Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΚΙΑΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟ .... ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ

Ως Λαός, κάθε φορά που η Πολιτικοί μας, μας θυμούνται ότι υπάρχουμε ως οντότητες ενός Κράτους, μιας Κοινωνίας, θυμόμαστε και εμείς την ύπαρξή μας ως φτωχούς συγγενείς που μας καλούν στο γλέντι τους, κουνώντας μας πάντα το δάχτυλο για να μας θυμίσουν ότι αν δεν υπήρχαμε όλα θα θα ήταν πιο αγγελικά πλασμένα.

Τώρα είναι αναγκασμένοι να σκοτίζονται για εμάς, να παίρνουν δυσάρεστα μέτρα ή να μας τάζουν καλλίτερες μέρες χωρίς εμείς να ..... κουραστούμε για την διακυβέρνηση του κράτους, χωρίς εμείς να σπάσουμε το κεφάλι μας να βρούμε λύσεις για τα συσσωρευμένα προβλήματα της οικονομίας που οι προηγούμενοι μας κληρονόμησαν, χωρίς εμείς να στεναχωριόμαστε για το που θα βρουν τα λεφτά να μας κάνουν την ζωή μας πιο ανυπόφορη

Εμάς δεν μας χρειάζεται κανείς για τα ζητήματα της υψηλής πολιτικής αλλά μόνο για να εργαζόμαστε με περιορισμένα δικαιώματα, να πληρώνουμε τους φόρους μας χωρίς να ζητούμε την ανταπόδοση των φόρων που πληρώνουμε, να αναθεματίζουμε την καθημερινότητα και να μην έχουμε την δυνατότητα να ανακαλέσουμε την ψήφο υποστήριξης στο κόμμα που πλειοψήφησε και που σήμερα ( αύριο) ασκεί Κυβερνητική πολιτική.

Το δημοψήφισμα αποτελεί μέσο που χρησιμοποιείται είτε από καθυστερημένες δημοκρατίες είτε από πολύ πιο προηγμένες από την δική μας, μιας και ο μονάρχης όταν ξεκουμπίστηκε από τον τόπο μας, ξέχασε πίσω του την μοναρχία, που την βαπτίσαμε Δημοκρατία.

Ο Παπανδρέου διαμήνυσε δεξιά και αριστερά να μην βιάζονται κάποιοι να ράψουν υπουργικά κουστούμια. Όμως η γάγγραινα που στου κασίδη το κεφάλι πειραματίζεται, ετοιμάζεται να υπουργοποιηθεί και να διαφεντεύσει με τις παπαργ.....ς της και την δική μας ζωή και την τύχη αυτού του Τόπου.

Αν αναρωτιέστε ποιοι είναι η γάγγραινα, με απλά λόγια μιλώ για το Καθηγητικό κατεστημένο, που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μεταχειρίζεται το Κράτος, την Οικονομία και την Κοινωνία ως ένα απέραντο πειραματικό εργαστήρι.

Κάθε λοιπόν κόμμα ( ανώτερη μορφή οργανωμένων συμφερόντων που ασκεί μοναρχικό δικαίωμα τόσο στο εσωτερικό του όσο και στην κοινωνία), μόλις καταλάβει την Κυβερνητική πλειοψηφία, επιλέγει τους πιο ακατάλληλους για τα πιο εξειδικευμένα Υπουργεία, και μεταξύ των άλλων ακατάλληλων οι ακαταλληλότεροι προέρχονται από το Καθηγητικό των Πανεπιστημίων κατεστημένο.

Το ψηφοδέλτιο επικρατείας που συγκροτείται ως άμεση Κυβερνητική μηχανή , σύμφωνα με το μοναρχικό πολιτικό σύστημα αυτής της χώρας, δεν επιδέχεται την κρίση του εκλογικού σώματος, αλλά του μονάρχη εξουσιαστή του κόμματος που διεκδικεί τον ρόλο και την εξουσία του Πρωθυπουργού

Τα εξαγγελλόμενα μέτρα είτε ως την "μοναδική αλήθεια" είτε ως τον μοναδικό δρόμο της "ανάπτυξης" σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν τις προγραμματικές δηλώσεις για την ψήφο εμπιστοσύνης αλλά το μέσο εξαπάτησης των ψηφοφόρων. Είναι γενικές ενότητες , που πρόκειται να εκλαϊκευτούν με συγκεκριμένα μέτρα και νόμους που η κοινωνία θα κλιθεί να τα κατανοήσει και να πληρώσει ..... μετά την απομάκρυνσή της από το "ταμείο".

Πέρασαν πεντέμισι χρόνια, ξεπουλήσαμε κάθε ασημικό και περγαμηνή, κάθε κατσαρολικό και χρυσοφόρο οργανισμό κοινής ωφέλειας, και μετά πήγαμε να πάρουμε δάνειο!
Ποιος άφρων, σε έναν πτωχευμένο και ανισόρροπο θα έδινε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο;
Και η μεγάλη μαμά; Η Ευρωπαϊκή Ένωση, που μόνο ξέρει να ζητά και να μας κουνά το δάχτυλο, δεν την είδαμε να παίρνει το ρίσκο ενός δανείου, ούτε να εγγυάται ώστε τα επιτόκια δανεισμού να μην είναι απαγορευτικά για την ριμάδα την Ελληνική Οικονομία, που νόμισε πως μπαίνοντας στην ΟΝΕ θα ήταν ξαφνικά μια μεγάλη και σεβαστή κυρία. Μια απλή κουρελού είμαστε, που πάνω μας πατούν κάθε λογής οικονομικά συμφέροντα, αλλά εμείς φαντασιωνόμαστε ότι είμαστε ακιβοκατασκευασμένα Περσικά χαλιά, στρωμένα στο παλάτι του πιο πλούσιου Χαλίφη!
Καταψηφίσαμε την εκλογή Μπαρόζο, αλλά είμαστε έτοιμοι να προσκυνήσουμε τα ακροδάχτυλα των ποδιών του Αλμούνια, να μας λυπηθεί και να μας δώσει μια παράταση τριών ετών, για να συμμορφωθούμε και να γίνουμε καλά παιδιά. Γιατί δεν έχουμε τα κότσια να διεκδικήσουμε, ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στις πολυεθνικές, στο Μάαστριχ, στην Λισσαβόνα, στον Αλμούνια ή στον Μπαρόζο.

Βέβαια υπάρχει σήμερα μια εφορία στο εκλογικό σώμα, που επιτέλους αυτή η καθαγιασμένη οικογένεια των κουμπάρων, των λαμογιών, του κεφαλαίου, των υποκλοπών και λοιπών αμαρτημάτων παίρνει τον πούλο.

Αλλά και αυτοί που έρχονται δεν μου γεμίζουν το μάτι.

Δεν έχουμε φτάσει παρα στα μισά της προεκλογικής περιόδου και οι εκπτώσεις που ξεκίνησαν από την ομιλία Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη ( φορολόγηση των Τραπεζών) κάθε μέρα που περνά όλο και μεγαλώνουν. Καταλαμβάνουν και μεγαλύτερη έκταση. Από το 2% αύξησης των μισθών στο Δημόσιο που εκλαϊκευαν τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Παπανδρέου, έπεσε στο 1% και σε λίγο θα γλύφει τα .... αχαμνά του Αλμούνια.

Αφού δεν έχετε τα κότσια να χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι, τι διάολο θέλετε να το παίζετε λιοντάρια που κοντράρεστε με τα συμφέροντα και ότι δεν χρωστάτε σε κανέναν.

Στην Λέσχη Μπίλντεσμπέργκ ποιος ....χρωστάει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".