Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Μία χώρα δουλοπάροικος της Goldman Sachs. Ο ΓΑΠ όμως δεν γνωρίζει το ποιόν των φίλων του…

http://olympia.gr/2010/02/16/goldman-sachs-capital-partners/#more-13027

                                          ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πρώτη γεύση για τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων που έρχονται, για τους εντιμότατους φίλους της “Ισχυρής Ελλάδας”, την διαπλοκή με εργολάβους και ΜΜ”Ε”, που φτάνει έως την δημοκρατική εκτροπή.

Θυμάστε βεβαίως μία από τις μεγάλες καινοτομίες της κυβέρνησης Σημίτη. Η έναρξη δραστηριοτήτων των περιβόητων εταιρειών “προσωρινής απασχόλησης”. Δηλαδή τις εταιρείες που προμήθευαν και προμηθεύουν εργατικό δυναμικό σε τρίτους, ώστε να μην υποχρεούνται να τους παρέχουν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων με απ’ ευθείας σύμβαση. Εταιρείες που εν πολλοίς χαρακτηρίστηκαν “δουλεμπορικές” αφού κατ’ ουσίαν καταστρατήγησαν όλες τις υφιστάμενες συλλογικές συμβάσεις. Εταιρείες με άφθονο “πράσινο” όπως η ΟΙΚΟΜΕΤ η οποία έγινε γνωστή από την υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα.Υπάρχει όμως και μία παρόμοια υπόθεση που δεν έλαβε την ίδια δημοσιότητα. Ίσως γιατί ιδιοκτήτης δεν ήταν κάποιος απλός “πρασινοφρουρός” που ανέλαβε δημόσια έργα. Η περίπτωση της καθαρίστριας Βενετίας Μανωλοπούλου που και αυτή δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Παρά τις καταγγελίες της κυρίας Μανωλοπούλου αλλά και της προέδρου του σωματείου κυρίας Ιωάννας Καλούση ότι δεχόντουσαν σωρείες απειλών μετά την προσφυγή τους στην επιθεώρηση εργασίας, η υποθεση θάφτηκε άρον άρον ακόμα και από την λεγόμενη “αριστερά”.

Και όμως, η κυρία Μανωλοπούλου αλλά και το σωματείο είχαν κατονομάσει ως ηθικό αυτουργό την εταιρεία όπου εργάζοντο και έχει την εργολαβία του καθαρισμού στο Αεροδρόμιο Μακεδονία. Η εταιρεία είναι η

                                       “ISS Facility Services Α.Ε”Τι είναι αυτή η εταιρεία και γιατί ασχολούμαστε μαζί της; Μα ο καθαρισμός και η διαχείριση απορριμάτων σε χώρους όπως μεγάλα αεροδρόμια, είναι μία χρυσοφόρος εργασία. Ειδικά όταν κρατάς το κόστος ανθρώπινου δυναμικού χαμηλά, έστω και με την παραδοσιακή μέθοδο των Ταλιμπάν (ίσως αυτό εξηγεί την ερωτική σχέση ΠΑΣΟΚ – Πακιστάν). Ήταν όμως και αυτό το δημοσίευμα των NY Times που μας κίνησε την περιέργεια, αφού ανέφερε ξεκάθαρα πως “Collateral” για τον δανεισμό των κολοσσιαίων ποσών από την Goldman Sachs ήταν η διαχείριση των Αεροδρομίων. Πριν πάμε λοιπόν στο μεγάλο ψάρι και τα στοιχεία που θα συγκλονίσουν το πολιτικό σκηνικό, ας δούμε πως ένα κράτος νομοθετεί και καταστρατηγεί εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών για τους “φίλους” του…

Θεωρείτε βέβαια πως είναι αδύνατον η Goldman Sachs να έχει οποιαδήποτε σχέση με “καθαρισμούς” και δουλεμπορικές πρακτικές εις βάρος εργαζομένων. Και όμως, η εισαγωγή της ενοικίασης εργαζομένων στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να γίνει για τα “ψίχουλα” της ΟΙΚΟΜΕΤ. Δείτε λοιπον:

Η “ISS Facility Services Α.Ε”, έχει ένα ενδιαφέρον καταστατικό που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια. Μεταξύ άλλων:

Η ISS ελέγχει, μέσω της κυριότητας του συνόλου των μετοχών που αντιπροσωπεύουν το

100% του μετοχικού κεφαλαίου, την ανώνυμη εταιρεία προσωρινής απασχόλησης με την

επωνυμία «ISS Human Resources Ανώνυμη Εταιρεία Προσωρινής Απασχόλησης», η οποία

εδρεύει επίσης στην Αθήνα, οδός Θρασυμάχου 14. Η εν λόγω εταιρεία έχει ως αντικείμενο

δραστηριότητας την παροχή εργασίας μισθωτών της σε τρίτους (έμμεσους) εργοδότες,

λειτουργεί βάσει ειδικής άδειας που της έχει χορηγηθεί με την υπ΄ αριθμ. 31533/24-4-2003

απόφαση του Υπουργού Εργασίας (ΦΕΚ Β 591) και έχει συσταθεί και λειτουργεί βάσει του

νόμου 2956/2001 (άρθρα 20 επ.). Επίσης, η εταιρεία αυτή έχει λάβει προσφάτως άδεια

άσκησης της δραστηριότητας του Ιδιωτικού Γραφείου Συμβούλου Εργασίας.

