Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Τώρα:Χαρίζουν δίς ευρώ στους μεγάλους βιομήχανους !

Την ώρα που κυνηγούν ανελέητα τους φτωχούς, για τέσσερα λεπτά πρόσθετου ΦΠΑ στο γάλα, ή για 10 λεπτά πρόσθετων φόρων στη βενζίνη, οι αδιάφθοροι του υπουργείου Οικονομικών αφήνουν προκλητικά άθικτη τη σκανδαλώδη διάταξη Χριστοδουλάκη, με την οποία οι μεγάλοι της βιομηχανίας κρύβουν σε υπεράκτιους παραδείσους φορολογητέα ύλη δεκάδων δισεκατομμυρίων!


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ "ΤΣΑΡΟΥ" ΣΤΙΣ OFF-SHORE

Το σκανδαλώδες άρθρο 31, παρ. 14 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (νόμος 2238/1994, ΦΕΚ Α151, για να μην δυσκολευθούν στο ψάξιμο ο Γ. Παπακωνσταντίνου και οι... άσφαιροι Ράμπο του) επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αγοράζουν από υπεράκτιες εταιρείες τις πρώτες ύλες τους, που οι περισσότερες, ως γνωστόν, αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στα χρηματιστήρια εμπορευμάτων και να αφαιρούν την αξία των "υπεράκτιων" (και συνήθως παραφουσκωμένων...) τιμολογίων από το φορολογητέο εισόδημα.

Η διάταξη αυτή έχει ως εξής:

"Οι δαπάνες που πραγματοποιεί η επιχείρηση για αγορά αγαθών ή λήψη υπηρεσιών από εξωχώρια εταιρία, καθώς και τα δικαιώματα ή οι αποζημιώσεις που καταβάλλει αυτή σε εξωχώρια εταιρία για τη χρησιμοποίηση στην Ελλάδα τεχνικής βοήθειας, ευρεσιτεχνιών, σημάτων, σχεδίων, μυστικών βιομηχανικών μεθόδων και τύπων, πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων συναφών δικαιωμάτων, δεν εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδά της. Από την εφαρμογή της διάταξης αυτής εξαιρούνται δαπάνες που αφορούν αγορά ή μεταφορά στην Ελλάδα αργού πετρελαίου, πετρελαιοειδών ή άλλων προϊόντων για τα οποία δημοσιεύονται δείκτες τιμών χονδρικής πώλησης και τα οποία αποτελούν αντικείμενο
διαπραγμάτευσης σε οργανωμένη χρηματιστηριακή αγορά προϊόντων". Σημειώνεται ότι η "έξυπνη" εξαίρεση της δεύτερης παραγράφου προστέθηκε το 2002 από τον Νίκο Χριστοδουλάκη. Μέχρι τότε, ίσχυε μόνο η πρώτη παράγραφος και όσοι παρουσίαζαν τιμολόγια από εξωχώριες (off-shore) εταιρείες στην εφορία γνώριζαν ότι δεν θα μπορούσαν να αφαιρέσουν την αξία τους από το φορολογητέο εισόδημα, άρα θα πλήρωναν πολύ μεγαλύτερους φόρους. Πώς λειτουργεί στην πράξη η διάταξη αυτή; Ένα διυλιστήριο (ας μην πούμε ονόματα και θίξουμε υπολήψεις, άλλωστε όλοι τα γνωρίζουν) μπορεί να αγοράζει αργό πετρέλαιο Σαουδικής Αραβίας με ενδιάμεσο σταθμό μια υπεράκτια εταιρεία, κάποιας χώρας με αστείους φορολογικούς συντελεστές και ανύπαρκτους ελέγχους. Το αργό πετρέλαιο ξεκινάει από την Σ. Αραβία με 80 δολ. το βαρέλι, αλλά η υπεράκτια εταιρεία το τιμολογεί στο ελληνικό διυλιστήριο στα 85 δολ. Αυτά τα 5 δολ. μένουν στον υπεράκτιο παράδεισο αφορολόγητα, ενώ το διυλιστήριο εμφανίζει δαπάνη αγοράς πρώτης ύλης 85 δολ. στην εφορία και αφαιρεί από το φορολογητέο εισόδημα αυτό το ποσό, αντί των 80 δολ. Στη συνέχεια, πουλάει τα διυλισμένα προϊόντα του με το "καπέλο" που αντιστοιχεί σε αυτή τη διαφορά ανάμεσα στο πραγματικό και το εικονικό κόστος αγοράς της πρώτης ύλης και αδειάζει θαυμάσια την τσέπη του καταναλωτή! Και φοροαποφυγή και άγρια κερδοσκοπία εις βάρος φορολογουμένων και καταναλωτών (διάταξη... 2 σε 1 υπέρ των ισχυρών της οικονομίας!).

Γιατί, λοιπόν, κ. Παπακωνσταντίνου δεν καταργείτε άμεσα αυτή την εξοργιστική διάταξη; Γιατί πρέπει η εφορία μας σε δύσκολους καιρούς να απαλλάσσει από φόρους τους επιτήδειους μεγαλόσχημους, όταν παρουσιάζουν "φουσκωμένα" τιμολόγια από φορολογικούς παραδείσους; Γιατί δεν μπορούν να κόβουν ένα τιμολόγιο αγοράς αργού πετρελαίου, καφέ, ή τόσων άλλων εισηγμένων σε χρηματιστήρια εμπορευμάτων από εταιρεία της χώρας όπου παράγεται το κάθε προϊόν, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούν ενδιάμεσους σε φορολογικούς παραδείσους; Γιατί η ελληνική εφορία αφήνει αυτό το πάρτι φοροαποφυγής και υπερτιμολογήσεων να συνεχίζεται αδιατάρακτα εδώ και 8 χρόνια, την ώρα που η χώρα βαδίζει στη χρεοκοπία και φορολογούνται άγρια εκατομμύρια εργαζόμενοι; Ποια απάντηση έχετε να δώσετε κ. Παπακωνσταντίνου;

Υ.Γ. Μήπως δεν θέλετε, κ. Παπακωνσταντίνου, να καταργήσετε τη διάταξη και να προσβάλλετε τον Νίκο Χριστοδουλάκη, με τον οποία είχατε άριστη συνεργασία, την εποχή που είχε το τιμόνι της οικονομίας και πιλοτάριζε υπέρ των ισχυρών; Μήπως δεν την καταργείτε, επειδή είχατε και εσείς ενεργό συμμετοχή στη χάραξη της οικονομικής πολιτικής που μας εκσυγχρόνισε τόσο καλά; Αντιγράφουμε από το επίσημο βιογραφικό σας:

"Σύμβουλος του τ. Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη σε θέματα «Κοινωνίας της Πληροφορίας» (1998-2000), Ειδικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (2000-2002), μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής της ΕΕ, μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ (2002-4). Υπεύθυνος για το συντονισμό της «Διαδικασίας της Λισσαβώνας» στην Ελληνική Προεδρία της ΕΕ". Το (εκσυγχρονιστικό) αίμα, νερό δεν γίνεται, έτσι δεν είναι κ. Παπακωνσταντίνου;πηγη fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".