Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2008

Όσοι Σοσιαλιστές.... προσέλθετε

Αν ήθελε να πει κάτι ο…..ποιητής, θα δυσκολευόταν να κατανοήσει τι μυαλά κουβαλάει ο Παπανδρέου.
Είχε μια άνετη νίκη έναντι του αντιπάλου του κ. Βενιζέλου, που θα περίμενε κανείς να τον κάνει σοφότερο στις επιλογές του και να πάρει εκείνες τις αποφάσεις που δεν θα αποδείκνυαν ότι ήταν βάσιμες οι κατηγορίες του άλλου διεκδικητή της καρέκλας του Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ότι με τον ΓΑΠ το ΠΑΣΟΚ θα γίνει ένα μικρό κόμμα.

Μέσα σε 3,5 μήνες το ΠΑΣΟΚ έχει συρρικνωθεί στο 22% και έπεται συνέχεια.
Από την άλλη μεριά , δηλαδή τον Συνασπισμό της Αριστεράς, υπάρχει σαφή ικανοποίηση αλλά και σκεπτικισμός , ίσως θα έλεγα μια συγκριμένη αισιοδοξία, που τον οδηγεί σε δειλά βήματα ώστε να παγιώσει το ποσοστό του από το επίπεδο των προγνώσεων στο επίπεδο της συγκροτημένης δύναμης.
Μιας δύναμης που η δυναμική της θα έχει έντονο άρωμα Κυβερνητικής εξουσίας. Αυτό όμως μέχρι στιγμή, δίχνει να το φοβάται.
Ίσως πάλι να φοβάται οτι η επανάληψη της ιστορίας μήπως εξελιχθεί σε καρικατούρα. Ίδωμεν !

Πολλοί περιμένουν την επαλήθευση των γκάλοπ ή κατά μια πληροφορία το νέο γκάλοπ που δίνει ποσοστό 21% στον ΣΥΝ. και 25% στο ΠΑΣΟΚ.

Άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να επαληθευθούν οι προβλέψεις ως εκλογικό ποσοστό στις επικείμενες Ευρωεκλογές, που αυτό θα σηματοδοτήσει και την αρχή μια νέας περιόδου για τις δυνάμεις της Συνασπισμένης Αριστεράς , πιθανολογώντας ότι μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία της περιόδου Ν.Δ. – ΕΔΗΚ – ΠΑΣΟΚ, μιας και υπάρχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά.

Ο Συνασπισμός θα έλεγα ότι πρέπει να προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο αυτό αν και δεν θα ήταν άκαιρο αν επεδίωκε το άνοιγμα διαδικασιών προσχώρησης στις τάξεις του όλων των αριστερών δυνάμεων και ανθρώπων που νιώθουν πλέον ότι έχουν εγκλωβιστεί στο ΠΑΣΟΚ και αντιδρούν δηλώνοντας την συμπάθεια τους, ίσως και την ψήφο τους, σε μια δυνατότητα Κυβερνητικής εξουσίας από τις Συνασπισμένες Αριστερές δυνάμεις.

Ποια είναι συνταγή που βλέπει κανείς και που οφείλεται ή αλματώδης αύξηση των ποσοστών του Συνασπισμού, στις εκλογικές ανησυχίες του Ελληνικού Λαού;
Αν το είχε ανακαλύψει ο ΓΑΠ το ΠΑΣΟΚ τώρα θα βρισκόταν στο 41% με 43%.

Όταν έκανα αυστηρότατη κριτική στο ΓΑΠ και τα φερέφωνα της Αυλής του, ότι το νέο ΠΑΣΟΚ πρέπει να συγκροτηθεί στο επίπεδο της αναγνώρισης των τάσεων και ότι οι τάσεις έπρεπε να έχουν αναλογική εκπροσώπηση στα όργανα του Κόμματος , πολλοί ήταν εκείνοι στο διαδίκτυο που με λιθοβόλησαν.

Ξεχνούν όλοι αυτοί οι ανιστόρητοι και ημιμαθείς «Σοσιαλισταράδες» ότι όλα τα αντίστοιχα Σοσιαλδημοκρατικά κόμματα έχουν συγκροτηθεί και λειτουργούν στην βάση των τάσεων και ρευμάτων.

