Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2008

Δημοσιεύω την Ανακοίνωση του τομέα ενημέρωσης του ΠΑΣΟΚ και περιμένω τα σχόλια σας.

Λήψη του αρχικού συνημμένου αρχείου
ΤΟΜΕΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.
ΑΘΗΝΑ, 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008
ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΡΩΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
1. Το ΠΑΣΟΚ, προχώρησε χθες, σε μια πολύ συγκεκριμένη αποκάλυψη-καταγγελία, την οποία συνόδευσε με αδιάψευστο οπτικοαουστικό υλικό, για νοθεία στην τελική ψηφοφορία για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Δύο είναι τα βασικά συμπεράσματα:
Η αυθαιρεσία του καθεστώτος Καραμανλή δεν γνωρίζει όρια. Παντού, στην οικονομία, στη δικαιοσύνη ακόμη και στους θεσμούς, τοποθετούν το στενό κομματικό συμφέρον και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που τους στηρίζουν, πάνω από όλα. Καμία προστασία, κανένας σεβασμός, καμία αξιοπρέπεια για τον πολίτη.
Αυτή δεν είναι εικόνα Δημοκρατίας που μας αξίζει, δεν αντιπροσωπεύει τον Έλληνα πολίτη αυτή η κατάντια. Δεν πάει άλλο.
2. Η απίστευτη λαθροχειρία που αποκάλυψε το ΠΑΣΟΚ, ξεπέρασε το έπος της νοθείας που επιχείρησε πάλι η ΝΔ τον Φεβρουάριο του 2007, στη ψηφοφορία για το άρθρο 24 (προστασία των δασών) στην Επιτροπή Αναθεώρησης της Βουλής. Ήταν τότε που ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Α. Σταύρου, πέρασε από την αίθουσα που γινόταν η ψηφοφορία και επί τη ευκαιρία ψήφισε και αυτός…Δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας να μην αποτελέσουμε τμήμα μίας μικροκομματικής φαρσοκωμωδίας της κυβέρνησης Καραμανλή.
3. Η ΝΔ αντέδρασε στις αποκαλύψεις του ΠΑΣΟΚ χωρίς να πει τίποτα για την ταμπακέρα. Για αυτά που παρακολούθησε εμβρόντητος ο πολίτης να συμβαίνουν στην κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία. Αυτά που είδαμε όλοι μας. Και ρωτά κάθε πολίτης:
Τι δουλειά είχαν ο Γραμματέας και η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ να ανακατευτούν σε μία διαδικασία, στην οποία σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής δεν είχαν κανένα ρόλο;
Γιατί, αν υπήρχαν «λάθος συμπληρωμένα ψηφοδέλτια», δεν καλούνταν ο βουλευτής επί τόπου να το διορθώσει, όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής, αλλά παρενέβησαν άλλοι άσχετοι;
Και τέλος, τι αντάλλασαν κρυφά οι πρωταγωνιστές τις υπόθεσης; Τι τσαλάκωναν; Τι έβαζε στην τσέπη του ο ψηφολέκτης βουλευτής της ΝΔ, αν όχι ψηφοδέλτια; Και πώς ακριβώς συνάδουν όλα αυτά τα απίστευτα με την κοινοβουλευτική διαδικασία;
Η «ΜΟΥΓΓΑ» ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ!!
1. Σειρά δημοσιευμάτων στον σημερινό τύπο, φέρουν τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Βλάχο να λέει στους επιχειρηματίες σχολικών ειδών, οι τιμές των οποίων έχουν εκτοξευτεί στα ύψη να πιέσουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ώστε να μην «παίζουν» στις ειδήσεις τους το θέμα των αυξήσεων. Συγκεκριμένα ο κ. υφυπουργός φέρεται να είπε: «Δίνετε μυθικά ποσά σε διαφήμιση στα κανάλια. Πρέπει λοιπόν να πιέσετε τους ομολόγους σας στα κανάλια να μην παίζουν το θέμα των αυξήσεων!»
2. Ο κ. υφυπουργός με λίγα λόγια θεωρεί ότι το πρόβλημα θα λυθεί δια της εξαφάνισης του από τα δελτία ειδήσεων. Δεν μας εκπλήσσει η λογική του κ. Βλάχου. Είναι η λογική Καραμανλή. Πρόβλημα δεν είναι αυτά που κάνουν δύσκολη τη ζωή του πολίτη, όπως η ακρίβεια και ιδιαίτερα αυτή την εποχή τα απλησίαστα σχολικά είδη. Δεν τους ενδιαφέρει ο πολίτης και τα προβλήματα του. Πρόβλημα είναι ό,τι χαλάει την εικόνα της κυβέρνησης. Γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο η εικόνα τους και τίποτα άλλο.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ
1. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. κατέστησε τους κατοίκους των νησιών μας νησιώτες και τη χώρα ομήρους επιχειρηματικών συμφερόντων, των λίγων, των εκλεκτών και των «ημετέρων». Η κυβέρνηση Καραμανλή αποδείχθηκε και εδώ πλήρως αναξιόπιστη. Χόρτασε τους νησιώτες με υποσχέσεις:
Θυμούνται οι νησιώτες την εξαγγελία για δωρεάν μετακίνηση στους κατοίκους των μικρών νησιών με τα υδροπλάνα. Οι νησιώτες ακόμα τα περιμένουν…
Ενώ διογκώνονται τα κονδύλια για τις επιδοτήσεις άγονων γραμμών, οι νησιώτες βιώνουν όλο και περισσότερο το αίσθημα της απομόνωσης, του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού τα τελευταία 5 χρόνια. Οι μόνοι που χαίρονται είναι οι εφοπλιστές-φίλοι της ΝΔ.
