Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

Όλοι μιλούν για την «φοροδιαφυγή» ως μια κατάσταση νόσου που έχει κατακλίσει το σύνολο του Κράτους και της Κοινωνίας και που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι πλέον, της ζωής μας.
Μια κατάσταση ιογενή, που αναπλάθεται, μεταλλάσσεται, εξελίσσεται, μεταδιδόμενη ποικιλοτρόπως, προκαλώντας ανοσία αλλά και έναν αυξανόμενο ανταγωνισμό μεταξύ των ατόμων, ομάδων, κοινωνικών ή οικονομικών τάξεων, με την ιδιότητα του σκήπτρου, του βραβείου, του επαίνου, της καπατσοσύνης, της πονηριάς, της μαεστρίας, και της οικονομικής – κοινωνικής καταξίωσης.

Η φοροδιαφυγή προκαλεί τους «διώχτες» της μέσα από την πολυπρόσωπη προκλητική της συμπεριφορά και τις μεταλλάξεις της, αφήνοντας ένα έντονο άρωμα εύπορης διαβίωσης και μαύρου χρήματος, που όλοι έχουν ανάγκη και περισσότερο από όλους το Κράτος. Έτσι οι διώχτες της μετατρέπονται σε προστατευτικό εργαλείο και εργαλείο εκχέρσωσης άγονων εκτάσεων τις οποίες καθιστούν καλλιεργήσιμες.

Η φοροδιαφυγή αποτέλεσε το αποκούμπι των δημιουργών και διαχειριστών της κεντρική οικονομική εξουσίας του Κράτους, αλλά και της ανάγκης το ίδιο το κράτος να αποκτά δύναμη και έσοδα που του ήταν αναγκαία για να μπορεί να διαφεντεύει την κοινωνία, τους ανθρώπους της και να λαδώνει τις αγορές.


Απέναντι στο κύριο «Τα γνωρίζω όλα», κ. Υπουργό Οικονομίας, που το μόνο που γνωρίζει είναι η τέχνη του οσφυοκάμπτη των «αγορών», εγώ γνωρίζω μια περίπτωση φοροδιαφυγής , η οποία αποτελεί μια εκ των συνήθων διαδρομών φοροδιαφυγής που ακολουθούν οι εισαγωγείς έμποροι καινούργιων ή μεταχειρισμένων προϊόντων σε αγαστή συνεργασία με τους «ανθρώπους του Κράτους», προς τέρψη του αδηφάγου ζώου της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος.

Αφού λοιπόν εδώ και τρεις μήνες έστειλα στην υπηρεσία ειδικών ελέγχων ένα πλήρες πακέτο στοιχείων, που αποδείκνυαν υπερτιμολόγηση προϊόντος με την αβασάνιστη συμμετοχή του Τελωνείου της Ελευσίνας, και προφανώς με το αζημίωτο, και την έκδοση πλαστού τιμολογίου που αντί να αναφέρεται η τιμή πώλησης του μεταχειρισμένου προϊόντος, το οποίος είχε εκτελωνιστεί ως ….. καινούργιου, το τιμολόγιο υπολειπόταν κατά 4,5 χιλιάδες ευρώ, της πραγματικής είσπραξη μέσω καταναλωτικού δανείου από την Τράπεζα Πειραιώς, αξίας 14000 ευρώ, είπα να το κοινοποιήσω στο διαδίκτυο μπας και η φοροδιαφυγή αποκτήσει ξανά την αυτοπεποίθηση της μετά τις συνεχιζόμενες πολεμικές ιαχές των «καθαρών» διωχτών της και υπερασπιστών της διαφάνειας και της δικαιοσύνης.
Το τιμολόγιο μαζί με το ΦΠΑ που εκδόθηκε ανάφερε μια τιμή της τάξεως των 9870 ευρώ.
Το καταναλωτικό δάνειο, για την αγορά του προϊόντος, συνάφθηκε μεταξύ εμένα και της Τράπεζας Πειραιώς δια λογαριασμό του πωλητή εμπόρου και εισαγωγέα τροχόσπιτων και τροχοβιλών, ύψους 14000 ευρώ, όση και η «αξία» του προς πώληση προϊόντος.

