Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙς

Η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο κάτι πολύ φυσιολογικό για μια πορεία διεστραμμένης οικονομολαγνείας που βασίσθηκε στην ανεξέλεγκτη υποταγή της στα οικονομικά συμφέροντα με την προσδοκία μιας ανάπτυξης που θα εξυπηρετούσε το δικό της όραμα.Πιθανόν οι διεθνής οικονομικές πολιτικές χρηματιστηριακών τιμών και εμπορίου να επιδείνωσαν τις τοπικές πολιτικές οικονομικής ανάπτυξης, αλλά οι δυνατότητες των μικρών χωρών που δημιουργούν πολιτικές ανάπτυξης περιορίζονται σημαντικά όταν με μεγάλη αφέλεια πασχίζουν να "σωθούν" εντασσόμενες σε Διεθνής Οικονομικούς Οργανισμούς .Όταν η Ελλάδα μπήκε στην ΕΟΚ, υπόγραψε μυστικό μνημόνιο αναδιάρθρωση της οικονομικής της βάσης με την καταστροφή του εθνικού στρατηγικού της κορμού, που πάνω του βασιζόταν η οικονομική της θέση στο παγκόσμιο καταμερισμό κεφαλαιακής ανάπτυξης.
Η καταστροφή με επιδοτήσεις των πρωτογενών κεφαλαίων που τροφοδοτούσαν την Ελληνική βιομηχανία και το σπρώξιμο της στην εξάρτηση από τις εισαγόμενες πρώτες ύλες, θεωρήθηκε μια σύγχρονη μορφή ανάπτυξης που απεμπλοκάριζε την Ελλάδα από τα δεσμά μιας φτωχής Αγροτο-οικονομικής χώρας και την ενέτασσε στις αναπτυγμένες βιομηχανικές της σύγχρονης Δύσης.
Όταν η χώρα με Πρωθυπουργό τον Σημίτη έμπαινε στην ΟΝΕ και άλλαζε το εθνικό της νόμισμα με το Ευρώ, πάλι το παραμύθι της ισχυρής οικονομίας παίχτηκε από όλους που είχαν την δυνατότητα να επηρεάζουν τους κατά συνήθεια πλέον, αφελής Έλληνες Πολίτες – ψηφοφόρους.
Την περίοδο εκείνη το Ινστιτούτο της ΓΣΕΕ εκπόνησε μια μελέτη σχετικά με τα δήθεν οφέλη για τους εργαζόμενους και την οικονομία που έτυχε της αποδοκιμασίας και του ενταφιασμού της από την ηγεσία της Γενικής Συνομοσπονδίας.
Η τότε ηγεσία της ΓΣΕΕ στήριζε και την ένταξη στην ΟΝΕ και την Χρηματιστηριακή ανάπτυξη.
Ο νέος Νταβελισμός που εμφανιζόταν ως μέσο ανάπτυξης της κερδοφορίας των επιχειρήσεων αλλά και η δημιουργία μιας νέας εισοδηματικής παρασιτικής τάξης των τζογαδόρων του Χρηματιστηρίου, προοιώνιζε το είδος και τον τύπο ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας.
Αυτόν τον Νταβελισμό υιοθέτησε και ως ανερχόμενη πολιτική εξουσιαστική δύναμη μιας βέβαιης επικράτησης στην κυβερνητική εξουσία, το κόμμα της Ν. Δημοκρατίας.
Ο Νταβελισμός αυτός επί Ν. Δημοκρατίας πήρε το όνομα του Ελεύθερου ανταγωνισμού και τις ανεξέλεγκτης διαμόρφωσης των τιμών. Υποστηρίχτηκε αυτός ο Νταβελισμός με την προσδοκία ότι θα δημιουργούσε ένα ασφαλές περιβάλλον για την παραμονή του Καραμανλή στον Πρωθυπουργικό Θώκο από την μια και την δημιουργία μια νέας επιχειρηματικής τάξης υπηρεσιών και εμπορίου που θα στήριζε την πολιτική ανάπτυξης, όπως αυτή περιγράφεται στο μυστικό μνημόνιο ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ.
