Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Η απόφαση αυτή της κυβέρνηση τους πετάει στο δρόμο χωρίς μάλιστα να δικαιούνται ούτε επίδομα ανεργίας.

Σύνθημά τους:
«Αν είσαι εναντίον της δουλείας, δεν σκοτώνεις τους δούλους».

Καταγγέλλουν ότι όσοι τους «υιοθέτησαν» τις τελευταίες ημέρες δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων στα stage, όπως αυτά αναδείχθηκαν από την απόφαση της κυβέρνησης να τους πετάξει κατά χιλιάδες στο δρόμο.

Η κ. Ροβυθάκη:…… η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων με την μορφή stage στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των υπηρεσιών, κενές οργανικές θέσεις δηλαδή με ελαστικές μορφές εργασίας.
Η κ. Ροβυθάκη: ……. οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ που λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας, παίρνουν περισσότερα χρήματα από τους εργαζομένους στα stage…
Η κ. Ροβυθάκη: ……..η προϋπηρεσία τους στις υπηρεσίες του δημοσίου και των ΟΤΑ που υπηρέτησαν ή συνεχίζουν να υπηρετούν δεν αναγνωρίζεται στην αγορά εργασίας.
Η κ. Ροβυθακη : ……..Μέχρι τώρα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε διάφορες υπηρεσίες χωρίς ασφαλιστική κάλυψη στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους δήμους.

Τα αιτήματα των συμβασιούχων είναι:.Αναγνώριση των συνεχών και αδιάλειπτων συμβάσεών τους ως συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και όχι ως «μαθητεία».
.Ασφαλιστική κάλυψη από την αρχή της πρόσληψής μας στον ΟΑΕΔ, με παράλληλη μισθολογική και βαθμολογική εξομοίωση με το μόνιμο – τακτικό προσωπικό που εργάζεται με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.
.Διατήρηση της προσαύξησης κατά 50% σε όλους όσους έχουν εμπειρία συναφή με το αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων σε περίπτωση έκδοσης προκήρυξης μέσω ΑΣΕΠ.


...................................................................*...............................................................................Ποιος κάνει πλάκα και σε ποιον;


Σήμερα, οι stagers ανακαλύπτουν την ..... Αμερική. Διόλου τυχαία;


Ο ..... οίστρος του εξερευνητή θαλασσοπόρου, δεν τους έπιασε πριν, όταν το δουλεμπορικό " Νέα Δημοκρατία" τους έχωνε στα αμπάρια του και τους μεταχειριζόταν σαν φθηνό αναλώσιμο "κρέας" που δούλευε με τις αλυσίδες του ..... "κάποια στιγμή θα γίνουμε μόνιμοι απο την κεκρόπορτα" των "δικών μας παιδιών" στο Δημόσιο, ως πονηράκιδες σε βάρος όλων όσων δεν έχουν τον μπάρμπα απο την Κορώνη;


Ο .... οίστρος του μαχητή κατά της δουλείας, τους έπιασε μόλις διαπίστωσαν ότι βούλιαξε το δουλεμπορικό " Νέα Δημοκρατία" και τώρα την ...... Αμερική , την πάτησε το τραίνο;


Τώρα που έχασαν το δοβλέτι και που οι κατουρημένες ποδιές δεν μπορούν να τους "βολέψουν" στο.... Δημόσιο, θυμήθηκαν πως πρέπει να συγκροτήσουν σωματεία και να βγουν στον Αγώνα. Να υπερασπιστούν το δικαίωμα τους στην εργασία και στην ισότιμη μεταχείρισή τους απο τον Εργοδότη - Κράτος;


Αλλά μήπως στην Ελλάδα, πάντα έτσι δεν γίνεται;

Το 2004. ο Καραμανλής κέρδισε τις εκλογές απο το ΠΑΣΟΚ, με το σύνθημα ότι θα μονιμοποιούσε 250.000 συμβασιούχους που τους είχε σε "ομηρία" το Σημιτικό κατεστημένο.

Αμέσως μετά μονιμοποίησε μόνο 33.000 και ανακάλυψε την δουλεία των stage !!!


Τα .... δικά μας παιδιά, βολεύονται τώρα με καθεστώς δουλείας . Στο νέο καθεστώς όπως και με τους προηγούμενους υπάρχει συνομολόγηση!
Ο εργαζόμενος συνομολογεί με την Κυβέρνηση να χρησιμοποιηθεί αντί μιας φρούδα ελπίδας και μιας πραγματικής υποτιμημένης αντιμισθίας, ένα καθεστώς εργασιακής σχέσης με αμοιβαίο όφελος.

Από την μια η Κυβέρνηση διασφαλίζει μια σίγουρη δεξαμενή ψήφων για τις εκλογικές διαδικασίες, καθώς και έναν σίγουρο "στρατό" προπαγάνδας και χειροκροτητών και από την άλλη ο εργαζόμενος, διασφαλίζει ένα μισθό σίγουρο και πιθανότητα μονιμοποίησης του, όταν αλλάξει η Κυβέρνηση και ασκήσει με την βοήθεια της προηγουμένης, ωμό εκβιασμό.

Σε αυτήν την συνομολόγηση καλείται να τοποθετηθεί η Κοινωνία αλλά και οι θεσμοθετημένοι φορείς της - συνομιλητές με το Κράτος- αλλά και οι παραπροπαγανδιστικοί μηχανισμοί των ΜΜΕ.

