Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2008

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ . ΡΕΠΟΡΤ.: Γ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Κίνηση διπλής πολιτικής στόχευσης αποτελούσε η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ να ζητήσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

Πέραν της πρόθεσής του να ριχτεί φως στην υπόθεση, στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι αφενός να εγκλωβίσει τη Νέα Δημοκρατία και να επιτείνει τις συνθήκες κρίσης στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης, αφετέρου να φέρει τον Συνασπισμό επίσης σε πολύ δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το ΠΑΣΟΚ κατέληξε στην απόφαση να υποβάλει πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στη Βουλή για το σκάνδαλο των ανταλλαγών εκτάσεων της Μονής Βατοπεδίου με οικόπεδα «φιλέτα» του Ελληνικού Δημοσίου, έπειτα από προσεκτική ανάλυση της κατάστασης που διαμορφώνεται στις σχέσεις των δύο κομμάτων. Ειδικότερα, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν οι δηλώσεις του Αλέκου Αλαβάνου προ δεκαημέρου στην Κρήτη για τις παραχωρήσεις της Μονής Τοπλού, καθώς επίσης και άλλες παρεμφερείς δηλώσεις του για την ανάγκη να διερευνηθεί η υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου σε βάθος δεκαετίας, προκειμένου να εντοπιστούν και πιθανές ευθύνες υπουργών του ΠΑΣΟΚ.

«Ουρά της κυβέρνησης». Η Χαρ. Τρικούπη διέγνωσε πίσω από τις δηλώσεις του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προθέσεις του κ. Αλαβάνου να δώσει στη Νέα Δημοκρατία επιχειρήματα συμψηφισμού αναφορικά με το σκάνδαλο στη λογική τού «όλοι ίδιοι είναι»- ότι δηλαδή και στο σκάνδαλο υπάρχει συνυπευθυνότητα ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. Αποφασίστηκε, λοιπόν, να χτυπηθεί με τα ίδια του τα όπλα. Η απόφαση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής κρίθηκε ότι θα άφηνε έκθετη την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στους οπαδούς του, αλλά κυρίως στους ψηφοφόρους εκείνους του ΠΑΣΟΚ που είχαν μετακινηθεί το προηγούμενο διάστημα προς το κόμμα της Αριστεράς, και θα την εμφάνιζαν ως «ουρά» της κυβέρνησης. Το αποτέλεσμα φαίνεται να δικαίωσε όσους υποστήριξαν αυ τή την τακτική και μεταξύ τους και τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ταχθεί υπέρ της Εξεταστικής Επιτροπής και κατά της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική δεν είχε ζωή παραπάνω από ένα 24ωρο. Κατέρρευσε κάτω από το βάρος των αντιδράσεων, και εσωτερικά, και οδήγησε στην απόφαση να επιχειρηθεί το συντομότερο δυνατό στροφή. Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει υπέρ της Προανακριτικής Επιτροπής και στη Χαρ. Τρικούπη μιλούν για μια πρώτη νίκη εις βάρος του κόμματος της Αριστεράς.

Οι οπαδοί. Είναι προφανές ότι, όπως ανέφεραν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να αποσπαστεί από το γενικότερο θέμα που είναι η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. Και όπως λένε, με το 65% και πάνω των οπαδών των δύο κομμάτων να δηλώνει υπέρ της συνεργασίας, το ποιος θα χρεωθεί την αποτυχία της είναι φανερό ότι θα κερδίσει εκτός από τις εντυπώσεις και το κομμάτι εκείνο του εκλογικού σώματος που στέκεται μετέωρο ανάμεσα στα δύο κόμματα. Πρόκειται δηλαδή για μια διελκυστίνδα, η έκβαση της οποίας θα κρίνει πολλά εν όψει των εκλογών του επόμενου χρόνου.

Δεν θα αντέξει. Τώρα το ΠΑΣΟΚ στρέφει όλη την προσοχή του στην οργάνωση της παρουσίας του στη συζήτηση της ερχόμενης Τετάρτης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και κυρίως στη συζήτηση της πρότασής του για Προανακριτική Επιτροπή, την ερχόμενη Παρασκευή. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμάει ότι η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας θα είναι να διευρύνει τον χρόνο του σκανδάλου, κάνοντας λόγο για ένα σκάνδαλο που άρχισε το ΠΑΣΟΚ, και απλώς τα στελέχη του δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να υλοποιήσουν ήδη ληφθείσες αποφάσεις της διοίκησης επί ΠΑΣΟΚ. Και η δεύτερη προσπάθεια της Ν.Δ. θα είναι να μιλήσει για ένα νέο... ΄89, θεωρώντας ότι επιχειρείται η πολιτική και ηθική εξόντωση πολιτικών στελεχών χωρίς στοιχεία. Το ΠΑΣΟΚ αναμένει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να αντέξει την ψηφοφορία της Παρασκευής και ως εκ τούτου θα αποχωρήσει πριν από την έναρξή της, αποφεύγοντας να διακυβεύσει την, ούτως ή άλλως, ισχνή πλειοψηφία της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".