Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Ακριβό περιτύλιγμα και άνθρακας ο θησαυρός.

Μ’ αρέσει που τα Ελληνοειδή πιθηκάνθρωπα που κυβερνούν αυτόν το τόπο χαιρέτησαν την απόφαση Βρυξελλών ως «μάνα» εξ Γαλλογερμανικού ουρανού, που αποτελεί μήνυμα στην Ελληνική οικονομία, πως η βοήθεια όταν και όποτε ζητηθεί θα συνεπάγεται και την δήλωση χρεοκοπίας και στάση πληρωμών της χώρας.


Μ’ αρέσει που πανηγυρίζουν τα ξόανα της οικονομικής διπλωματίας, για την «επιτυχία» της «Ελλάδας του euro» που δεν αντιλαμβάνονται πως η απόφαση της τρόικας δίνει το πράσινο φως στις διεθνείς αγορές, να δανειοδοτούν την Ελλάδα με το επιθυμητό γι’ αυτές επιτόκιο δανεισμού φροντίζοντας να πιέζουν την χώρα μας, ή να ομολογήσει χρεοκοπία ή να υποχρεώνεται σε μια οικονομική πολιτική που θα συμφέρει τις αγορές και που η Ελλάδα θα γίνεται όλο και περισσότερο υποχείριο συγκεκριμένων οικονομικών επιλογών.

Τι σημαίνει λοιπόν βοήθεια κατά τα αποφασισθέντα του άτυπου οργάνου της Ευρωζώνης, γνωστού ως γιουρογκρουπ;

Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει ή βρεθεί στα όρια χρεοκοπίας και επομένως αδυναμίας δανεισμού, η μαφία της Ευρωζώνης που θα έχει σπρώξει την Ελλάδα στην κατάσταση αυτή, θα αποφασίσει τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα επιτόκιο δανεισμού της χώρας, με την εγγύηση των ΕΚΤ και των υπολοίπων κρατών της ευρωζώνης, που οι διεθνείς αγορές θα δανείσουν την Ελλάδα με τα αναγκαία κεφάλαια.
Αν όμως οι διεθνείς αγορές αρνηθούν τον σχεδιασμό αυτό, τότε σε διμερές επίπεδο και με την συμμετοχή του ΔΝΤ κατά 20%,  θα συμφωνηθούν τα δανειακά κεφάλαια που θα χορηγηθούν στην Ελλάδα.

ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ το ονομάζει επιτυχία της ισχυρής πίεσης της Ελλάδας του euro.

Καταλαβαίνει κανείς τώρα τι προσόντα χρειάζεται κάποιος για να είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδας.


Η Ελλάδα, η ανήκουσα στους Έλληνες, που εκβιάστηκε δια του Σημίτη με παρά φύση συνουσία με το euro, και αναγεννήθει στο έκτρωμα η « Ελλάδα του euro» χαίρεται σήμερα, που «άμα τη χρεοκοπία της» θα έχει εξασφαλίσει τον επιβήτορά της.

Επιβήτορας δια μέσου Μέρκελ, Ευρωζώνης, ΕΚΤ και προσβλητικής εξόδου, που λέγεται ΔΝΤ.

Έτσι ο Papandreous αφού ανακάλυψε πως η πληγή της χώρας που την χρεώνει, την καθιστά αναξιόπιστη και αντί-κερδοφόρα για ξένες επενδύσεις και ανάπτυξη, είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, φροντίζει τώρα να την ….προστατεύσει από την χρεοκοπία που πρώτος ανακάλυψε, διατυμπάνισε και αφύπνισε τις «αγορές».

Είναι ο ….διεθνιστής Πρόεδρος της Σοσιαλ(;)ιστικής Διεθνής, που προστάτεψε τις διεθνείς αγορές από μια χώρα που όδευε στην χρεοκοπία, που κινιούνταν πάνω στον Τιτανικό και που έβαζε σε κίνδυνο τα χρήματα που της έχουν δανείσει, η Ευρώπη και οι «αγορές».

Σήμερα ( χθές) λοιπόν επέτυχε να προστατέψει τις «αγορές», το «euro», την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το λαμόγιο που λέγεται Ελλάδα και από τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους που έχουν μάθει να πληρώνονται για να εργάζονται και όχι να εργάζονται για να πληρώνουν.

Πρέπει να προστατευθούν οι «αγορές» αλλά και το έντιμο ντόπιο κεφάλαιο που πασχίζουν για το καλό της χώρας, από τους Έλληνες εργαζόμενους, που ενώ γύρο τους υπάρχουν χιλιάδες πεινασμένοι μετανάστες, αυτοί ζητούν σύνταξη στα 65, την καλλίτερη τελευταία πενταετία, δωρεάν φαρμακευτική και ιατρική βοήθεια, δωρεάν παιδεία, δωρεάν υγεία, παραβλέποντας πως οι Βιομήχανοι, οι Τραπεζίτες, οι Εφοπλιστές βγάζουν τα λεφτά τους «εργαζόμενοι» σκληρά και τούτοι εδώ θέλουν να μπουν συνέταιροι στην τσέπη τους.

Η Ελλάδα πρέπει να γίνει αξιόπιστη στο εξωτερικό!

Η Γερμανία είναι αξιόπιστη ως αφεντικό και γι’ αυτό οι επιλογές της συνάδουν με το αφεντιλίκι, την αξιοπιστία δηλαδή του Αφεντικού.

Η Ελλάδα, ήταν αξιόπιστη δούλη και εξάρτημα των αφεντικών, πήραν τα μυαλά της αέρα και έχασε την αυθεντικότητα του δουλοπάροικου προτεκτοράτου, της χαριστήκαν και κάπως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και τώρα πρέπει να ξαναποκτήσει τα γνώριμα χαρακτηριστικά της στοιχεία και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.

Για τον λόγο αυτό πρέπει να στήσουμε ανδριάντα σε αυτόν τον μεγάλο προστάτη και μαχητή της Ελλάδας, τον George PapadreousΤα χάλια μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".