Ποτάμια το ... κλάμα, ποτάμια η υποκρισία

Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι εργαζόμενοι. Ο μόνος υπεύθυνος είναι η .... Κοινωνία και το Κράτος.

Στην θέση της Κοινωνίας τοποθετούνται τα οργανωμένα συμφέροντα που η Κυβέρνηση πρέπει να έρθει σε ρήξη.

Στην θέση του Κράτους μπαίνει η Κυβέρνηση, που καλείται να νοικοκυρέψει τον τόπο και να φέρει την διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Η υποκρισία συνεχίζεται. Το κλάμα ανεβάζει την .... στάθμη της λίμνης του Μαραθώνα.

Ποιος φταίει λοιπόν;


ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ !!!


Φταίνε, γιατί δεν μπορεί μόνο το 8% των οργανωμένων εργαζομένων σε σωματεία να έχουν φωνή, να δίνουν λύσεις σε μια κοινωνία εργαζομένων που βαριέται, που δεν θέλει να μην έχει προβλήματα, που τους αρέσει να πορεύονται κατά μόνας γιατί είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για τον εαυτό του χωρίς να αντιλαμβάνονται ως μωρές παρθένες ότι ναρκοθετούν και υπονομεύουν το μέλλον των υπολοίπων.

Φταίνε, γιατί επιτρέπουν στα κόμματα να καπελώνουν τα συνδικάτα με τους έμπιστους τους.

Φταίνε, γιατί βολεύονται από τον μπάρμπα στην Κορώνη και αδιαφορούν για τον διπλανό τους, για τον φίλο ή την φίλη τους, για τον συνάνθρωπό τους που ενώ έχει τα προσόντα δεν έχει το "βύσμα".

Φταίνε, γιατί συνομολογούν με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, συνωμοτώντας πρώτα κατά του εαυτού τους και στην συνέχεια εναντίον όλων των άλλων.

Φταίνε, γιατί μόνο αυτοί έχουν δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο, που τους χρησιμοποιούν, χρησιμοποιούν την ανάγκη τους για δουλειά, χρησιμοποιούν τα όνειρά τους, τους εκμεταλλεύονται, ενώ αυτοί δεν θέλουν, αλλά τρέχουν από κατουρημένη ποδιά σε κατουρημένη, γιατί εναγωνίως ψάχνουν τον αφέντη τους, τον αφέντη - προστάτη και νταβαντζή.

Φταίνε, γιατί επιθυμούν το βόλεμα, γιατί έτσι τους έμαθε η οικογένεια, το σχολείο, ο κοινωνικός περίγυρος, η κομματική τους ένταξη, το Κράτος και ποτέ δεν αντιστάθηκαν, ποτέ δεν αντιπάλαψαν, ποτέ δεν επαναστάτησαν

Φταίνε, γιατί η ισοκρατία ξεκινά για όλους από το βόλεμα τους και μετά. Γιατί και οι πολιτικοί παίζουν ταμπούρλο στις ανάγκες τους, στο μέλλον τους, στα όνειρά τους, στην σιγουριά για την ζωή τους.

Φταίνε, γιατί είναι, και θέλουν να είναι, ανιστόρητοι, απαίδευτοι, ακαλλιέργητοι, με παρκαρισμένο τον εγκέφαλό τους, με ταπεινωμένη συνείδηση και μπόλικη κουτοπονηριά

Γιατί λοιπόν διαμαρτύρονται και γιατί είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να τους συμπαρασταθούμε;

Γιατί πρέπει να τους νομιμοποιήσουμε και μαζί με αυτούς να νομιμοποιήσουμε τον κάθε αγύρτη και απατεώνα Πολιτικό, να ενθαρρύνουμε τους Πολιτικούς και τα Κόμματα να ασελγούν ασυστόλως, να εξαπατούν τους εργαζόμενους, να δημιουργούν στρατιές από "δικά τους παιδιά" που πρέπει να έχουν προνομιακή μεταχείριση έναντι όλων;

Ποιοι τους έταξαν μονιμοποίηση; Ποιοι τους ανέθεσαν εργασία φτηνιάρικου μεροκάματου και τους εμπέδωσαν την συνείδηση ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες;

Αν θέλουν να δικαιωθούν, πρέπει πρώτα να καταγγείλουν όσους τους ενέπαιξαν.

Αν θέλουν να δικαιωθούν, πρέπει να ζητήσουν, κατονομάζοντας τους, την παραδειγματική τους τιμωρία. Να προσφύγουν μαζικά στην Δικαιοσύνη, ζητώντας να δικαστούν οι πολιτικοί εκείνοι πους τους έσπρωξαν σε αυτήν την πλάνη.

Ζητώ από την Κυβέρνηση, αν θέλει να εμπεδώσει ένα διαφορετικό ήθος στην Πολιτική και στο Κοινοβούλιο, να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες περί ευθύνης Υπουργών, να συσταθεί εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή, να ερευνήσει η Βουλή και παραπέμψει όλους εκείνους τους διατελέσαντες Υπουργούς αλλά και Βουλευτές της προηγούμενης αλλά και των προηγούμενων Κυβερνήσεων, στην Δικαιοσύνη.

Αυτό πρέπει να διεκδικήσει και η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ

Για να υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη Κοινωνίας και Κράτους, πρέπει να γίνει πρώτα εκκαθάριση του Κράτους, να απονεμηθεί δικαιοσύνη και μετά να οικοδομηθούν μέτρα αμοιβαίου οφέλους και αμοιβαίας εμπιστοσύνης

Διαφορετικά, το ίδιο έργο θα επαναλαμβάνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".