Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2008

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΠΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ http://dialogos.pasok.gr

ΧΡΩΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.
Δημήτρη,Η συμμετοχή μου στην θεματολογία που δημιούργησες δεν θα έχει άλλη συνέχεια.Θεωρώ ότι υποβιβάζω το επίπεδο μου και την μακρόχρονη συνδικαλιστική και πολιτική μου δράση στο επίπεδο του ανταγωνισμού της προσωπολατρίας και του φετιχισμού εναντίον στον οποιοσδήποτε αντιρρησία. Δηλαδή και σε μένα.
Η θεοποίηση του ΓΑΠ και η αναγνώριση σ’ αυτόν, την εκ του μηδενός σοφία , ακεραιότητα, εντιμότητα, εμπιστοσύνη ως να προέρχεται από παρθενογέννηση, δημιουργεί περιβάλλον ή αυλή ανάλογη της περιόδου Α. Παπανδρέου, όπου αντί του σύγχρονου των blogger υπήρχε η ΑΥΡΙΑΝΗ και ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ.
Πολλοί μιλάτε σήμερα για το ΠΑΣΟΚ, αλλά κανείς από εσάς δεν υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ αφού το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να διαπρέψετε ως ασπίδα του ΓΑΠ.
Εσύ Δημήτρη κατηγορείς τον ΓΑΠ που εξ αιτίας του ήρθες στο ΠΑΣΟΚ, ότι στην,( και όχι στο, agapi) ΚΟΕΣ έβαλε χωρίς καμιά προϋπόθεση 30 νέους επιχειρηματίες να με καθοδηγήσουν. ( εμένα και τους από το 74 ή αργότερα, μέλη του Κινήματος).
Η Ελλάδα οδηγήθηκε στην κατάρρευση του Πολιτισμού της και του Πολιτικού λόγου από τους κάθε λογής μετέχοντες στα κοινά είτε επειδή στην πλειοψηφία τους ήταν αριβίστες , είτε ημιμαθείς, είτε ειδωλολάτρες πραιτοριανοί, είτε βολεψάκιδες είτε παπαγαλάκια και αυλοκόλακες, είτε όψιμοι αγωνιστές.
Είτε είσαι χαρισματικός ηγέτης είτε είσαι απλώς τεχνοκράτης- ηγέτης, χρειάζεσαι μια αυλή βολεμένων που να σου προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείς.Από εκεί όμως κρίνεσαι και όχι από τους λόγους σου στα μπαλκόνια !!!!
Για να δούμε λοιπόν τώρα ποια είναι η αυλή Παπανδρέου. Είναι η Αυλή που τον χαρακτηρίζει.Όλοι της περιβόητης στενής ομάδας Σημίτη είτε υπουργοί είτε συνδικαλιστικά στελέχη αποτελούν σήμερα την απόδειξη σοσιαλιστικής συνείδησης και έκφρασης εμπιστοσύνης του Παπανδρέου , τον οποίον εμπιστεύεστε και απο τον οποίο εμπνέεστε .
Κάνετε κάποιοι από εσάς ( οι άλλοι έχουν μεσάνυχτα), σκληρή κριτική στον «εκσυγχρονισμό» και στην περίοδο Σημίτη ενώ ταυτόχρονα ξενοικιάζετε το τελευταίο διαμέρισμα του σώματος σας.
Δημήτρη,
Γνωρίζεις ποια είναι η γνώμη μου για σένα, αλλά με συγχωρείς που σε χρησιμοποιώ εναντίον όλων των «γεννημένων» ή «βαπτισμένων» Παπανδρεϊκών που νομίζουν ότι εάν είσαι με τον Παπανδρέου είσαι και Σοσιαλιστής.Επειδή δεν το θέλω αυτό όμως, ο κάθε ενδιαφερόμενος αν το επιθυμεί στο μέλλον ας με διαβάζει στο http://vkonstantinou.blogspot.comΓράφοντας τελευταία φορά στο ιστολογιο αυτό έχω να πω:
Σε ότι αφορά δημοσίευση στο blogspot Βενιζέλου και τα περί 5ης φάλαγγας, το δημοσίευμα αυτό ήταν κάπως άστοχο στους χαρακτηρισμούς του γι’ αυτό και διορθώθηκε αμέσως στο blog μου « ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ για τον Σοσιαλισμό» και στάλθηκε διορθωμένο στους : Παπανδρέου, Πάγκαλο, Σκανδαλίδη, Χρυσοχοϊδη Διαμαντοπούλου, Ρέππα, Τζουμάκα και σε μερικές άλλες ιστοσελίδες.
