Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009

Η ΣΚΟΥΠΑ και το ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΖΩΜΑ των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μια αφορμή περίμεναν για να εξάγουν την φασιστική τους γουρουνίλα και τα κατάφεραν !
'Ένας ανόητος Πρωθυπουργός και ένας απαίδευτος Καθηγητής Πανεπιστημίου που το παίζει Υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης, με πλαγιοκόπτη της δύναμης της ΝΔ, το Φασίστα Καραντζαφέρη, αποφάσισαν ότι έφτασε η ώρα να επιδείξουν με σφρίγος και δημοκρατικό έλλειμμα, την υπεροχή τους στους Μετανάστες, που η πολιτική τους ως εκλαϊκευμένη δράση των αντιλήψεων και αποφάσεων του "Λαϊκού Κόμματος" στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τούς έμπασε ως ευτελές ανθρώπινο προϊόν στην μηχανή εκμετάλλευσης του Κεφαλαίου, που είχε στόχο να αποσαθρώσει τα δικαιώματα και τις εργασιακές σχέσεις των Ευρωπαίων Εργαζομένων.

Σήμερα, κάτω από το βάρος των 4,3 % της διαφοράς τους από το ΠΑΣΟΚ και της διαπίστωσης ότι οι δυνάμεις τους που ψήφισαν το αρχιλαμόγιο της Πολιτικής προέρχονται από τις περιοχές που έχουν κατακλείσει οι μετανάστες, αποφάσισαν να ανοίξουν τα αυτιά τους στις φασιστικές σειρήνες του κόμματος του ΛΑΟΣ και να ...... εκδράμουν με σκούπα και φαράσι.

Εκείνο που μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί περίτρανα, είναι το γεγονός πλέον, ότι η Φασιστική ιδεολογία δεν βρίσκεται εκτός Νέας Δημοκρατίας, συγκατοικεί στην ίδια πολυκατοικία με τα δεκανίκι της, το ΛΑΟΣ και ο Πρωθυπουργός αλλά και όλα τα στελέχη της Κυβέρνησής του περιφέρονται ως εκτελεστικά όργανα των φασιστικών προτροπών του κ. Καραντζαφέρη.

Για το θέμα των μεταναστών, ούτε το ΠΑΣΟΚ έχει σαφή θέση ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει τι να πει μετά το στραπάτσο των Ευρωεκλογών, ούτε το ΚΚΕ παίρνει σαφή θέση, αλλά όλοι τους κινούνται εντός των "ανθρωπιστικών" τειχών.

Οι Μετανάστες και η Μετανάστευση είναι οικονομικό μέγεθος που διαμορφώνει άλλοτε όρους ανάπτυξης της Υπανάπτυξης των οικονομιών και άλλοτε ανάπτυξη της Ανάπτυξης.

Με απόλυτη σαφήνεια αλλά και παγκόσμια δέσμευση στα πλαίσια του ΟΗΕ, όλα τα Κράτη - Μέλη, έχουν αποδεχτεί ότι πρέπει να εισφέρουν οικονομικά στην ανάπτυξη των φτωχών Χωρών.

Αλλά αυτή η γενική δέσμευση και υποχρέωση των Κρατών - Μελών του ΟΗΕ, ανάλογα των Κυβερνήσεων τους και αντίστοιχα, ανάλογα των αναγκών των οικονομιών τους, εκλαϊκεύουν την συναπόφαση αυτή, είτε με βίαιες επενδύσεις τύπου ΙΡΑΚ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ κλπ, είτε με αμθρωπομάζωμα, ως κύματα μεταναστών στις Χώρες τους τόσο για εξαθλιωμένη εργατική δύναμη, όσο και για να υποχρεώσουν σε συντριπτική ήττα, τα κινήματα των οργανωμένων εργατών. Παράλληλα για να επιβάλλουν οικονομικές ρήτρες υποσκελισμού των ανταγωνιστών τους ή να προκαλέσουν γενικευμένη αστάθεια στις οικονομίες των ανταγωνιστών τους - Κρατών.

