Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

ΣΚΙΑΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ..... ΕΚΑΤΟ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Κάτι ήξεραν στην Λέσχη Bilderberg, όταν αποφάσιζαν πως τους έπεφτε πολύ λίγος ο Καραμανλής και το Κόμμα του, ότι μια χώρα σαν την Ελλάδα, η μόνη Κυβέρνηση που πιάνει τόπο, είναι μια κυβέρνηση με "αριστερή" ρητορική και νεοφιλελεύθερη εργαλειακή συνείδηση.

Άλλωστε, υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν δείγμα γραφής, την περίοδο των "χρυσοκάνθαρων" του Χρηματιστηρίου και της "εισόδου" με υπόγειες συμφωνίες στην ΟΝΕ και το Ευρώ.

Η ένσταση κατά την περίοδο αυτή ήταν, ότι αφ' ενός μεν είχαν επιτευχθεί οι στόχοι αλυσοδέματος της Ελλάδας ως προτεκτοράτο του Γερμανογαλλικού άξονα, αφ' ετέρου το φιάσκο του Χρηματιστηρίου έπρεπε τρόπο τινα να στιγματίσει τους πρωτεργάτες του, δίνοντας στους ημέτερους ομοϊδεάτες αχθοφόρους την δυνατότητα να επωφεληθούν των "πλεονεκτημάτων" που δημιουργούνταν από την ένταξη της Ελλάδας στην ζώνη του Ευρώ.

Γρήγορα όμως ανακάλυψαν πως είχαν ποντάρει σε κουτσό άλογο και πως μια δυνατότητα υπήρχε για τα συμφέροντα τους.  Αυτό το κουτσό άλογο να τους διασφαλίσει την επιχειρηματολογία που θα τους διευκόλυνε στην επαύριο των εκλογών, όποτε θεωρούσαν ότι ο χρόνος αλλαγής κυβερνητικού σχήματος εξυπηρετούσε τους στρατηγικούς τους στόχους, επιλέγοντας και την καταλληλότερη Κυβέρνηση.

Είχαν ήδη επιχειρήσει μια στημένη διεισδυτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοινωνία και ενός «εταιρικού» πόλου μιας νέας διακυβέρνησης, αλλά κρίθηκε πολύ ριψοκίνδυνη και αναποτελεσματική, μιας και αποτελούσε πολύ πρόωρο η μετουσίωση του ΣΥΡΙΖΑ σε μια διάδοχη κυβερνητική εναλλακτική πρόταση.

Όλη αυτήν την περίοδο, από το 2004 και μετά, ακτινογραφούσαν τόσο την προσωπικότητα και το εργαλειακό μέσο σκέψης του κ. Παπανδρέου, όσο και την δυνατότητά του να αναπτύσσει εύηχη αριστερή ρητορική αλλά και να αντιλαμβάνεται με την ίδια "ευρηματικότητα" του προκατόχου του, τις πραγματικές διαθέσεις των ισχυρών συμφερόντων, καθώς και την διάθεσή του να προσαρμόζει την ρητορική του, στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών στόχων των ισχυρών συμφερόντων, χωρίς να δημιουργούνται συνειδησιακά ενοχικά σύνδρομα, όπως αυτά αναπτύσσονται σε πλήθος στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα οποία όμως υποτάσσονται στο βωμό της εξουσίας.

Ήθελαν έναν Παπανδρέου και ένα ΠΑΣΟΚ χρηστικό και όχι εξαναγκασμένο σε μια χρηστική διαδικασία που θα υποδαυλίζονταν από την ανάπτυξη ενοχικών συνειδησιακών συνδρόμων, όπως είχε παρατηρηθεί κατά τη περίοδο Α. Παπανδρέου.

Η περίοδος αυτή αποτέλεσε πράγματι για τα ξένα ισχυρά συμφέροντα, τον ωφελιματικό χρόνο «σμίλευσης» του Παπανδρέου ως εναλλακτικού Πρωθυπουργού, καλουπαρισμένου στα στανταρισμένα πρότυπα του «διαχειριστή Πρωθυπουργού» προς χρήση, προς εκμετάλλευση.