Η διαφορά που προκύπτει μεταξύ Ν. Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ είναι η έκταση του Νταβελισμού και η διαχείρισή του.
Η περίπτωση Siemens είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα στην πολιτική και των δύο κομμάτων.
Από την άλλη μεριά τα μικρότερα σε ποσοστά κόμματα της Βουλής, εξαιρουμένου του ΚΚΕ μόνο ως προς τον τύπο , αδυνατούν να παράγουν μια διαφορετική πολιτική οικονομικής και κοινωνικής αναπτυξιακής πρότασης, παρά τις καταγγελίες τους και τις αποστάσεις που κατά περίπτωση βαστούν απέναντι στην νέα τάξη πραγμάτων που ο Νταβελισμός έχει δημιουργήσει.
Ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την διαμόρφωση πλέον μια αλλαγής στην στάση των πολιτών απέναντι των πολιτικών της συντήρησης και της κερδολαγνείας του νέου Νταβελισμού, εντούτοις τα κόμματα της Αριστεράς μόνο από σπόντα κερδίζουν κάποιες επαφές με τα δυσαρεστημένα στρώματα ή τους νεόπτωχους Έλληνες Πολίτες.
Σε μια αντίστοιχη προπολεμική κρίση της πολιτικής και της οικονομικής σταθερότητας στην Ελλάδα πάλι οι Αριστερές δυνάμεις ήταν ανήμπορες να επωφεληθούν και να πρωτοστατήσουν στην ανατροπή του πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου.
Τα γκάλοπ , αυτά που παιχτήκαν προχθές, δείχνουν ότι από την μια μεριά, εκείνοι που ευθύνονται για την κατάντια της Ελληνικής οικονομίας εξακολουθούν να βρίσκονται πολύ μακριά από τον στόχο της δημιουργίας μια σίγουρης νίκης αν επιχειρηθεί στο άμεσο μέλλον εκλογική αναμέτρηση, από την άλλη όμως η Αριστερά συρρικνώνει τα ποσοστά αποδοχής της κατά ηχηρό τρόπο.
Η άρνηση της Αριστεράς να «νερώσει» το χαρτί της καθαρότητας της και της εξ αποστάσεως κριτικής δεν δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα και να οδηγηθεί πολύ γρήγορα ο Καραμανλής σε παραίτηση και εκλογική ήττα.
Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των αναποφάσιστων και της άρνησης ψήφου θα μεγαλώνει καθώς το ενδεχόμενο μιας συγκυβέρνησης του Κυβερνώντος κόμματος με το ΛΑΟΣ γίνεται περισσότερο σίγουρο για το σχηματισμό κυβέρνησης, αφού από την άλλη μεριά ο μεγαλοϊδεατισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν του επιτρέπει παρά μόνο την υποταγή του ΠΑΣΟΚ σ’ αυτόν, διαφορετικά δεν υπάρχει μέλλον συνεργασίας.
Τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και προπαγάνδας παίζουν αρκετά το ζήτημα ακυβερνησίας στριμώχνοντας αποτελεσματικά τον ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος φοβάται την εξ αριστερά πολιτική καρατόμηση του από το ΚΚΕ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται περισσότερο με βάση ποια γνώμη έχει το ΚΚΕ γι’ αυτό παρά ποιες είναι οι ανάγκες του τόπου και του Λαού.
Μια διαφορετική πολιτική θέση θα ήταν η έξοδος από την ζώνη του Ευρώ και της ΟΝΕ. Διαφορετικά δεν μπορείς να μιλάς για άλλη πολιτική μέσα στα πλαίσια που καθορίζουν οι συμφωνίες ένταξης στην ΟΝΕ και στο Ευρώ.
Όταν λοιπόν δεν διαφοροποιήσε προς τους δύο αυτούς παράγοντες που σου καθορίζουν το μέλλον της οικονομίας σου και την όποια ανάπτυξη, τότες δεν γίνεται κατανοητή η άρνησή σου να απαντάς αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για κυβερνητική συνεργασία ή έστω για ψήφο εμπιστοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".