Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Στις 10/11/2008 θα συνεδριάσει η ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Αναμένω την "συνδικαλιστική" πρόταση που θα υπερψηφιστεί για νέες κινητοποιήσεις.
Εκτός από την συνήθη κριτική μου στις δράσεις της ΓΣΕΕ και στις αντιλήψεις της Διοίκησης, τούτη την φορά να κάνω μια εξαίρεση.

Θα πρότεινα να λάμβανε χώρα μια συζήτηση που θα στόχευε σε μια συμμαχία με τους Εμπόρους, Βιοτέχνες και ιδιοκτητών super market, για την εκδήλωση Γενικής Απεργίας εναντίων των Τραπεζών, που ενώ στην Ευρώπη μειώνονται τα επιτόκια, στην Ελλάδα της κομπίνας, της ληστείας, του πλιάτσικου, τα επιτόκια αυξάνονται και η τοκογλυφία ανθίζει με ή όχι την στήριξη της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Πρέπει να αντιληφθεί η ΓΣΕΕ ότι κάθε πράξη της είναι Πολιτική πράξη και ως τέτοια πρέπει να την προπαγανδίσει στους εργαζόμενους.
Οι πολιτικές πράξεις των συνδικάτων και των εργαζομένων, προφανώς ξεπερνούν τις πολιτικές πράξεις και τα αντιπολιτευτικά συμφέροντα των κομμάτων.

Θα πρότεινα επίσης στην συντεχνία των υπαλλήλων των Τραπεζών, έξω από τα μεγάλα λόγια και τις εκδηλώσεις ανησυχίας για την πορεία των επιτοκίων, να προκηρύξουν 48ωρη απεργία εναντίων των αφεντικών τους, των Τραπεζιτών, για την ληστρική αύξηση των επιτοκίων.

Η ΓΣΕΕ, οφείλει να στοχοποιεί τις διεκδικήσεις της ώστε να ξεφεύγει από την μια, από την γενικολογία και να εγγράψει από την άλλη, στην φιλοσοφία της την κοινωνικοποίηση της πολιτική στο καθημερινό γίγνεσθαι. Δηλαδή να κάνει συνδικαλισμό.

Πρέπει να καταστεί αντιληπτό ότι Πολιτική δεν παράγουν τα κόμματα ή μόνο τα κόμματα και πολιτικές διεκδικήσεις και πολιτικές κινητοποιήσεις οφείλουν να πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, είτε μέσα από τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις - εάν υφίστανται ως συνδικαλιστικές- είτε μέσα από άλλα κινηματικά σχήματα.

Κάθε απεργία που αντιστοιχίζεται με Κυβερνητικές αποφάσεις, Νόμους και συζητήσεις στο Κοινοβούλιο, είναι πολιτική απεργία.
Αλλοίμονο στην Κοινωνία όταν αποστασιοποιείται από Πολιτικές απεργίες, και επιτρέπει στους Άλλους για λογαριασμό της να δίνουν λύσεις.
Οι λύσεις που δίνονται είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των ισχυρών ομάδων που συγκροτούνται στην Κοινωνία. Είναι γνωστός σε όλους ο όρος : Κορπορατισμός.

Να αφήσουμε λοιπόν τον συντεχνιασμό που διακατέχει τις αποφάσεις μας, καθώς και την γενικολογία στις εξαγγελίες μας για την οικονομία και την κοινωνία, ο οποίος δεν οδηγεί τους εργαζόμενους στην συνειδητοποίηση της ευθύνης που έχουν απέναντι στον εαυτό τους, στα παιδιά τους, στο παρόν και στο αύριο.

Ο συντεχνιασμός διαιρεί την εργατική τάξη, αφού στρέφει τα συμφέροντα της μιας συντεχνίας απέναντι στην άλλη.

Ο Πολιτικός Συντεχνιασμός ( κομματικός) του ΠΑΜΕ διασπά τους εργαζόμενους.

Ο Πολιτικός Συντεχνιασμός (κομματικός) της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ κάνει ακριβώς το ίδιο.

Ο Πολιτικός Συντεχνιασμός (κομματικός) της Α.Π. τώρα αρχίζει να δομείται, από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά δυναμική τρίτου κόμματος.

Θα πρότεινα στους συντρόφους του ΠΑΜΕ να αντιληφθούν ότι αυτό-χρησιμοποιούνται ως πέμπτη φάλαγγα στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Θα πρότεινα στους συναδέλφους της ΔΑΚΕ να αντιληφθούν ότι πρώτα εκπροσωπούν και διεκδικούν ως εργαζόμενοι τα συμφέροντα των εργαζομένων και μετά τα πολιτικά συμφέροντα του κόμματός τους.
Το ίδιο ακριβώς θέλω να διαμηνύσω στους συντρόφους της ΠΑΣΚΕ.

Θα πρότεινα επίσης, στους συναδέλφους, μέλη των διοικήσεων των ομοσπονδιών να κάνουν εκστρατεία ενημέρωσης στα σωματεία - μέλη και να αφήσουν τις πολυθρόνες τους στην άκρη.Διότι είναι αποκαρδιωτική η κατάσταση των συμμετεχόντων στις απεργίες και στις συγκεντρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".