Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των ενδοτικών στον ιμπεριαλιστικό τρομοκράτη, την Ε.Ε.

one stop shop : η συνταγή για την διευθέτηση του μαύρου χρήματος.

Είναι γνωστό της πάσης, ότι εδώ και αρκετά χρόνια, ο εκσυγχρονισμός της πονηριάς του οικονομικού επιτελείου της κάθε κυβέρνησης, εξελίσσεται κατά έναν εξοργιστικό τρόπο και μια παγιωμένη μεθοδολογία που αναπλάθεται με διάφορα περιτυλίγματα ώστε να φαίνεται δημοκρατικότερη η διαδικασία συμμετοχής του πολίτη στην διαμόρφωση πολιτικών και αποφάσεων.


Στην πραγματικότητα αποτελεί μια διαδικασία, έναν τρόπο, μια μέθοδος, τρομοκράτησης και ταυτόχρονα ανίχνευσης των προθέσεων και των αντιδράσεων κοινωνικών συνόλων, τα οποία δέχονται «γεγονότα» που πρόκειται να συμβούν ή που ήδη «συμβαίνουν», που είναι «οδυνηρά» αλλά και «αναγκαία» και που θα πρέπει να αποφασίσουν ποιο κοινωνικό σύνολο θα «συνεργαστεί» υπέρ των προθέσεων της κυβέρνησης για να «ωφεληθεί» έναντι όλων των άλλων.

Παράλληλα δια της μεθόδου αυτής, συσκοτίζονται βασικές πτυχές της οικονομικής πολιτικής ώστε εκείνο που αφήνεται να φανεί, είναι ο …. Μονόδρομος μέσα από --τον οποίο θα οδηγηθεί το πλήθος των υποζυγίων ( μισθωτών και συνταξιούχων), που θα διευκολύνει την «ανάπτυξη», την «κοινωνική συνοχή», την ευελιξία της αγοράς και της εργασίας και που θα δώσει τις δυνατότητες στους κατέχοντες το κεφάλαιο, μικρό ή μεγάλο, ντόπιο ή πολυεθνικό, να επενδύσουν και να αναπτυχθούν, έτσι ώστε να «καλυτερέψει» η ζωή των υποζυγίων, αλλά προπάντων η οικονομία της χώρας.

Ότι και να γίνει, αν τα πράγματα στραβώσουν, αν δημιουργηθεί κρίση ή αν «αστοχήσουν» οι επενδύσεις ή τα οικονομικά μέτρα, ο μονόδρομος δεν αλλάζει, μιας και αποτελεί την σταθερά πάνω στην οποία βασίζεται το οικονομικό και αναπτυξιακό οικοδόμημα.

Στη βάση αυτής της αρχής, κάθε κυβέρνηση, Δεξιά ή λιγότερο Δεξιά (Σοσιαλδημοκράτες), έχει από άπειρες έως και περιορισμένες δυνατότητες να προσαρμόσει την αρχή αυτή στο φιλοσοφικό της υπόβαθρο και να αναδείξει πτυχές κοινωνικών φαινομένων ή οικονομικών αδιεξόδων, που θα τρομοκρατήσουν από την μια τα υποζύγια και από την άλλη θα τους δημιουργήσουν ενοχές και κατευθυνόμενη αγανάκτηση, ώστε να διαμορφώσουν ένα αρκετά δυναμικό περιβάλλον «προστασίας» της οικονομικής τους πολιτικής, που στο τέλος ή ακόμα και από την αρχή, η κατάληξη είναι προδιαγεγραμμένη:

Οι Έχοντες και κατέχοντες τον πλούτο και τα κεφάλαια, έχουν το «μόνο» δικαίωμα και την «μόνη» υποχρέωση να κινούν προς όφελός τους την οικονομία, και το κέρδος που παράγεται, να το διαπραγματεύονται με το Κράτος, τους Διεθνείς Οργανισμούς που το Κράτος συμμετέχει και με την κοινωνία των υποζυγίων, για την αύξηση των κερδών τους.

