Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

Οι φόροι μισθωτών και συνταξιούχων είναι τα «λεφτά που υπάρχουν αρκεί να τα διεκδικήσεις».

Ο κ. Πρωθυπουργός, ορθώς διατύπωσε τον ισχυρισμό, ότι τα λεφτά υπάρχουν, αρκεί να τα διεκδικήσεις.

Ο υπουργός των οικονομικών, ο οποίος θήτευσε οικονομικός σύμβουλος του κ. Σημίτη και που συνευθύνετε στην οικονομική χρεοκοπία της παραγωγικής βάσης της οικονομίας και του εμποδίσματος στην ευελιξία των επιλογών της κυβερνητικής πολιτικής, στην αντιμετώπισης της κρίσης, ερμήνευσε τον ισχυρισμό του Πρωθυπουργού, όπως επιθυμούσαν οι Βρυξέλλες και το ιερατείο του Ευρωπαϊκού Ιμπεριαλισμού.

Πέρα από την ρητορική, περί των ασθενέστερων και της προστασίας τους από τις επιπτώσεις της κρίσης και των μέτρων εξόδου, αποδέχτηκε μαζί με τον κ. Παπανδρέου πλήρως, τις νουθεσίες των Βρυξελλών και των «αγορών», ότι η κρίση είναι αποτέλεσμα των επιβαρύνσεων που προκαλούνται στην διαδικασία της ανάπτυξης και του ελεύθερου εμπορίου και που η βασική τους αιτία είναι, ότι υπάρχει ο ανελαστικός παράγοντας:  οι μισθωτοί, οι συντάξεις και οι συνταξιούχοι, το αυξημένο προσδόκιμο όριο ζωής, οι εργασιακές σχέσεις και μια κοινωνία που έχει μάθει να ζητά χωρίς να έχει εκπαιδευτεί μόνο να προσφέρει.

Έτσι λοιπόν ο γρίφος περί του ….. « τα λεφτά υπάρχουν» και να τα «διεκδικήσεις αφού υπάρχουν», λύνεται με την γνωστή και προσφιλή μέθοδο των τριών, μισθωτά υποζύγια υπάρχουν, λεφτά έχουν, πρέπει να τα διεκδικήσεις, και ο άγνωστος Χ είναι το αποτέλεσμα που αντικρίζουμε σήμερα:
Α) Αντί να αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, μειώνεται το αφορολόγητο και επί ποινής προστίμου 10% , οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι και οι αγρότες θα πρέπει να καταναλώσουν όλο το ετήσιο εισόδημά τους στο κυνήγι των αποδείξεων, ώστε μέσω αυτής της κουτοπόνηρης διαδικασίας να κινηθεί η εσωτερική παραγωγή και η κατανάλωση.

Β) Προνομιούχοι είναι όλοι, κανείς δεν εξαιρείται, και κυρίως οι μισθωτοί, οι αγρότες και οι συνταξιούχοι. Επομένως ένα σύνολο μέτρων φορομπηχτικής αφαίμαξης είναι ικανό να επιβάλει «φορολογική συνείδηση» αλλά και συνείδηση «συνενοχής», αφού εκείνοι που ευθύνονται για την κρίση πρέπει να αναλάβουν και το ρίσκο της εξόδου από αυτήν.

Κατά τα άλλα, όλο το «πακέτο» των νομοθετικών ρυθμίσεων που υποστηρίζουν και υποθαλφτούν την εισφοροδιαφυγή παραμένει σε πλήρη «νομιμότητα» ενοχοποιώντας την φοροδιαφυγή όσων δεν εντάσσονται στα προστατευόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα, που κανείς δεν τα ακουμπά αλλά και κανείς δεν επιτρέπεται να τα αντιγράφει ή να επιδιώκει την ίση μεταχείριση με αυτά.

Σαν να μην έφτανα όλα αυτά, στην σχιζοφρένια των καιρών, παρακολουθούμε έκπληκτοι την φασίζουσα εκτροπή των κυβερνώντων, σε μια ρητορική που θέλει να υποστηρίζει πως οι «συνήθεις ύποπτοι» που ευθύνονται για τα χάλια της οικονομίας και που ως οφείλουν, πρέπει και να πληρώσουν, είναι ενθουσιασμένοι από τα μέτρα που παίρνονται εναντίον τους, ανεξάρτητα αν ο «αόρατος» φοροφυγάς που ευθύνεται για τα άδεια ταμεία του Κράτους, είσαι εσύ, ο μισθωτός, ο αγρότης, ο συνταξιούχος, η μηχανικός, ο ηλεκτρολόγος, ο υδραυλικός, ο…. γιατρός του Κολωνακίου.

Μεταξύ μας τώρα, μπορεί και γίνεται αυτό, ο Γιατρός του Κολωνακίου να μην δηλώνει τα εξτρά εισοδήματα από το «ελεύθερο» επάγγελμά του, οι περισσότεροι εξ αυτών όμως, είναι νοσοκομειακοί γιατροί του ΕΣΥ, που δεν τους επιτρέπεται η άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος.

Είναι επίσης γνωστό, ό,τι απαγορεύεται κινεί μαύρο χρήμα. Αλλά το μαύρο χρήμα καμιά κυβέρνηση στην πλανήτη δεν το έθεσε σε παρανομία, αφού βολεύεται από την ύπαρξή του.

Άλλωστε, αν ήταν τα πράγματα διαφορετικά, τότε πως μπορεί κάτι που είναι σε όλους μας γνωστό, δηλαδή που βρίσκονται τα «πλυντήρια μαύρου χρήματος», η κυβέρνηση να μην τα γνωρίζει;


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ υποκρισίας:
Κάθε Νόμος που ψηφίζεται για την «προστασία» των δασών από την οικοπεδοποίηση και την παράνομη οικοδόμηση, ψηφίζεται για την απρόσκοπτη παραγωγή μαύρου χρήματος.

Όλοι οι σχετικοί νόμοι βάζουν τέτοιες προϋποθέσεις που διευκολύνουν την «παράνομη» δραστηριότητα γύρω από την αγοροπωλησία εκτάσεων γης και οικοδόμησης εκτός σχεδίου πόλεως κατοικιών.

Η νομιμοποίηση της μικροϊδιοκτησίας των εξοχικών κατοικιών σε εκτάσεις των 250 και 300 τ.μ. θα σταμάταγε τις εκροές σε μαύρο χρήμα και θα εμφάνιζε έσοδα στα Κρατικά ταμεία.

Η άρνηση του κράτους για την νομιμοποίηση της μικροϊδιοκτησίας, προσφέρει το ασφαλές συμπέρασμα ότι το Κράτος ενδιαφέρεται για το μαύρο, το κατάμαυρο χρήμα και όχι για το νόμιμο.Λοιπόν καρα….. σταματάτε τις σικέ σφυγμομετρήσεις της λεγόμενης «κοινής γνώμης» και,  ή παραιτηθείτε ή αλλάξτε πλευρό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".