Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

«Τρύπα» δις στη φορομεταρρύθμιση-Να πως έγιναν τα χρέη και πού βρίσκονται τα κλεμμένα!

http://www.stopcartel.info/2010/02/23/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/«Τρύπα»_δις_στη_φορομεταρρύθμιση-Να_πως_έγιναν_τα_χρέη_και_πού_βρίσκονται_τα_κλεμμένα!/2825.html
Τεράστιες απώλειες εσόδων του Δημοσίου προκαλεί, σύμφωνα με έμπειρους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, μια «πονηρή» διάταξη του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, που έχει ανοίξει διάπλατα τα παράθυρα φοροαποφυγής κυρίως από μεγάλες εταιρείες, με «όχημα» υπεράκτιες εταιρείες.
]
Οι επισημάνσεις τού STOPCARTEL.


Ξέχασαν να διορθώσουν «πονηρή» διάταξη του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, που πριμοδοτεί τη φοροαποφυγή μέσω υπεράκτιων εταιρειών!

Τεράστιες απώλειες εσόδων του Δημοσίου προκαλεί, σύμφωνα με έμπειρους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, μια «πονηρή» διάταξη του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, που έχει ανοίξει διάπλατα τα παράθυρα φοροαποφυγής κυρίως από μεγάλες εταιρείες, με «όχημα» υπεράκτιες εταιρείες.

Σε μια προσπάθεια περιορισμού της φοροαποφυγής μέσω off shore εταιρειών, είχε προβλεφθεί στο άρθρο 31 του νόμου 2238/1994 (Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος) ότι δεν εκπίπτουν από τα έσοδα των εταιρειών οι δαπάνες «για αγορά αγαθών ή λήψη υπηρεσιών από εξωχώρια εταιρία, καθώς και τα δικαιώματα ή οι αποζημιώσεις που καταβάλλει αυτή σε εξωχώρια εταιρία για τη χρησιμοποίηση στην Ελλάδα τεχνικής βοήθειας, ευρεσιτεχνιών, σημάτων, σχεδίων, μυστικών βιομηχανικών μεθόδων και τύπων, πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων συναφών δικαιωμάτων».

Ουσιαστικά, δηλαδή, η διάταξη αυτή απαγορεύει στις επιχειρήσεις να συναλλάσσονται με υπεράκτιες εταιρείες, στο βαθμό που οι πραγματοποιούμενες δαπάνες δεν εκπίπτουν από τα έσοδα. Όμως, στη διάρκεια της θητείας του κ Νίκου Χριστοδουλάκη προστέθηκε άλλη μια φράση στη διάταξη, που ακυρώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το περιεχόμενό της.

Με τη διάταξη αυτή καθιερώνεται μια «πονηρή» εξαίρεση: «Από την εφαρμογή της διάταξης αυτής εξαιρούνται δαπάνες που αφορούν αγορά ή μεταφορά στην Ελλάδα αργού πετρελαίου, πετρελαιοειδών ή άλλων προϊόντων για τα οποία δημοσιεύονται δείκτες τιμών χονδρικής πώλησης και τα οποία αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε οργανωμένη χρηματιστηριακή αγορά προϊόντων».

Έμπειρα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι με τη διατύπωση αυτή, με την οποία φαίνεται ότι κατά βάση επιδιώχθηκε να εξυπηρετηθούν συμφέροντα των διυλιστηρίων της χώρας, τα οποία αγοράζουν αργό πετρέλαιο από υπεράκτιες εταιρείες, ουσιαστικά δίνεται στις μεγάλες, κυρίως, επιχειρήσεις η δυνατότητα να αγοράζουν όλες τις πρώτες ύλες τους, που είναι διαπραγματεύσιμες σε διεθνή χρηματιστήρια, από υπεράκτιες εταιρείες.

Με την εξαίρεση αυτή, οι εγχώριες επιχειρήσεις μπορούν να εμφανίζουν τεράστια ποσά τιμολογίων αγοράς πρώτων υλών από υπεράκτιες εταιρείες δικών τους συμφερόντων και να μειώνουν τη φορολογική τους επιβάρυνση στην Ελλάδα, μεταφέροντας εισοδήματα σε χώρες-παραδείσους, με πολύ χαμηλές φορολογικές επιβαρύνσεις. Επιπλέον, η αγορά των πρώτων υλών με τον τρόπο αυτό επιτρέπει στις πολυεθνικές να «φουσκώνουν» τεχνητά τα κόστη τους, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό και το επίπεδο των χονδρικών τιμών στην Ελλάδα.

Στελέχη του υπ. Οικονομικών τονίζουν ότι η συγκεκριμένη διάταξη είναι επιτακτική ανάγκη να καταργηθεί η να περιορισθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις το πεδίο εφαρμογής της, στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης, αλλιώς θα παραμείνει διάπλατα ανοικτό ένα «παράθυρο» φοροαποφυγής πολύ μεγάλων εταιρειών. Όμως, εκφράζουν την έκπληξή τους, για το γεγονός, ότι η συγκεκριμένη διάταξη δεν έχει καν επανεξετασθεί από τους εισηγητές της μεταρρύθμισης και πιθανότατα θα διατηρηθεί στη σημερινή της μορφή, παρότι υποτίθεται ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης.

πηγη paron.grΕκπρόσωπος της Οργάνωσης STOPCARTELεπισήμανε χθές βράδυ ότι η αποκάλυψη στο Παρόν την οποία απέκρυψαν τα υπόλοιπα συμβατικά ΜΜΕ,τα οποία ελέγχουν οι εμποροβιομήχανοι και οι τραπεζίτες, φέρνει στο φως,τούς μηχανισμούς δημιουργίας του δημόσιου χρέους και την τύχη των χρημάτων τού ελληνικού λαού.

-Με την σκανδαλώδη αυτή φοροαποφυγή επιβαρύνετο το δημόσιο χρέος

-Με τη διαδικασία αυτή επιτυγχάνετο υπερτιμολόγηση των εισαγόμενων για μεταποίηση πρώτων υλών διαφόρων κλάδων της βιομηχανίας.

-Με την υπερτιμολόγηση αυτή τροφοδοτείτο η ελληνική ενδημική ακρίβεια μέσω της οποίας πολλαπλασιάζοντο και προέκυπταν τα υπερκέρδη .

-Με τον ίδιο μηχανισμό μεγάλο μέρος των υπερκερδών των εμποροβιομηχάνων παρέμεναν και παραμένουν κρυφά στό εξωτερικό.

Η κυβέρνηση θα πρέπει μέσα από το φορολογικό νομοσχέδιο να φράξει τώρα αυτή την κεκρόπορτα της μεγάλης ληστείας σε βάρος τών πολιτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".