Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Το μπλόκο της Νικαίας απαντά στην Υπουργό κ. Μπατζελή

Είναι φανερή η προσπάθεια που γίνεται μέσω της προπαγάνδας να διασύρει η Κυβέρνηση τους αγρότες και να στρέψει εναντίον μας τους συμμάχους μας, τα λαϊκά στρώματα, τους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους νε ένα και μονό στόχο να σπάσει τα μπλόκα και να περάσει την αντιαγροτική πολιτική Ε.Ε. και Κυβέρνησης.


Η Κυβέρνηση με νύχια και δόντια, χρησιμοποιώντας πολυγλωσσία και ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος, επιδιώκει ταυτόχρονα με τον διασυρμό να κάνεί γενική εκκαθάριση στους φτωχούς και μεσαίους αγρότες.

Τα πρώτα δείγματα ήδη υπάρχουν στους νόμους και τις προτάσεις της Κυβέρνησης.

1. Ψήφισε ένα ακόμα νόμο, πιθανόν να είναι ο τριακοστός για την ρύθμιση των χρεών στην ΑΤΕ που ισχύει νόμο για τις επιχειρήσεις και για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.


2. Θα συνεχίσει να ξεχωρίζει τους αγρότες σε κατά κύριο και μη επάγγελμα και να πληρώσουν για την αίτηση ΟΣΔΕ πάνω από 50% των φτωχομεσαίων αγροτών.


3. Στην πρόταση της Κυβέρνησης για το συνδικαλιστικό κίνημα δικαίωμα να συμμετέχουν έχουν μόνο οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες


4. Οι ασφαλισμένοι αγρότες στον ΟΓΑ θα πληρώσουν για ασφάλιστρα επιπλέον μέχρι το 2012 1,47 δις δηλαδή 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο επιπλέον.

5. Από την ενιαία ενίσχυση το 2010 θα πληρώσουν επιπλέον 2% περισσότερο από πριν και το 2011 άλλο 3% επιπλέον συνολικά 10% παρακράτηση, δηλαδή πάνω από 200 εκατ. Ευρώ το χρόνο.


6. Όσοι παίρνουν έως 400 ευρώ το χρόνο ενίσχυση θα καταργηθεί από το 2010.

Είναι πάνω από 150000 φτωχοί αγρότες.

7. Θα μειωθούν οι επιδοτήσεις στους καπνοπαραγωγούς.


8. Καταργείται η συνδεδεμένη ενίσχυση με την παραγωγή σε βιο9μηχανική τομάτα και βαμβάκι.

Τονίζουμε ότι τα μέτρα άμεσα και θεσμικά έχουν κόστος. Δεν υπάρχουν μέτρα χωρίς κόστος είτε θεσμικά, είτε οικονομικά, μόνο που όλο τα παραπάνω τα επιβαρύνονται οι μικρομεσαίοι αγρότες.

Όσα ανακοινώνει το υπουργείο και η υπουργός προφανώς δεν απευθύνονται στους αγρότες που γνωρίζουν ότι τα χρήματα που επικαλείται ότι θα δοθούν τα δικαιούνται ούτως ή άλλως και μάλιστα πολλά από αυτά έπρεπε να είχε δοθεί από το 2001-2005.

Απευθύνονται για προπαγάνδα έναντι στους μικρομεσαίους αγρότες σε εκείνους που η ιδία πολιτική τους εξαθλιώνει, τους μειώνει μισθούς- συντάξεις και τους σπρώχνει στην ανεργία.

Τονίζουμε ότι οι ενισχύσεις σ' όλη την Ελλάδα και σε όλα τα προϊόντα δεν αρκούν για το κόστος παραγωγής, που αυτό σημαίνει ότι αυτά τα χρήματα επιστρέφουν στης τράπεζες και στα μονοπώλια που κάνουν κομαντό και ελέγχουν τα μέσα και εφόδία( σπόροι ,καύσιμα, μηχανήματα, λιπάσματα κτλ) Στο δρόμο είμαστε ακριβώς γιατί το παρόν σύστημα τιμών και επιδόσεων καταστρέφει οικονομικά τα μικρομεσαία αγροτικά νοικοκυριά και διεκδικούμε την επιβίωση σήμερα και την προοπτική για το άρθρο των αγροκτηνοτρόφων, για να μην βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες στις ουρές των ανέργων της πόλεις.

Σε κάθε περίπτωση τα όσα εξαγγέλλει το υπουργείο για τη μείωση του κόστους και τον περιορισμό της αισχοκέρδίας αναιρούνται από την πρώτη προϋπόθεση που βάζει η Κυβέρνηση ότι όλα τα μέτρα που θα εφαρμόσουν θα είναι συμφωνά με το Κοινοτικό πλαίσιο και με γνώμονα την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Ακριβώς αυτό το πλαίσιο της Κοινότητας όπως ΚΑΠ, ελεύθερη αγορά είναι αυτά που μας έχουν φέρουν έως εδώ και οδηγούμαστε τα επόμενα χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες στην εξαφάνιση. Το μπλόκο της Νικαίας πιο δυνατά, πιο ενωτικά πιο μαχητικά συνεχίζει τον αγώνα και καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες να βγουν στο δρόμο και να συντονιστούμε στην πρόταση αιτημάτων που έγινε πριν ναι εβδομάδα.

Αυτός ο αγώνας, τώρα που είναι όλοι η αγροτιά στο δρόμο πρέπει να λήξει-όταν λήξει με χειροπιαστά αποτελέσματα υπέρ των μικρομεσαίων αγροτών, κάθε προσπάθεια υπονόμευσης πρέπει να στο κενό, κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης από την Κυβέρνηση είναι καταδικαστέα δεν μας φοβίζουν οι απειλές.
 
( Πηγή: STOP CARTEL)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".