Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ......... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ... ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ


Σ’ αυτήν την οικογένεια, όπου Γιώργος και ….. άνθρακας ο θησαυρός.

Έπρεπε να είχαμε αναγνώσει πιο εύστοχα από την διακωμώδηση της, την τούμπα Παπανδρέου από το ποδήλατο.

Έπρεπε να είχαμε καταλάβει ότι δεν ήταν τίποτε περισσότερο από δοκιμές ερασιτέχνη ζογκλέρ, που ήθελε να γίνει επαγγελματίας όταν και όποτε γινόταν Πρωθυπουργός.

Να λοιπόν που έφτασε ο χρόνος, που ήρθε ο καιρός, και ως Πρωθυπουργός σήμερα ο ΓΑΠ, μας αποδεικνύει ότι τα μαθήματα ζογκλέρ της περιόδου που ήταν αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έπιασαν τόπο.
ΑΞΙΟΣ!!!

Δεν πέρασαν δύο μήνες από τη αποφράδα εκείνη μέρα, που το ανθρώπινο είδος των "μαλακοστρακών" της greeceladenstan , παρότι είχαμε πεισθεί πως είχαν πλέον αποκτήσει την πολιτική ωριμότητα και είχαν αφυπνιστεί από τον λίθαργο των ιστορικών τους πεπραγμένων, ότι είχαν βγάλει τα γυαλιά του αποχαυνωμένου και ανιστόρητου «κεφτέ», ότι είχαν πειστεί πως κάθε επανάληψη του ίδιου λάθους καθιστά τον άνθρωπο, μακάκα. στον κύβο, ότι η περιβόητη «αυτοδυναμία» σε ένα κόμμα ήταν ένα μαχαίρι δίκοπο που τους χάριζαν για χαρακίρι, ο ζογκλέρ με το …. Ποδήλατο, άρχιζε τις πετυχημένες τους κωλοτούμπες και την επίδειξη ευλυγισίας τώρα που είχε πάρει το χρίσμα του αίλουρου Πρωθυπουργού.

Θα επανακρατικοποιήσουμε το ΟΤΕ, τις υποδομές της χώρας, την Ολυμπιακή, Θα κάνουμε αναδιανομή του πλούτου υπέρ των εργαζομένων, υπέρ του Λαού, υπέρ των αδυνάτων, Θα….Θα….Θα…. και ο χρόνο των εξήντα ημερών αποδείχτηκε τόσος λίγος για την εξαγγελία που δεν ψήφισε η Βουλή, που δεν δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης γι’ αυτήν στην Κυβέρνηση, που πλέον δεν νομιμοποιεί τον Παπανδρέου ως Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή του νόμιμη κατά πως απαιτεί το Σύνταγμα της χώρας.


Δια στόματος Υπουργού των Οικονομικών, κ. Παπακωνσταντίνου, η Κυβέρνηση θα υλοποιήσει αποκρατικοποιήσεις Δημόσιας περιουσίας και υποδομών της χώρας, ύψους 2 δις ευρώ.

Αλήθεια τι θέση παίρνει η «ανεξάρτητη» κομματική συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΚΕ για την εξαγγελία αυτή;
Δεν θα κρίνω εκ των προτέρων τις θέσεις που πρόκειται να πάρει η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ, θα περιμένω πρώτα να τις δω και μετά να τις κρίνω, όπως θα τις κρίνει ο κάθε εργαζόμενος.

Αλλά δεν μπορώ να μην θυμηθώ ένα παλαιό σύνθημα του αποκαρδιωμένου Λαού, αυτού του Λαού που έγραψε ιστορία και που οι απόγονοί του, τα μαλακοστράκια, έχουν απώλεια μνήμης : Παπανδρέου, παπατζή μας την έφερες και εσύ.

Μπορεί, κ. Παπανδρέου της Πράσινης Ανάπτυξης, των πράσινων αλόγων, της πράσινης ξεφτίλας, να μην έχεις αιδώ και να αυτοξευτιλίζεσαι, σερνάμενος από ράχη σε ράχη, από χώρα σε χώρα, από μαγαζί διεθνών τοκογλύφων και διεθνών απατεώνων σε μαγαζί διεθνών απατεώνων και να προσφέρεις ως νέος Εφιάλτης, γη και ύδωρ, αλλά σε αυτήν την χώρα ζούμε και άνθρωποι περήφανοι και αξιοπρεπείς που δεν δεχόμαστε αυτόν το εξευτελισμό.

Οι ξένοι τοκογλύφοι και διεθνείς απατεώνες, μειώνουν τη αξιοπιστία της χώρας μας, γιατί θέλουν μόνο ένα πράγμα.
Την Ελλάδα προτεκτοράτο των συμφερόντων τους.
Γιατί θέλουν ιδιοκτησία τους την γη μας, το νερό μας, τους δρόμους μας, τον σιδηρόδρομο και τα λιμάνια μας, τα βουνά και τις πεδιάδες μας, τις θάλασσες και τα πετρέλαια στο Αιγαίο.
Γιατί θέλουν τους Έλληνες εργαζόμενους σύγχρονους σκλάβους τους, θέλουν την κόπο μας, τον πλούτο που παράγουμε, την ζωή μας.
Παπανδρέου παπατζή, της πράσινης ξεφτίλας και του ενδοτισμού στα ξένα συμφέροντα, το βαρέλι έχει πάτο.
ΕΣΥ το ξεπέρασες και βουλιάζεις την χώρα ακόμα περισσότερο μέσα σε διάστημα εξήντα ημερών!
Σούρνεσαι στα σκαλοπάτια των διεθνών απατεώνων και υπόσχεσαι ό,τι δεν πρόλαβε να καταστρέψει ο Καραμανλής εσύ να το αποτελειώσεις.

Νομίζει πως θα σε αφήσουμε;

Πολύ γρήγορα τόσο εσύ όσο και πεθαμενατζήδες της διεθνούς τοκογλυφίας και της αρπαχτής, θα μάθετε ποιοι είναι οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας. Ποιος είναι ο Λαός αυτής της χώρας.


Μπορεί να είναι Λαός – Ρεζίλης, όταν καλείται να ψηφίσει ποιον θα κουμαντάρει αυτόν το Τόπο, μπορεί να είναι Λαός- πιασωκόλης, που χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια το οποιοδήποτε λαμόγιο της πολιτικής μπορεί να τον εξαπατά, αλλά είναι και ένας ακατέργαστος επαναστάτης και εξολοθρευτής της ανομίας, της ξεφτίλας, της προδοσίας και της απατεωνιάς, από όπου και όποιον προέρχεται.

Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά αυτός ο Λαός εξοργίζεται και επαναστατεί για τα πιο ευτελή πράγματα. Αλλά τότε ΘΥΜΑΤΑΙ, τότε τον πιάνει το γινάτι, τότε τους παίρνει όλους ο διάολος.


Το κακό είναι πως ΞΕΧΝΑ τον προηγούμενο και ξαναπέφτει στην ίδια παγίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".