2. Το ΠΑΣΟΚ, ως δύναμη ευθύνης για τον πολίτη, προτείνει:
Πρώτον, άμεση επανίδρυση της Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής Θαλάσσιων Ενδομεταφορών για τον συστηματικό έλεγχο των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών και την προστασία του πολίτη κατά των εναρμονισμένων πρακτικών.
Δεύτερον, κατάρτιση αξιόπιστου μοντέλου παρακολούθησης των τιμών των εισιτηρίων, έτσι ώστε να είναι εφικτή, όπου χρειάζεται, μία υπεύθυνη παρέμβαση της Πολιτείας.
Τρίτον, επιδότηση του εισιτηρίου για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών.
Τέταρτον, επαναπροσδιορισμό του δικτύου ακτοπλοϊκών συνδέσεων, μετά από δημόσιο διάλογο και διαβούλευση, με ισχυρή συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Πέμπτον, κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου για την υποστήριξη των γραμμών δημοσίου συμφέροντος, το οποίο θα περιλαμβάνει το δίκτυο δρομολογίων, τους κατάλληλους τύπους πλοίων, τους τεχνικούς και οικονομικούς όρους για τη διενέργεια των δημόσιων διαγωνισμών, τις αναγκαίες παρεμβάσεις αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών και τους τρόπους χρηματοδότησης.
Έκτον, διαμόρφωση κατάλληλου επιχειρηματικού κλίματος, που θα ευνοήσει νέες επενδύσεις για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου και θα παρέχει ειδικά μέτρα στήριξης σε μικρά εταιρικά σχήματα που εδρεύουν στα νησιά και δημιουργούν θέσεις εργασίας.
ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…
1. Η κυβέρνηση γράφει τον επίλογο των έργων και των ημερών της, φορτώνοντας φόρους τους πολίτες. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν χάσει τελείως την μπάλα. Ότι έχουν εξαντλήσει τα λιγοστά αποθέματα αξιοπιστίας που διέθεταν. Τίποτα δεν μπορεί να περιμένει ο πολίτης από αυτούς. Μόνο φόρους και ακόμη χειρότερες μέρες:
Αντί να κυνηγήσουν την πραγματική φοροδιαφυγή, εξαπολύουν φοροεπιδρομή επί δικαίων και εκατοντάδων χιλιάδων αδίκων.
Αντί να φορολογήσουν τα μεγαλοστελέχη 200 επιχειρήσεων στα οποία χαρίζουν 1 δις ευρώ το χρόνο, αντί να υποχρεώσουν τις φαρμακοβιομηχανίες να επιστρέψουν πάνω από 200 εκ. ευρώ που χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία, αντί να ζητήσουν συγνώμη που αποποινικοποίησαν τη χρήση πλαστών στοιχείων από τις επιχειρήσεις και επέτρεψαν με νόμο τον επαναπατρισμό από το εξωτερικό χρήματος από παράνομες δραστηριότητες, επιτίθενται στη γενιά των 700 ευρώ, στον νέο δικηγόρο, μηχανικό, στον ελεύθερο επαγγελματία και συνθλίβουν το μικρομεσαίο επιχειρηματία.
2. Ο πρωθυπουργός, αφού άφησε για μία ακόμη φορά τον Υπουργό Οικονομίας «να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά», ετοιμάζεται να παίξει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το ρόλο του «χρήσιμου και όχι ευχάριστου», πρωθυπουργού, που «είναι αποφασισμένος να τα βάλει με τις συντεχνίες». Συντεχνία και η γενιά των 700 ευρώ…Στην πραγματικότητα, ο κ. Καραμανλής θα εκφωνήσει στην ΔΕΘ τον επικήδειο μιας κυβέρνησης που έκανε τους Έλληνες πιο φτωχούς, πιο απαισιόδοξους, μιας κυβέρνησης που μετέτρεψε την Ελλάδα σε χώρα χαμηλών προσδοκιών.
3. Είναι και πάλι η ώρα του ΠΑΣΟΚ. 34 χρόνια μετά την ίδρυση μας, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στη νέα ιστορική μας υποχρέωση. Να δώσουμε και πάλι ελπίδα στους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ. Έτοιμο να εγγυηθεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες. Για τον πολίτη που θέλει και μπορεί. Για την Ελλάδα που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει. Τα βήματα προς τα πίσω τέλειωσαν. Είναι η ώρα για μια νέα πορεία προς τα εμπρός. Για το ΠΑΣΟΚ, για την Ελλάδα, για την Ελληνίδα και τον Έλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".