Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ με αφορμή την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους Μετανάστες. 2

. από Κωνσταντίνου Ευάγγελος - http://vkonstantinou.blogspot.com — 4 Ιανουαρίου 2010 @ 11:47 Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος (moderation) από τους υπεύθυνους της δικτυακής διαβούλευσης, περισσότερα..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανεξάρτητα των προθέσεων της Κυβέρνησης για την απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς που διαμένουν μόνιμα στην χώρα μας, εκείνο που αποκαλύπτει τις υποκρύπτουσες σκοπιμότητες είναι το γεγονός, της ανεδαφικότητας του χαρακτηρισμού «νόμιμος μετανάστης», της ιδιότητας δηλαδή που έχει ο αλλοδαπός ή που του αποδίδεται κατά την προσέλευση του στην χώρα μας.


Να θυμίσω στους κυβερνώντες εραστές της εξουσίας, ότι κατά την περίοδο που ο διωγμός των Ελλήνων στην μετανάστευση, δεν έγινε άναρχα, αν και φαινόμενα λαθραίας μετανάστευσης υπήρξαν σε διάφορες περιοχές της γης από Έλληνες μετανάστες, εντούτοις η μετανάστευση καθοριζόταν με κανόνες που είχαν επιβάλλει οι χώρες υποδοχής προς τις χώρες έκδοσης.

Σήμερα που τέτοιο καθεστώς δεν υπάρχει, επειδή δεν εξυπηρέτησε τους στόχους των συμφερόντων – δηλαδή την βίαιη ανατροπή ενός πολιτισμού βεβαιότητας και Κοινωνικού Κράτους, όπως οικοδομήθηκε μεταπολεμικά – η μετανάστευση αποτελεί φόβητρο από την μια και επιθυμία ή πρόσταγμα ικανοποίησης επιδιώξεων των ισχυρών οικονομιών σε βάρος των εξαρτημένων και υπανάπτυκτων.

Αφού λοιπόν κανένας μετανάστης δεν εισήλθε στην χώρα μας ως αποτέλεσμα διακρατικής συμφωνίας βοήθειας και ανάπτυξης, αφού λοιπόν η αθρόα εισαγωγή έγινε μετ’ επαίνων αλλά και με στόχο να χτυπηθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων, να μειωθούν οι αντοχές τους, να σπρωχτούν στην μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, να αντιστοιχηθούν οι εργασιακές τους σχέσεις με το καθεστώς εργασιακών σχέσεων που κατηγοριοποιηθήκαν οι μετανάστες, διαπιστώσατε έντρομοι ότι ενώ οι Επιχειρήσεις και οι Επιχειρηματίες ωφεληθήκαν στο έπακρο, ενώ δημιουργήσατε ένα νέο καθεστώς φαυλότητας, η οικονομία της χώρας έχασε σημαντικό παραγόμενο πλούτο.

Από την άλλη, βέβαιοι ότι η οικονομική σας πολιτική, της παλινδρόμησης μεταξύ των νεοφιλελεύθερων δοξασιών της ηγεμονεύουσας την Ευρωπαϊκή Ένωση και των «Σοσιαλδημοκρατικών» εκσυγχρονιστικών νουθεσιών, θα έχει δυσμενή αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα χάσετε το θετικό πρόσημο στους υποστηρικτές – ψηφοφόρους σας, σκέπτεστε να αντικαταστήσετε το χαμένο ποσοστό αποδοχής και εμπιστοσύνης με τον αριθμό των μεταναστών που πρόκειται να τους «υποδεχτείτε» ως Νεοέλληνες ιθαγενείς!

Είναι φανερό όμως, ότι η αναφορά σας στο «νόμιμος μετανάστης» σε αντιδιαστολή με την πραγματικότητα όπως την περιέγραψα παραπάνω, δηλαδή ότι κανείς εκ των μεταναστών, πλην όσων ζήτησαν πολιτικό άσυλο, δεν έχουν νομιμοποιητικά πιστοποιητικά εισόδου στην χώρα, δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι δεν ενδιαφέρεστε για την απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας στου μακροχρόνια διαμένοντες στην Ελλάδα, αλλά στο να εμπλέξετε τους μετανάστες σε μια διαδικασία προσμονής της απόκτησης ιθαγένειας, αντίστοιχης εκείνης της «νομιμοποίησης» τους.

Γιατί αν είχατε καλές προθέσεις, τότε δεν θα βάζατε τον όρο «νόμιμος εισαχθείς στην χώρα».

Θα βάζατε σαν προϋπόθεση μόνο τον χρονικό ορίζοντα της πενταετίας, που κάποιος μένει μόνιμα και εργάζεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα αν κατοικεί μόνος ή με την οικογένεια του, ή έχει δημιουργήσει στο χρονικό διάστημα αυτό, οικογένεια.

Αν ήσασταν ολίγον πονηροί, θα προστρέχατε στην χωρίς όρους απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας, αφού στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης των εργαζομένων εντός της Ε.Ε., οι περισσότεροι εκ των μεταναστών θα μετακινιόντουσαν σε χώρες με ισχυρότερη οικονομία από την δική μας, όπως Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία κλπ.

Έτσι οι Ευρωπαίοι «συνέταιροι» θα αναλάμβαναν και την ευθύνη όχι μόνο να χρηματοδοτήσουν την χώρα για το οικονομικό κόστος που δημιουργεί η αθρόα προσέλευση μεταναστών, αλλά και θα περιφρουρούσαν και θα αναγνώριζαν τα «σύνορα» της Ε.Ε. στο Αιγαίο.

Πρώτον, αν θέλετε πραγματικά να αποδώσετε την Ελληνική ιθαγένεια με ανθρωπιστικούς όρους και όρους δικαιοσύνης, τότε καταργήστε τον Νόμο 3284/2004 και δημιουργήστε έναν καινούργιο στην βάση της ανθρωπιστικής αλληλεγγύης και του σεβασμού στην ανθρώπινη οντότητα, που η κατοχή της δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των Ελλήνων άλλα όλων, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκείας και τόπου γέννησης.

Δεύτερο, δεν αποτελεί η Ελληνική ιθαγένεια απόδοση ή πρόσημο ανωτερότητας που θα πρέπει να υποταχθεί ο άμοιρος μετανάστης ώστε να του αναγνωριστεί το δικαίωμα να του συμπεριφέρνονται ως ανθρώπου και να του αναγνωρίσουν δικαιώματα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τους αποδώσετε τα «οφειλόμενα» μιας και τους χρησιμοποιήσατε για φθηνή πρώτη ύλη στην αποδιοργάνωση και στην απορρύθμιση των κοινωνιών και των εργασιακών σχέσεων και να τους νομιμοποιήσετε.

Να τους αποδεχτείτε ως νόμιμα εισαχθέντες στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".