Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009

ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ της Κυρίας Αγγέλας Μέρκελ, ξιφουλκουν κατα της Ελληνικής οικονομίας1 Αύξηση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή, που σήμερα φθάνει στο 40% για εισοδήματα άνω των 75.000 ευρώ. Υπάρχει πρόταση να αυξηθεί στο 45% ή ακόμα και στο 48%, ενώ δεν αποκλείουν έτερο συντελεστή για ακόμη υψηλότερα εισοδήματα.Φλερτάρουν με υψηλό ΦΠΑ

2 Η αύξηση του ΦΠΑ παραμένει ένας από τους κρυφούς άσους της κυβέρνησης, τον οποίο και μπορεί να βγάλει από το μανίκι της αν πιεστεί πολύ από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Αλλωστε οι εισηγητές του μέτρου προτείνουν την επιλεκτική αύξηση, κυρίως του υψηλού συντελεστή 19%, σε ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες, που μπορεί να τους αποδώσουν υψηλά έσοδα.Και διπλασιασμός ΕΤΑΚ

3 Η αύξηση του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων, στο 0,2% από 0,1% για το 2009. Το τέλος της φετινής χρονιάς θα εισπραχθεί μετά τα μέσα του έτους, δηλαδή μετά τις ευρωεκλογές, οπότε και υπάρχει το χρονικό περιθώριο για αύξησή του.

4 Την επαναφορά του φόρου κληρονομιών και γονικών παροχών, που αντικαταστάθηκε από το ειδικό τέλος 1%.

5 Την αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων. Αλλωστε εκκρεμεί η τρίτη δόση.

6 Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης καυσίμων, που ευνοείται και από τις χαμηλές τιμές του πετρελαίου διεθνώς.

7 Επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο φυσικό αέριο, καθώς η κατανάλωση φθάνει στο 15% της ζήτησης για ενέργεια, οπότε μπορεί να υπάρξει εξομοίωση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

8 Επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα εισαγόμενα κρασιά και στα αφρώδη. Οι υπηρεσίες του υπουργείου έχουν λάβει εντολή διερεύνησης των περιθωρίων του φόρου που μπορεί να επιβληθεί στα εισαγόμενα κρασιά από τρίτες χώρες και κυρίως το ύψος των εσόδων που μπορεί να αντλήσει το Δημόσιο. Σήμερα, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης για την αιθυλική αλκοόλη φθάνει στα 1.090 ευρώ ανά εκατόλιτρο.

9 Κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης των εισοδημάτων και του υπολογισμού του φόρου με βάση την κλίμακα. Ενδεχόμενο που θα οδηγήσει σε πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση, καθώς οι ισχύοντες συντελεστές φορολόγησης κυμαίνονται από 10% έως 20%, ενώ αν πάνε στην κλίμακα θα αυξηθούν κατά τουλάχιστον 10 ποσοστιαίες μονάδες.

10 Επανεξέταση των φοροαπαλλαγών που απολαμβάνουν φυσικά και νομικά πρόσωπα, με πιθανό το ενδεχόμενο περικοπής τους.

11 Τη δεύτερη παράταση, ενδεχομένως μέχρι και τον Ιούνιο, της περαίωσης των ανέλεγκτων χρήσεων της επταετίας 2000 -2006, ενώ δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο διεύρυνσης του αριθμού των επιτηδευματιών με αύξηση του ορίου ακαθαρίστων εσόδων, αλλά και ένταξης των χρήσεων 2007 και 2008. Η παράταση κρίνεται αναγκαία καθώς εκτιμάται ότι εκκρεμεί η αποστολή περίπου 200.000 σημειωμάτων σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Κι αν με βάση τα ειδοποιητήρια που εκδόθηκαν έως τα τέλη του περασμένου Μαρτίου οι φόροι που βεβαιώθηκαν ξεπερνούν το 1,3 δισ. ευρώ, τα εισπράξιμα είναι ζήτημα αν φθάνουν στα 700 εκατ. ευρώ.

12 Την παράταση για μακρύ χρονικό διάστημα της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών, που φθάνουν πλέον στα 20 δισ. ευρώ, αφού πρώτα βρουν τον σύμβουλο που θα τους υποδείξει το νέο σύστημα είσπραξης των χρεών. Για φέτος πάντως προσδοκούν να εισπράξουν 1,8 δισ. ευρώ. *

http://www.enet.gr/online/online?dt=21%2F03%2F2009

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

( ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ)

ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ...... ΠΑΝΤΟΦΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".