Αν ο Συνασπισμός δεν είχε αποδείξει πόσο σέβεται την διαφορετικότητα και τις θέσεις, τις τάσεις, τα ρεύματα , παρ’ όλο που πέρασε από συμπληγάδες στην πολύ πρόσφατη ιστορία τους με κάποιους μεγαλοϊδεατισμούς, δεν θα εισέπραττε την εμπιστοσύνη του Λαού ούτε και την υποστήριξή του στις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές.
Μόνο και μόνο το γεγονός της δημοκρατικής και σοσιαλιστικής ηθικής που διαμορφώνεται, απ’ όσο μπορούμε να δούμε όσοι βρισκόμαστε «εκτός τειχών» , στην διαχείριση της εσωκομματικής δημοκρατικής λειτουργίας στον ΣΥΝ, από μόνο του ως γεγονός μπορεί να μας προκαλεί θετικά και γιατί όχι, αν όντως υπάρχει και αυτό θα αποδειχτεί στο άμεσο μέλλον, και ενταξιακά, δηλαδή αποβάλλοντας αγόνους συναισθηματισμούς να ενισχύσουμε τον χώρο με την ένταξη μας στις Συνασπισμένες δυνάμεις της Αριστεράς.

Σε μια πορεία που η Αριστερά δημιουργεί τους όρους ανατροπής κατεστημένων αντιλήψεων, τζακιών και στρατοπέδων με σημαίες ευκαιρίας, που προκαλεί την εμπιστοσύνη του Λαού και την εισπράττει, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια ούτε να αναπολούμε τις «καλές μέρες» μιας εξουσίας που μας διέφθειρε , αλλά επειδή νομίζαμε πως περνούσαμε καλά ξεχάσαμε τις κάναμε σε βάρος των κινημάτων και του Λαού και αναπολώντας το χθες μπορούμε να δηλώνουμε με φοβική ξεγνοιασιά, ότι « ο Τσίπρας, μπαλόνι είναι και θα ξεφουσκώσει γρήγορα».

Συμφέρει το ΠΑΣΟΚ ή άνοδος του Συνασπισμού !
Αυτό το καταλαβαίνουν μόνο όσοι δεν έχουν παρκάρει τον εγκέφαλο τους στην Χ. Τρικούπη.
Η έμπρακτη άνοδος του Συν., μπορεί να επανασοσιαλιστικοποιήσει το ΠΑΣΟΚ και συνολικά η Αριστερά να αποτελέσει τον εφιάλτη του Συστήματος και του ντόπιου κατεστημένου.

1 σχόλιο:

  1. Καλέ μου φίλε
    Μπροστά από τα αδιέξοδά της η κοινωνία ριζοσπαστικοποιείται και αφήνει πίσω της αυτούς που δεν την αντιλαμβάνονται. Εύχομαι το ΠΑΣΟΚ να ριζοσπαστικοποιηθεί. Ωστόσο θα προτιμούσα η αλλαγή του να προκύψει περισσότερο σαν αποτέλεσμα της ζωντανής του σχέσης με την κοινωνία, παρά ως αντανακλαστικό στην εκλογική απειλή που διατυπώνει ο Συνασπισμός. Στην ίδια βάση θα ευχόμουν τη ριζοσπαστικοποίηση της αριστεράς στο σύνολό της.Το πολιτικο - οικομικό κατεστημένο χρειάζεται να βρεθεί αντιμέτωπο σήμερα παρά ποτέ με ένα ρωμαλέο αριστερό λόγο που δεν θα συμψηφίζει και δεν θα αποδέχεται ημίμετρα. Που δεν θα διαπραγματεύεται αυτά που του άφησαν ως παρακαταθήκη οι νεκροί του. Επιτέλους να αντιληφθεί αυτό το κατεστημένο ότι διαπράττει σοβαρό ολίσθημα όταν θίγει τις πιθανότητες αξιοπρεπούς διαβίωσης των ανθρώπων του μόχθου. Όταν καταστρατηγεί τα ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα της μόρφωσης της εργασίας της υγείας της ασφάλισης. ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Στα χαρακώματα αυτής της υπεράσπισης να ριζοσπαστικοποιηθεί η Αριστερά προκειμένου να σταματήσει ο παγκόσμιος κατήφορος της νεο - φιλελευθεροποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".