Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.........................

Δεν έχω διάθεση να σχολιάσω τα διαφημιστικά σποτ του σκοταδισμού της Δεξιάς που νομίζει ότι ο Λαός δεν ζει σ' αυτήν την Χώρα, αλλά σε κάποιον παράδεισο και υπάρχουν οι Κασσάνδρες που τον υποσκάπτουν, τον φοβίζουν, του ασκούν τρομοκρατία.

Μιλώ για τα παπαγαλάκια, που συνωστίζονται στα μέσα μαζικής αποβλάκωσις, είτα από τα δελτία παραπληροφόρησης, είτα από κάτι περίεργες παρά - Αριστοφάνειες "παραστάσεις".

Μιλώ για εκείνα τα ξιπασμένα άτομα που δεν μπορούν να αρθρώσουν ατομικό πολιτικό λόγο ή περιγραφικό των προθέσεών τους, ώστε με επιχειρήματα που θα πρέπει να "προσκομίσουν", να μας πείσουν γιατί θα ψηφίσουν .... παραλία και όχι πολιτικούς εκπροσώπους για το Ευρωκοινοβούλιο.

Θα προτιμούσα να αναπτυσσόταν ένα σοβαρό κίνημα αναρχίας και αντιεξουσιασμού προς τα ιμπεριαλιστικά κέντρα που δυναστεύουν την ζωή μας και υπονομεύουν το μέλλον μας, παρά μια χαφιεδοπαρέα που δήθεν έχει διαφορετικά κίνητρα αλλά βοηθά στην επίτευξη του μοναδικού στόχου, που είναι : Τίποτα να μην αλλάξει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί αυτό βολεύει τα Αφεντικά.

Θα προτιμούσα την ανάπτυξη μιας Κοινωνική Αριστεράς από το συρφετό των Αριστερών Κομμάτων που το καθένα από αυτά πουλά το ίδιο προϊόν, με διαφορετικό αμπαλάρισμα εμμένοντας στην πολυδιάσπασή του, χωρίς να μπορεί να "τιθασεύσει" τον εαυτό του και να αποτελέσει την Πολιτική - Κοινωνική και ανατρεπτική δύναμη που οι Λαοί θα αποκτούσαν την κοινωνική τους συγκρότηση ως θεσμική δύναμη και που μέσα από μια τέτοια συλλογικότητα θα ανέτρεπαν το σημερινό καθεστώς.

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι δήθεν εκπρόσωποί μας στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι δήθεν. Ότι επί της ουσίας εκπροσωπούν και υπηρετούν μονοδιάστα τα πιο δυναμικά και άκρως ισχυρά οργανωμένα συμφέροντα, ως προέκταση των επιλογών των κομμάτων τους.
Γνωρίζουμε ότι τα κόμματα επί της ουσίας δεν εκπορεύονται, ως εκφραστές και εκπρόσωποι, της μιας ή της άλλης τάσης μιας ολοκληρωμένης και συγκροτημένης κοινωνίας, αλλά ως μεταπράτες οργανωμένων οικονομικών εξουσιών που διαφεντεύουν το μυαλό, την θέληση και το συμφέρον των αποσυνθετιμένων κοινωνικών ομάδων, οικοδομώντας παράλληλους και διχτυωτούς μηχανισμούς διαιώνισης του Κορπορατισμού.

Όμως σε κάθε περίπτωση ακόμα και σε αυτή που επιδιώκεται η αναθεώρηση των Κοινωνικοπολιτικών Θεωριών, το άτομο δεν μπορεί να απέχει από τις διαδικασίες ανάδειξης εκπροσώπων του ανεξάρτητα αν τις καταγγέλλει

Αν μέναμε μόνο στην διαπίστωση της πραγματικότητας και ως επόμενο βήμα μας την καταγγελία της δημιουργημένης πραγματικότητας και εκδράμαμε όπου αλλού, δεν θα μπορούσαμε να απαντήσουμε στο ερώτημα: Ποιος θα αλλάξει τον κόσμο εκτός από εμάς;

Το ερώτημα όμως υπάρχει επειδή υπάρχουμε, ζούμε και ευθυνόμαστε για την πραγματικότητα, επειδή εμείς την δημιουργήσαμε, εμείς την ποτίσαμε και άνθισε και εμείς οφείλουμε να την αλλάξουμε.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΑΠΑΙΤΗΣΗ από τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ για ΑΛΛΑΓΗ των συσχετισμών που θα δώσουν την προοπτική για μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ είναι κατασκεύασμα των ΜΜΕ, των Οργανωμένων συμφερόντων, που τους εξυπηρετεί η σημερινή κατάσταση και όλο το σκηνικό δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από μια σκευωρία εναντίον της Αριστεράς και των Κοινωνικών Κινημάτων.

Η ψήφος προς τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ είναι ψήφος υπέρ της Κυβέρνησης και ψήφος υπέρ της στασιμότητας.

ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ

ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ.


ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".