Δεύτερο,Να με διαγράψουν ποιοι, από πού, πως και με ποια ιδιότητα.
ΤρίτονΠως απαντά ένας υποστηρικτής του ΓΑΠ για την διγλωσσία του ,δηλαδή άλλα να ισχυρίζεται και να επιχειρηματολογεί στο εξωτερικό και για άλλα εντός ΠΑΣΟΚ και Ελλάδα;Τι θέση δηλαδή παίρνετε για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση;( Σαντιάγκο 2006)
ΤέταρτοΤι θέση παίρνετε για τον τρόπο και τις αντι-καταστατικές διαδικασίες συγκρότησης της ΚΟΕΣ, τον «απαγχονισμό» της πλευράς Βενιζέλου, της, από το παράθυρο ή τον φεγγίτη τοποθέτησης, χωρίς προδιαγραφές που να σέβονται το Κόμμα και την Ελληνική Κοινωνία, «στελεχών» με συνείδηση προσωπολατρίας στον ΓΑΠ και σοσιαλιστές τόσο όσο ο Πάπας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος;
ΠέμπτοΠοια είναι η οικονομική – πολιτική πρόταση ΓΑΠ που να εξάγεται το ασφαλές συμπέρασμα ότι ό άνθρωπος είναι Σοσιαλιστής.
ΕκτοΤην Λέσχη Μπίλντεσμπέργκ την γνωρίζετε όλοι;Τι θέλει η Αλεπού στο παζάρι;Γιατί ο Α. Παπανδρέου δεν πάτησε ποτέ εκεί το πόδι του; Όμως η Βάσω, ο Γιώργος, η Διαμαντοπούλου και προσκλήθηκαν και πήγαν.Δηλαδή αντί - συνομωσιολογικά σκεπτόμενος, τι να μην υποθέσω, για των ποιων απόφαση ήταν, τον Σημίτη στην Πρωθυπουργία να τον διαδεχτεί ο Καραμανλής ή ο ΓΑΠ να αναλάβει Πρόεδρος της Σ.Δ.;
Όταν λέω στην agapi, για αφίσες, εννοώ ότι είναι οξύμωρο να ισχυρίζεσαι ότι είσαι Σοσιαλιστής και ταυτόχρονα με μικροπολιτικούς υπολογισμούς να αλλοιώνεις την σύνθεση του οργάνου που είναι υπεύθυνο για τον προσυνεδριακό διάλογο, δημιουργώντας παραπέτασμα ασφαλείας σου.
Είναι οξύμωρο από τις οργανώσεις των εργαζομένων και των Τομέων τους να επιλέγει μια ποταπή διαδικασία που με βάση τους 140 Τομείς να εκλέγονται ένας (1) ανά τομέα και συνολικά 135 σύνεδροι και να ισχυρίζεσαι ότι είσαι Σοσιαλιστής, έντιμος και οραματιστής!
Είναι οξύμωρο να εναντιώνεσαι στον Σημίτη και να υπερασπίζεσαι τον εκσυγχρονισμό του και το έργο του. Δηλώνεις τότε Σοσιαλιστής;
Μπορούσα να πω περισσότερα και να αναφέρω περισσότερα. Δεν θέλω να αποδομήσω την εικόνα που έχετε για τον ΓΑΠ ή το ΠΑΣΟΚ που οραματίζεται.
Λοιπόν φίλοι και Σύντροφοι και άλλοι από εσάς, προσωπολάτρες του Καίσαρος, έχω μάθει στην μακρόχρονη δράση μου να σκέπτομαι, να μελετώ και να ερευνώ πίσω από τις κουρτίνες και τις καλές προθέσεις, πριν εκφράσω την υποστήριξή μου ή την ανοχή μου σε ένα πρόσωπο και σε μία πολιτική.
Ελπίζω να διαψευστώ και εσείς να έχετε δίκιο.Κοντός ψαλμός αλληλούια. Οι Ευρωεκλογές φτάνουν . εκεί θα δοκιμαστούν και οι Πολιτικές και οι Άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".