Ανακεφαλαιώνοντας, ο πωλητής – εισαγωγέας και έμπορος τροχόσπιτων και τροχοβιλών, εισήγαγε εκτός από καινούργιας κατασκευής προϊόντα, και μεταχειρισμένα, συμφώνησε δια της πλαγίας κομπιναδορίκης οδού με το Τελωνείο της Ελευσίνας, να εκτελωνίσει τα μεταχειρισμένα ως καινούργια.
Κατόπιν τα πρόβαλλε με ανταγωνιστικές τιμές ευκαιρίας καινούργιου αλλά μεταχειρισμένου, ( αλλά πολύ παλιού μοντέλου) σε πελάτες – θύματα, με μια τιμή που βρισκόταν κατά 50% μικρότερη από την τιμή άλλου πραγματικά όμως καινούργιου.
Στο τέλος αφού εισέπραττε την προτεινομένη τιμή πώλησης και αγοράς , εξέδιδε τιμολόγιο κατά τεσσεράμισι με πέντε χιλιάδες ευρώ μικρότερης αξίας από τα χρήματα που είχε εισπράξει.

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ οι Έλληνες που έχουν επιχειρηματικές ανησυχίες και βλέψεις στο «επιχειρήν».

Ο επιχειρηματίας αυτός, ο οποίος αποτελεί δείγμα της Ελληνικής δημιουργικής βάσης της ανάπτυξης της χώρας, με τα μαύρα, 4,5 χιλιάδες ευρώ, μπορεί να εκτελωνίσει άλλα δύο τέτοια προϊόντα, ο εκτελωνιστής να αυξήσει τα εισοδήματά του με νέο μαύρο χρήμα, το Κράτος να χάσει νόμιμα έσοδα, όμως θα έχει ωφεληθεί αφού το μαύρο χρήμα κινεί την οικονομία χωρίς να πολυσκοτίζεται ούτε το Κράτος ούτε και η Κυβέρνησή του.

Επ’ αυτού δέστε τι συμβαίνει με τις μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από την οικοδομή και μάλιστα τις εκτός σχεδίου και αυθαίρετες.
Το Κράτος, έχει την υποχρέωση να δημιουργεί ένα βατό και ασφαλές περιβάλλον επιχειρηματικότητας και ταυτόχρονα ένα αντίστοιχό του περιβάλλον, εργασιακών και κοινωνικών σχέσεων απασχόλησης και οικονομικής συνοχής.
Όταν όμως το Κράτος βρίσκεται σε πραγματική ή προσχηματική αδυναμία, τότε «αφήνει» η κίνηση του χρήματος ανταλλαγής και επιχειρηματικότητας να ακολουθεί μια διαδρομή μεταξύ της νομιμότητας και της παρανομίας.
Έτσι το «θερίο» της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος με τα πολλά πλοκάμια ξαναζωντανεύει αποκτώντας όλο και περισσότερο χώρο δράσης του, όλο και μεγαλύτερη επιρροή και δύναμη.

Σκεφτείτε ότι ένα κυβικό μπετόν 250 στα έχοντα οικοδομική άδεια κτίσματα στοιχίζει τα 60 με 65 ευρώ. Στα αυθαίρετα, από 75 – 90 ευρώ το κυβικό.
Η διαφορά πηγαίνει να καλύψει, την μπατσαρία, την πολεοδομία, τον μεσάζοντα εργαλάβο της ΔΕΗ, τον υπάλληλο της ΔΕΗ και το Δημοτικό προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσία του Δήμου.
Το εργολαβικό κέρδος και το μεροκάματο των εργατών οικοδομής είναι διπλάσια έως και δυόμισι φορές του κανονικού.

Όμως όλη η κίνηση του μαύρο χρήματος κινεί της αγορά και το εμπόριο, που αποτελούν το καλλίτερο πλυντήριο χρήματος χωρίς την ανάγκη το Κράτος να κουραστεί ιδιαίτερα.
Το Κράτος δεν χάνει ποτέ. Απλά δεν μπορεί να εμφανίσει επίσημα το μαύρο χρήμα, γι’ αυτό παρακολουθούμε να διογκώνεται το δημοσιονομικό έλλειμμα, γι’ αυτό διογκώνεται σε έναν βαθμό και ο εξωτερικός δανεισμός.

Το Υπουργείο οικονομικών αυτά τα γνωρίζει πρώτο από όλους. Άλλωστε ότι δημιουργεί μαύρο χρήμα πρώτα ανακαλύπτεται από το Κράτος και την «ευφυέστατη» Κυβέρνησή του και μετά αυτό μεταλαμπαδεύετε στον επιχειρηματικό κόσμο και στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".