Δίπλα στους Έχοντες και κατέχοντες τον πλούτο και τα κεφάλαια, έχει διαμορφωθεί ένα κοινωνικό-οικονομικό μόρφωμα, ο γνωστός σε όλους μας, «Μεσαίος Χώρος», ο οποίος έχει το «δικαίωμα», δηλαδή την υποχρέωση, να δραστηριοποιείται έτσι που από την μια να βοηθά τους Πρώτους και από την άλλη, να μπαίνει εμπόδιο στους Έσχατους, δηλαδή τα υποζύγια.

Έναντι αυτής της υποχρέωσης τους, το Κράτος τους διευκολύνει με διάφορα προνόμια αυτοσυντήρησης και δυνατότητες επίδειξης των «αρετών» τους και της «αναγκαιότητας» ύπαρξής τους, όπως λόγω χάρη, το «δικαίωμα» της διακίνησης «μαύρου χρήματος».

Μεταξύ του μορφώματος αυτού και του Κράτους υπήρξε και υπάρχει μια συμφωνημένη σχέση αμοιβαίας ωφελιμότητας. Το Κράτος θα τους παρέχει προστασία και διευκολύνσεις και εκείνοι θα «μιζάρουν» το Κράτος με την διακίνηση του μαύρου χρήματος.

Σήμερα απλά, και λόγω της οικονομικής κρίσης, και λόγω της «ιμπεριαλιστικοποίησης» της υπανάπτυκτης οικονομίας της χώρας , έχει διαταραχθεί η σχέση αυτή, με αποτέλεσμα το Κράτος να έχει χρεωθεί από δάνεια και ελλείμματα που στήριξαν κυρίως τον «Μεσαίο Χώρο» αλλά που ο «Χώρος» αυτός δεν «απέδωσε» τα χρηστά και τα αναμενόμενα στο Κράτος – Πατερούλη. Tο Κράτος, η Κυβέρνησή του δηλαδή, αποφασίζει τα εξής:

Θα δώσει στα υποχείρια και υποζύγια ( μισθωτούς και συνταξιούχους) την «εξουσία» του επιστάτη και ελεγκτή των οικονομικών και της δραστηριότητας του μορφώματος αυτού, του Μεσαίου Χώρου ή ενός τμήματος από τον χώρο αυτό, αλλά επειδή φοβάται μήπως και χαλάσει η παντοδύναμη αρχή του μονόδρομου και πέσει το εποικοδόμημα, βάζει δικλείδες ασφαλείας, όπως μείωση του αφορολόγητου εισοδήματος και σφυρίζει το εναρκτήριο λάκτισμα εκκίνησης της κούρσας των αποδείξεων, ώστε τα υποζύγια να φέρουν χρήμα στα ταμεία του Κράτους έναντι της επανάκτησης του «ωφελήματος» των 12000 αφορολόγητο ποσό και να τιμωρήσουν τους «κακούς» συνεταίρους του Κράτους για την «αυτονόμηση» τους.

Η Κυβέρνηση, αφήνει νεφελώδες το τοπίο και την «κραταιά σπάθη» των υποζυγίων, τα οποία κραδαίνει στο όνομα του δημοσιονομικού ελλείμματος, του εξωτερικού χρέους και του ενδοτισμού της στον Ιμπεριαλιστικό Τρομοκράτη, την Ε. Ε., ώστε κάποια στρώματα του Μεσαίου Χώρου, να ενδώσουν στον εκβιασμό και την τρομοκρατία και να προσέλθουν για «άφεση» αμαρτιών.

Μετά, αφού ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, η Κυβέρνηση θα αποσαφηνίσει το μέγεθος της «εξουσίας» και του «ωφελήματος» των υποζυγίων.

Μέχρις τότες οι «κραδαίνοντες» το χέρι της εντιμότητας και της δικαιοσύνης και της ευθύνης για το μέλλον αυτού του Τόπου, θα μας πρήζουν τα ….. αυτιά και θα ασκούν την πασίγνωστη συνταγή της τρομοκρατίας του πλήθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".