Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009

Ο Μεγάλος Αδελφός πάει Σύνταγμα


Τον Μεγάλο Αδελφό θέλει να επαναφέρει η κυβέρνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας με πρόσχημα την καλύτερη αστυνόμευση της Αθήνας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρ. Μαρκογιαννάκης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Χρ. Γεραρή θα δημοσιοποιήσει την πρόθεση της κυβέρνησης να επιτραπεί η λειτουργία ορισμένου αριθμού καμερών ασφαλείας όλο το 24ωρο.


Όπως αποκαλύπτει στα «ΝΕΑ» ανώτερο στέλεχος του υπουργείου, «πρόκειται για κάμερες που βρίσκονται σε 30 σημεία της Αθήνας, για τα οποία θεωρούμε πολύ σημαντικό να έχουμε εικόνα όλη την ημέρα και όχι να περιμένουμε σε περίπτωση επεισοδίων πότε θα έρθει ο εισαγγελέας στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. και να δώσει πράσινο φως για τη λειτουργία τους».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το υπουργείο θα ζητήσει να λειτουργούν συνεχώς οι κάμερες που βρίσκονται στο Σύνταγμα, κατά μήκος των οδών Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και Σταδίου και σε συγκεκριμένα τμήματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και της οδού Πατησίων. Ουσιαστικά δημιουργείται ένα δίχτυ γύρω από τις περιοχές όπου δρουν οι κουκουλοφόροι και το υπουργείο προτάσσει την ανάγκη καταπολέμησης του φαινομένου. Άλλωστε μέρος της επιχειρηματολογίας στην επιστολή του κ. Μαρκογιαννάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναφέρεται στη βλάβη που υφίσταται η Ελλάδα από τη δράση των κουκουλοφόρων, ενώ η Αστυνομία επικαλείται εμμέσως το γεγονός ότι δεν λειτουργούν κάμερες προκειμένου να δικαιολογήσει την αδυναμία της να αντιμετωπίσει την κατάσταση.«Αναβίωση τρομοκρατίας»

Στην επιστολή του ο κ. Μαρκογιαννάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, υιοθετεί μέρος της επιχειρηματολογίας της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία πρώτη άνοιξε το θέμα για τις κάμερες λέγοντας πως δεν είναι δυνατό να επιτρέπεται η χρήση τους από ιδιώτες και να απαγορεύεται στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ. να ζητάει στη συνέχεια «εικόνες» από τους ιδιώτες.

Το υπουργείο θα επικαλεστεί επίσης την αναβίωση της τρομοκρατίας, αλλά και το επιτυχημένο πείραμα του 2004, οπότε οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως το γεγονός ότι υπήρχαν πολλές κάμερες λειτούργησε αποτρεπτικά για τους κακοποιούς. Υπήρχαν περιορισμοί

Οι κάμερες τις οποίες θέλει το υπουργείο να βρίσκονται σε διαρκή λειτουργία είναι τοποθετημένες στην πρωτεύουσα και ανήκουν στην ομάδα των 293 καμερών του συστήματος C4Ι.

Ύστερα από αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τις κάμερες, που αρχικά είχαν τοποθετηθεί για τη διαχείριση της κυκλοφορίας την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και μέχρι τις 24 Μαΐου 2006, τέθηκαν συγκεκριμένοι περιορισμοί. Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε να λειτουργούν οι κάμερες που είναι εγκατεστημένες σε δρόμους περιορισμένης κυκλοφορίας, πλατείες, πάρκα, πεζόδρομους και σε χώρους συνάθροισης πολιτών (π.χ. είσοδοι θεάτρων) και όπως αποφασίστηκε έπρεπε να αφαιρεθούν.


Δύο φορές η Ελληνική Αστυνομία «συνελήφθη» από την Αρχή να παραβαίνει τις συγκεκριμένες οδηγίες, με αποτέλεσμα να πληρώσει ισάριθμα πρόστιμα. Η Ελληνική Αστυνομία προσπάθησε δύο φορές να ακυρώσει τις αποφάσεις της Αρχής και να θέσει σε λειτουργία τον Μεγάλο Αδελφό, όπως ήθελε.

Αρχικά προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου εισέπραξε αρνητική απάντηση. Ακολούθησε γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με την οποία επιτρέπεται υπό την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού η λειτουργία του συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε κάθε περίπτωση, ακόμη και όταν δεν υπάρχει ή έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία οχημάτων και κατά τη διάρκεια, δηλαδή, συγκεντρώσεων, διαδηλώσεων.

Ο περιορισμός, και πάλι, που επιβλήθηκε στην Αστυνομία ήταν η καταγραφή εικόνας μόνο σε περίπτωση κατά την οποία τελούνται αξιόποινες πράξεις.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα έρθει ο εισαγγελέας για να ανοίξουμε τις κάμερες, όταν οι κουκουλοφόροι επιτίθενται απροειδοποίητα», είπε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. που ζήτησε από τον κ. Μαρκογιαννάκη να αποκτήσει ακόμη ένα όπλο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα που αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι η αίθουσα επιχειρήσεων έμεινε «τυφλή» κατά την πρόσφατη καταδίωξη ληστή στον Ρέντη, όταν το ΥΠΕΧΩΔΕ νέκρωσε την κάμερα που διαθέτει στην περιοχή με αποτέλεσμα να μη βλέπουν οι αστυνομικοί τι γίνεται!ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".