Άλλωστε το εργαλειακό υπόστρωμα μιας τέτοιας διαδικασίας «σμίλευσης» υπήρχε ως δημιούργημα του προκατόχου του και ήταν απόλυτα αξιοποιήσιμο και αρκετά αναγκαίο τόσο στην επαναδιαμόρφωσή της προσωπικότητας όσο και στην μετέπειτα υποστηρικτική στην άσκηση των Πρωθυπουργικών καθηκόντων του.

Υπερτιμώντας ο Παπανδρέου τον νέο του ρόλο και την «εμπιστοσύνη» που ενέπνεε στους σμιλευτές του, επιχείρησε να επιβάλλει μια σύνθεση τόσο στο κυβερνητικό σχήμα όσο και περισσότερο, στο Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, όπου όχι μόνο ο Γραμματέας του Κόμματος αλλά και όλα τα μέλη που συγκροτούν το Πολιτικό Γραφείο να είναι «βιομηχανοποιημένα» προϊόντα της ίδιας μηχανής παραγωγής.

Το κακό είναι,  ότι η «Κοινωνική βάση» του ΠΑΣΟΚ,  σε όσα τεκταίνονται και σε όσα έχουν ήδη σχηματοποιηθεί και είναι ευκόλως αναγνωρίσιμα, κοιμάται με τα τσαρούχια!

Το δεύτερο κακό, είναι το έλλειμμα χαρισματικότητας που δεν επιτρέπει στον Παπανδρέου ( άλλα ούτε και στα «βιομηχανικά» προϊόντα που τον περιβάλλουν) να «παντρέψει» την ρητορική αριστερολογία με την κυνικά άκρατη δεξιομανία της «υπεύθυνης» πολιτικής και του νέου πατριωτισμού που τρομοκρατεί την κοινωνία, την υπονομεύει, την ενοχοποιεί και την υποχρεώνει να χάσει και τα τελευταία κουρέλια που της έχουν απομείνει.

Το τρίτο κακό, είναι ότι από πολύ νωρίς η χρησιμοποίηση του υπερόπλου της τρομοκράτησης των πολιτών, ενώ φαίνεται να δημιουργεί ενοχικά σύνδρομα στους πολίτες δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα διαμορφώσει διόδους επανα-επικοινωνίας με τον άλλο πόλο κυβερνητικής εξουσίας.

Όλοι σε αυτήν την χώρα βιάζονται, όπως κατά ένα περίεργο τρόπο βιάζονται και οι ταγοί των ισχυρών συμφερόντων, τόσο στο επίπεδο του Γερμανογαλλικού ιμπεριαλιστικού άξονα όσο και του Αμερικανοεγγλέζικου, που επιθυμεί ο τελευταίος, το βιαστικό ξεμπέρδεμα με την ΟΝΕ και το Ευρώ.


Ο Παπανδρέου, μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του ως χρηστικός Πρωθυπουργός του προτεκτοράτου του Γερμανογαλλικού ιμπεριαλιστικού άξονα, όμως δεν χάνει το χιούμορ του, να υπενθυμίζει ότι ο στόχος των κερδοσκοπικών μηχανισμών δεν είναι η Ελλάς, αλλά το Ευρώ.

Είναι πράγματι ενδιαφέρουσα η προσέγγιση Παπανδρέου για τον πραγματικό πυρήνα των κερδοσκοπικών μηχανισμών.

Οι μηχανισμοί αυτοί κάνουν ό,τι και η κυβέρνηση Παπανδρέου στου πολίτες αυτής της χώρας. Τρομοκρατούν δια της «επιθέσεως» στα οικονομικά της Ελλάδος, την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως τον Γερμανογαλλικό άξονα, από τον οποίο ζητούν μεγαλύτερο κομμάτι πίτας από όσο τους έχει προσφερθεί.

Οι κερδοσκοπικοί μηχανισμοί την περίοδο αυτή, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και με ευθύνη του Γερμανογαλλικού άξονα, να παίζουν ανάμεσα στην Αμερικάνικη οικονομική υπερεξουσία και στην Γερμανογαλλική οικονομική υπερεξουσία στην Ευρώπη.

Όσο αυτό το παιγνίδι βολεύει και ισχυροποιεί τον Γερμανογαλλικό άξονα τόσο θα παρατείνεται ο χρόνος ζωής του.

Ο δήθεν φόβος του ντόμινο που θα συμπαρασύρει και την Ιταλία, είναι απλός φόβος και ευχή ταυτόχρονα.

Ο χρόνος θα δείξει._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".