Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ..... ΤΥΠΟ


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE

Δεύτερο πρόγραμμα δανειοδότησης επιχειρήσεων με την εγγύηση του ΤΕΜΠΜΕ πρόκειται να ανακοινώσει το υπουργείο Ανάπτυξης εντός των επόμενων ημερών, όπως δήλωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του στον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).
Το νέο πρόγραμμα στοχεύει «στην κάλυψη σε ακόμα μεγαλύτερη έκταση και ακόμα πιο αποτελεσματικά των αναγκών των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων σε ρευστότητα» είπε ο υπουργός, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Πρόσθεσε όμως ότι μέχρι σήμερα το ΤΕΜΠΜΕ έχει εγκρίνει πάνω από 18.000 δάνεια που υπερβαίνουν τα 2 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση εξετάζει την ελαστικοποίηση των κριτηρίων υπαγωγής μίας επιχείρησης στο πρόγραμμα και έχει εξετάσει τη δυνατότητα εφαρμογής ηλεκτρονικού συστήματος άμεσης παροχής της εγγύησης από το ΤΕΜΠΜΕ προς τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, ώστε να διευκολυνθεί η επιχείρηση στη συναλλαγή της με την τράπεζα.
Οσον αφορά στα ελαστικότερα κριτήρια προωθείται η μείωση από 3 σε 2 των ετών κερδοφορίας που πρέπει να έχει μία επιχείρηση προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα γίνεται δεκτή αίτηση όταν είναι θετικό το άθροισμα των οικονομικών αποτελεσμάτων της επιχείρησης, κατά την τελευταία τριετία.
Εξάλλου, ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη ομιλία του στο Αγρίνιο δήλωσε ότι με κοινή υπουργική απόφαση θα γίνουν πιο ευνοϊκοί οι όροι ένταξης στο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες σε πυρόπληκτους ή σεισμόπληκτους νομούς.


Εκτακτη φορολόγηση για μεσαία και μεγάλα εισοδήματα
Πρ. Xατζηνικολαου

KATHIMERINI.GR


Eκτακτη εισφορά σε 130.000 φυσικά πρόσωπα με στόχο να τιθασευθεί το έλλειμμα στα προβλεπόμενα επίπεδα του προγράμματος σταθερότητας ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση. Το μέτρο αυτό ενισχύει την εκτίμηση ότι τα δημόσια έσοδα εμφανίζουν μεγάλη υστέρηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο από την είσπραξη 274 εκατ. ευρώ από την εφάπαξ φορολόγηση των υψηλών εισοδημάτων όσο και από την είσπραξη περίπου 1,8 δισ. ευρώ από τα ληξιπρόθεσμα χρέη δεν προβλέπεται μείωση του ελλείμματος. Δηλαδή η κυβέρνηση ανακοίνωσε εν ολίγοις ότι ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τη λήψη των ανωτέρω μέτρων χωρίς ωστόσο, να αποκλείονται νέα φορολογικά μέτρα και μάλιστα μόνιμου χαρακτήρα προκειμένου να μειωθεί το έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο κ. Παπαθανασίου, επιβάλλεται έκτακτη οικονομική εισφορά 1.000 ευρώ στους πολίτες που δήλωσαν το 2008 (για τα εισοδήματα του 2007) συνολικό ατομικό εισόδημα από 60.000 έως 80.000 ευρώ, 2.000 ευρώ για όσους δήλωσαν εισόδημα από 80.000 έως 100.000 ευρώ, 3.000 για όσους δήλωσαν εισόδημα από 100.000 έως 150.000 ευρώ και 5.000 ευρώ για τόσους δήλωσαν εισόδημα άνω των 150.000 ευρώ.


Ο υπουργός σημείωσε ότι «με τον τρόπο αυτό, όσοι έχουν υψηλότερα εισοδήματα θα συνεισφέρουν στην έκτακτη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης». Για τους εν λόγω φορολογούμενους ουσιαστικά ακυρώνεται η πολιτική Αλογοσκούφη με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών. Τα όποια οφέλη είχαν καλούνται τις επόμενες μέρες να τα επιστρέψουν πολλαπλάσια στον δημόσιο κορβανά.


Από τους 128.000 φορολογούμενους οι 50.000 είναι μισθωτοί που κατά τεκμήριο δεν μπορούν να αποκρύψουν εύκολα τα εισοδήματά τους από την εφορία. Οι 32.461 εξ αυτών θα πληρώσουν 1.000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο. Η κυβέρνηση για μία ακόμη φορά στρέφεται στους μισθωτούς για να καλύψει τις τρύπες του προϋπολογισμού, αδιαφορώντας για την έκταση της φοροδιαφυγής την οποία αδυνατεί να περιορίσει. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα αποτελέσματα των ελέγχων οι οποίοι κάθε χρόνο μειώνονται σημαντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έσοδα στο πρώτο δίμηνο του έτους αποκλίνουν κατά 400 εκατ. ευρώ από τον στόχο του προϋπολογισμού χωρίς ουδείς να γνωρίζει τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, δεδομένου ότι θα μειωθεί η τουριστική κίνηση και κατ’ επέκταση τα έσοδα του Δημοσίου.
Οπως ανακοίνωσε ο υπουργός τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή η σχετική νομοθετική ρύθμιση και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η αποστολή των ειδοποιητηρίων για την καταβολή του κεφαλικού φόρου. Δεν αποκλείεται οι υπόχρεοι να καταβάλλουν τον φόρο σε δόσεις αλλά εντός του τρέχοντος έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".