Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ και Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ


"........το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 43,94% και 160 έδρες, η ΝΔ 33,49% και 91 έδρες, το ΚΚΕ 7.53% και 21 έδρες, ο ΛΑΟΣ 5.62% και 15 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 4.59% και 13 έδρες και οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2.48%. "

Το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ίσως σε ασφαλείς εκτιμήσεις και μάλιστα εκτός της διαφοράς μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Σύνηθες στην κριτική μας για τον ρόλο της Αριστεράς σε περιόδους οικονομικής ή πολιτικής κρίσης και παρακμής, αποτελεί ένα ομολογούμενο γεγονός, που δεν λέγεται δημόσια αλλά εντός των τειχών, ότι η Αριστερά ποτέ δεν είναι έτοιμη να καθοδηγήσει τις κρίσεις και να εμπνεύσει τους Λαούς, να δημιουργήσει και να διαχειριστεί ένα κίνημα που να δώσει μια εναλλακτική δυνατότητα και να καθοδηγήσει την έξοδο από την κρίση βαδίζοντας σε μια στρατηγική αντιϊμπεριαλιστικής ανάπτυξης.

Όταν σε ολόκληρη της Ευρώπη τα Σοσιαλιστικά - Σοσιαλδημοκρατικά κόμματα βρίσκονται σε ύφεση τα δε Κομμουνιστικά σε αποσύνθεση, στην Ελλάδα πραγματοποιείται το αναμενόμενο
Το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα μαζί με το Σοσιαλιστικό και τους Πράσινους κατέχουν το 51,03% χωρίς να προσθέσει κανείς στο παζλ της Αριστερής " διεξόδου" από την κρίση το απολιθωμένο έκθεμα της παραδοσιακής και άκαμπτης Αριστεράς, το ΚΚΕ.

Το εκλογικό αποτέλεσμα, χρεώνει με προσδοκίες και με τεράστιες ευθύνες, τα κόμματα της Σοσιαλδημοκρατίας και του Σοσιαλισμού, αλλά και το προοδευτικό κίνημα των Οικολόγων - Πράσινων.

Η διαχείριση του εκλογικού αποτελέσματος καθώς και η δυναμική που αναπτύσσεται πλέον, ως μέσο αλλά και ως δυνατότητα μιας ριζικής αλλαγής στο κοινωνικοοικονομικό αλλά και πολιτικό γίγνεσθαι, δεν αφήνει περιθώρια ανάλογα την προηγουμένης περιόδου, που κατάφεραν μέσα από έναν ακατανόητο μεγαλοϊδεατισμό, να διαλύσουν την προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ και να καταστήσουν την μεγάλη ευκαιρία ενός δυναμικού μπλοκ Σοσιαλδημοκρατών και Σοσιαλιστών, ως μια αποσαθρωτική διαλυτική κατάσταση του ζητούμενου.

Το ζητούμενο δεν ήταν το ποσοστό αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ ούτε η ...."ξεχασμένη κοινωνία" του Τσίπρα, αλλά η δημιουργία ενός ρεύματος συνεργασίας και πολιτικής αλληλεγγύης μεταξύ των κομμάτων με κοινή ρίζα.
Ο Σοσιαλισμός και η Σοσιαλδημοκρατία δεν αποτελούν στρατόπεδα με συγκρουσιακές σχέσεις ύπαρξης, αλλά συγκοινωνούντα δοχεία με διαφορά στάθμης, κατ' άλλους στο εποικοδόμημα και κατ' άλλους στην βάση του εποικοδομήματος.

Θα πρέπει κατ΄αρχήν ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεπεράσει τον εθνολογικό τόπου καταγωγής του και να γεννηθεί ως το πολιτικό υποκείμενο της Σοσιαλιστικής Αριστεράς, που οι καταβολές του ( εννοώ τον χώρο διασπαστικής του προέλευσης) δεν μπορούν να βλάψουν κανέναν και προπαντός το νέο υποκείμενο.
Δεν μπορεί να αποτελεί η ξύλινη γλώσσα ΚΚΕ, το ασφαλές λιμάνι ή οχυρό αντιλήψεων και μεγαλόστομων συμπερασμάτων, κάθε φορά που καλείται να απαντήσει σε διλληματικά ζητήματα που η ίδια η κοινωνία βάζει.

Προφανώς μεταξύ Σοσιαλδημοκρατίας και Σοσιαλισμού υπάρχουν βασικές διαφοροποιήσεις ως προς την βάση του εποικοδομήματος ή του ιδίου του εποικοδομήματος, αλλά σε μια πορεία εξαναγκασμού ( εξαναγκασμό που επιβάλει τόσο η ίδια η Κοινωνία όσο και η ιστορική ευκαιρία, που το απαιτεί) σε μια πορεία χάραξης κοινής και αλληλοτροφοδοτούμενης στρατηγικής Ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση με όρους Κοινωνίας και Κράτους -Κοινωνίας, δεν υπάρχουν περιθώρια μιας ακόμη ήττας του Λαού.

Μεγάλη ευθύνη όμως θα έχει και το ΠΑΣΟΚ, αν ασπαστεί την Παγκάλιο αντίληψη ή την ηγεμονίστικη αλαζονεία του 44% και δεν εξαντλήσει κάθε δυνατότητα, αν δεν υποχωρήσει από κάθε μεγαλοαστισμό ή απόλυτη αλήθεια, αν δεν υποτονίσει συνειδητά τον κυριαρχικό βοναπαρτισμό που αναπτύσσεται σε κάθε Κυβέρνηση και που εκλαϊκεύεται στο " Ο Λαός μας έδωσε την αυτοδυναμία για να υλοποιήσουμε το Πρόγραμμά μας .... και ότι θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας", αν δεν πασχίσει να βρει δρόμος συμμαχιών με τα όμορα κόμματα, ώστε να δώσει και μια προοπτική και μια ασφάλεια απέναντι στην πολεμική των οργανωμένων συμφερόντων εντός και εκτός Ελλάδας, θα έχει τεράστιες ευθύνες που θα του καταλογιστούν πολύ πιο γρήγορα και πιο εκκωφαντικά από ότι στην απελθούσα Κυβερνητική πλειοψηφία.

Η κρίση δεν δημιουργήθηκε ούτε με όρους Σοσιαλιστικής Ανάπτυξης ούτε ως αποτέλεσμα συγκρούσεων ιδεολογικών αναπτυξιακών στρατηγικών. Επομένως και δεν μπορεί η έξοδος απο την κρίση να καθοδηγηθεί από τις ανάγκες της ιμπεριαλιστικής στρατηγικής της ανάπτυξης που επιθυμεί να επανακαθορίσει την ηγεμονία και την παντοκρατορία της, μέσα απο αυτήν.

Σε αυτόν τον δρόμο πρέπει να καθοριστεί και η στρατηγική της εξόδου από την κρίση και όχι στην εξάλειψη των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και την ικανοποίηση των επιμέρους απαιτήσεων της ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή ο δρόμος είναι η Αλλαγή Στρατηγικής της Ανάπτυξης, και αυτό θα ΄πρέπει να συμφωνηθεί και να δημιουργήσει μια ισχυρή πολιτική -οικονομική και Κοινωνική δύναμη, που μόνο μια συμμαχία Σοσιαλδημοκρατικών και Σοσιαλιστικών δυνάμεων μπορεί να την εγγυηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".