Μετανάστες δεν είχε ανάγκη η Ελλάδα, δεν είχε ανάγκη η Ευρώπη ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ να πραγματοποιηθούν σοβαρές βιομηχανικές, αγροτικές και υποδομών επενδύσεις ανάπτυξης, των οικονομιών των χωρών προέλευσης των Μεταναστών.

Αυτή η ανάγκη υπάρχει και αυτή πρέπει να αποδειχτεί ως Πολιτική πρόταση εξόδου από την κρίση και εξάλειψη της φτώχειας των Τρίτων Χωρών.

Αλλά μια τέτοια ΠΡΟΤΑΣΗ πρέπει να αναδειχτεί από μια Νέα Αριστερά, που σε αυτήν μέχρι σήμερα δεν χωράει ούτε η Σοσιαλδημοκρατία, ούτε τα παραδοσιακά Κομμουνιστικά Κόμματα ούτε κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η Νέα Αριστερά, θα προέλθει μόνο μετά από μια επαναστατική διαδικασία αναδιοργάνωσης των Κοινωνιών στο επίπεδο της Οργανωμένης σε Δήμο, Κοινωνία.

Αυτή η Νέα Αριστερά δεν θα είναι η Αριστερά των κινημάτων, της Οικολογίας, της Ανάπτυξης, του Ατόμου. Θα είναι η ίδια η Κοινωνία ως Κίνημα, ως Πολιτική Δύναμη, ως Οικολογική Δύναμη, ως Δύναμη Ειρήνης και Ανάπτυξης.

Θα είναι η Κοινωνία που θα έχει καταργήσει την δουλεία του κορπορατισμού και την δουλεία του Κεφαλαίου που υποχρεώνει τις κοινωνίες σε εκμεταλλεύσιμο οικονομικό προϊόν.

Όσο για την Σημερινή Αριστερά, ας αναρωτηθούν οι ηγέτες της αν Υπάρχει και πως Υπάρχει.
Αν χρειάζεται και γιατί αλλά και σε τι χρειάζεται !!!

Γι' αυτήν την Νέα Αριστερά πρέπει να εργαστούμε, να πονέσουμε, να δημιουργήσουμε, να συγκρουστούμε.
Γι' αυτήν την Νέα Αριστερά που θα διαλύσει τις γκρούπες, τα σχήματα "καθαρότητας και ταξικού προσανατολισμού", τις φράξιες.
Γι' αυτήν την Νέα Αριστερά, που θα οικοδομήσει τις αναγκαίες θεωρίες του σήμερα, που θα επεξεργαστεί μέσα στην Κοινωνία τις νέες πραγματικότητες, που θα διεκδικήσει καινούργια μοντέλα ανάπτυξης.

Γι' αυτήν την Νέα Αριστερά, ποια Αριστερά ποιανής Κοινωνίας και για ποια Κοινωνία μπορεί να βάλει στο κέντρο των αναζητήσεων και της δράση της την υπεροχή της Κοινωνίας απέναντι στον ατομισμό, το Κράτος και την σημερινή Οργάνωση;

Ποια Αριστερά θα παλέψει για την δημιουργία του καινούργιου; Για την θεσμοθέτηση της Κοινωνίας σε συνδιαχειριστή των εξουσιών με το Κράτος;

Ποια Αριστερά θα αναλάβει το ρίσκο της αντιστράτευσης με τα "Κινήματα" που λειτουργούν, που δραστηριοποιούνται, που εκπροσωπούν την Κοινωνία, χωρίς η ίδια η Κοινωνία να τους το έχει ζητήσει, να τους έχει προικοδοτήσει, να τους έχει προβάλει ως εκπροσώπους της;

Τι εννοούμε με τον όρο Κοινωνία;
Το σύνολο των ανθρώπων ή το μέσο των ανθρώπων στην άσκηση συλλογικής εξουσίας, συλλογικής ανάπτυξης, συλλογικής ευθύνης;

Σε όλα αυτά τα ζητήματα, τίποτα δεν έχει απαντηθεί.
Γιατί ίσως μια απάντηση θα έβαζε σε κίνδυνο την ίδια τους της υπόσταση, την ίδια τους την ύπαρξη, την εξ ονόματος της Κοινωνίας άσκηση εξουσίας πάνω στην Κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".