Επίσης, σημαντικό για τις επόμενες αποκαλύψεις,
Η διαχείριση απορριμμάτων και συγκεκριμένα, η συλλογή και μεταφορά πάσης φύσεως


απορριμμάτων από δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, η διάθεση των απορριμμάτων σε


εγκεκριμένους χώρους διάθεσης (Χ.Υ.Τ.Α.), η ίδρυση και εκμετάλλευση ολοκληρωμένου


συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης και ανακύκλωσης πάσης φύσεως απορριμμάτων και


λυμάτων και η πώληση υλικών που προέρχονται από το σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης


και ανακύκλωσης πάσης φύσεως απορριμμάτων.

ΚΑΙ
ο έλεγχος ασφάλειας πληρωμάτων, επιβατών, χειραποσκευών, αποσκευών, φορτίου και ταχυδρομικού


υλικού σε αερολιμένες και λιμένες, καθώς και ο έλεγχος πρόσβασης στους χώρους και, εν


γένει, στις εγκαταστάσεις αυτών μετά από έγκριση της αρμόδιας αεροπορικής ή λιμενικής


αρχής η εκπόνηση μελετών και ο σχεδιασμός συστημάτων ασφαλείας

Τι δουλειά έχει τώρα ο καθαρισμός με τον έλεγχο ασφαλείας σε αεροδρόμια; Πολυτεχνίτες στην ISS;

Κοιτάξτε τώρα λοιπόν ΠΟΙΑ είναι στην πραγματικότητα η εταιρεία “ISS Facility Services Α.Ε” μέσω μίας απίστευτης αλυσίδας. Έτσι για να δείτε πως γινόντουσαν οι σωστές δουλειές της “Ισχυρής Ελλάδας”.

Η ταπεινή ISS που “στριμώχνεται” μαζί με άλλες εταιρείες στην ταπεινή οδό Θρασυμάχου,
είναι ελληνική ανώνυμη εταιρεία, της οποίας οι μετοχές ανήκουν εξ ολοκλήρου
στη δανέζικη εταιρεία με την επωνυμία «ISS Global A/S»

Και πάλι δεν βλέπετε κάτι περίεργο…
Μοναδική μέτοχος της «ISS Global A/S» είναι η επίσης δανέζικη ανώνυμη εταιρεία «ISS A/S»
Θυμίζει λίγο “Αλ Κάιντα” αυτή η αλυσίδα; Έχει και συνέχεια……η οποία με τη σειρά της έχει ως μοναδική μέτοχο την δανέζικη ανώνυμη εταιρεία «FS Funding A/S»

χώρα προνομιακής φορολογίας δεν έχει;

Η εταιρεία αυτή ανήκει κατά 100% στη δανέζικη ανώνυμη εταιρεία «FS Equity A/S»

Έχει και συνέχεια…

η οποία με την σειρά της ανήκει κατά 100% στη λουξεμβουργιανή ανώνυμη εταιρεία «FS Invest II S.a.r.l.»

Γιατί εταιρεία σωστή χωρίς Λουξεμβούργο δεν γίνεται…

η οποία με τη σειρά της ανήκει κατά 100% στην επίσης λουξεμβουργιανή ανώνυμη εταιρεία «FS Invest S.a.r.l.».

Και διπλό Λουξεμβούργο μάλιστα! Μα εντέλει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ιδιοκτήτης σε αυτή την εταιρεία ώστε να γίνεται ολόκληρο γαϊτανάκι εταιρειών που “η μία ανήκει 100% στην άλλη”; Δεν πάει το μυαλό σας;

Μοναδικοί μέτοχοι της τελευταίας αυτής εταιρείας είναι οι εταιρείες «Goldman Sachs Capital Partners» με ποσοστό 44% και EQT με ποσοστό 54%.

Και κάτσε εσύ κυρά Βενετία μου να περιμένεις να βρεις το δίκιο σου απέναντι στην ISS. Που να πάει το μυαλό σου ότι έχεις να κάνεις με τους καρχαρίες για χάριν των οποίων καταλύθηκε το κράτος, το εργατικό δίκαιο, φτιάχνονται ΧΥΤΑ στο γραμματικό και που να δεις αύριο τι άλλο γίνεται για χάρη τους σε αυτή τη χώρα.

Για να δούμε κυρία Παπαρήγα της “ανυπακοής” τι θα κάνεις αύριο, τώρα που ξέρεις για ΠΟΙΟΥΣ καταλύονται τα εργασιακά δικαιώματα στη χώρα. Σε ποιούς ξεπουλιώνται άνθρωποι, Γη, ακόμα και σκουπίδια (και ΧΥΤΑ στο Γραμματικό θα φτιάξουμε, να μην ξοδεύονται οι συνέταιροι του “Εργολάβου”, ε κύριε Σουφλιά; Που να τρέχουν απ’ τα Σπάτα…).

Από σένα κύριε Τσίπρα, δεν περιμένουμε και πολλά, αφού τώρα έχεις και ανάγκες. Αν τα βάλεις με αυτά τα θηρία, δεν θα δεις εργολαβία ούτε στην μελλοντική αταξική κοινωνία.

Αμ εσείς παλικάρια της ΝΔ, ούτε ένας δεν σκέφτηκε να ψάξει ποιά ήταν αυτή η ISS που είχε όλες τις εργολαβίες ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004; Μα ούτε ένας; Εδώ βέβαια δεν πήρατε χαμπάρι το παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες του λαού και τη μίζα των 300 εκ. που κάποιοι υπουργοί είχαν ήδη πάρει το μερτικό τους. Ψάχνεστε ακόμα για τον λόγο της “ήττας”, όταν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ήταν η ΝΔ κυβέρνηση τον περασμένο Νοέμβρη.


Τουλάχιστον θα μάθετε αναλυτικά γιατί πέσατε. Αυτό ήταν το ορεκτικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".