κυβερνήσει, είναι απόφαση και θέληση των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, τα οποία επιβάλουν την θέληση τους ως θέληση του Λαού, μέσα από την εργολαβική σχέση των ΜΜΕ με τα συμφέροντα και του προπαγανδιστικού τους ρόλου στην "σύνδεση" του Λαού με την ¨πληροφόρηση" και την "πληροφορία".Η πληροφορία είναι ατομική ιδιοκτησία και η πληροφόρηση, δηλαδή η διοχέτευση μια "είδησης" στους ενδιαφερόμενους ( και ας μην το επιθυμούν), πραγματοποιείται εφαρμοζόμενης της σχέσης "αγοράς - πώλησης" και της σχέσης αμοιβαιότητας μεταξύ των κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων που εξυπηρετεί τόσο ο παραγωγός της πληροφορίας όσο και ο μεσάζων και μεταφορέας της.
Δηλαδή, η πληροφορία, η είδηση είναι οικονομική δύναμη, ικανή να εξουσιάζει ή να υπονομεύει τη εξουσία.
Με άλλα λόγια είναι ΧΡΗΜΑ. Είναι ένα πολύ - πολύ ακριβό και πολυτελές εμπόρευμα που δεσπόζει στην "Αγορά".

Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η παχυλή αποζημίωση των "δημοσιογραφικών" στελεχών και δεν είναι αδικαιολόγητη η πρεμούρα της δημόσιας στήριξης του ...... δημοσιογραφικού "λειτουργήματος" ( να μην χ.......ω), όποτε μπαίνει στο στόχαστρο των τρομοκρατικών οργανώσεων.Η Εξουσία, αντιλαμβάνεται την υπεροχή της και έναντι του Κράτους και έναντι των θεσμών και έναντι της ισοπολιτείας και έναντι της ισονομίας και έναντι των κοινωνιών, ως αυτοτελής δύναμη που όποιος την επικαλείται οφείλει να δηλώσει δούλος της και πιστός της υπηρέτης.
Την εξουσία, πρέπει να την βλέπουμε και να την αντιλαμβανόμαστε ως ιδιοκτήτη αλλά και ως ενδιάμεσο της σχέσης ιδιοκτήτη και ιδιοκτησίας. Ως ενδιάμεσο του Κράτους και της Κοινωνίας, ως ενδιάμεσο της ελεύθερης βούλησης και της ανάγκης να υπηρετήσει ο Πολίτης το Κράτος και την Κοινωνία.

Έτσι λοιπόν η ανάγκη να εξυπηρετηθεί η εξουσιαστική υπεροχή του Κράτους πάνω στις κοινωνίες και πάνω στα συμφέροντα που το υπηρετούν, το προστατεύουν και που από αυτό αντλούν την εξουσιαστική τους επιρροή στις μάζες , απαιτείται να υπηρετηθεί από Πολιτικούς και Πολιτικά Σχήματα που ούτε αμφισβητούν την υπεροχή της Εξουσίας, ούτε την υπεροχή των οικονομικών συμφερόντων ούτε βεβαίως την υπεροχή του Κράτους.Για να γίνει λοιπόν αυτό, δηλαδή η εξασφάλιση αυτής της διαρκούς διαδικασίας εξουσιαστικής υπεροχής του Κράτους και των οικονομικών συμφερόντων, στρατεύονται πολλοί παράγοντες ως ενδιάμεσοι θύλακες ασφαλείας. Όπως τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπικές εταιρίες.

'Έχει αναγνωριστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια, πως η ιδιοκτησία και διαχείριση της γνώσης, της πληροφορίας και η ιδιοκτησία και διαχείριση των μέσων διαμεσολάβησης, αποτελούν πηγές απόλυτης και ισοδύναμης του Θεού, εξουσίας. Δηλαδή το απόλυτο Κεφάλαιο.
Αυτό το απόλυτο Κεφάλαιο είναι εκείνο που σε λίγες μέρες θα συνεδριάζει ως "΄Λέσχη Μπίλντεσμπεργκ " για να αποφασίσει με τι μέσα και σε βάρος ποιων και σε όφελος άλλων θα διατηρηθεί η οικονομική κρίση, θα οδηγηθούν Εθνικές Οικονομίες σε πτώχευση και θα αναδειχθούν οι νέες ηγεσίες που θα διαχειριστούν την έξοδο από την κρίση.Οι Λαοί, δεν είναι ανάγκη να κουράζονται ή να σκέπτονται ή να ανησυχούν, τα ΜΜΕ, οι Δημοσκόποι, τα Πολιτικά Κόμματα, οι ηγεσίες " Κοινωνικών κινημάτων", είναι πανέτοιμα να τους καθοδηγήσουν στις σωστές αποφάσεις, αυτές δηλαδή, που αποθεώνουν την ύπαρξη τους και την διατήρηση τους ως παγκόσμιους εξουσιαστικούς φύλακες του Παγκόσμιου Συστήματος Εξουσίας που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".