Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι !

ΠΑΣΟΚ: "Η εξίσωση των ορίων ηλικίας είναι αποτέλεσμα καταδικαστικής για τη χώρα μας απόφασης του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ήταν με τη σειρά της αποτέλεσμα της εγκληματικά ανεπαρκούς στάσης και διαπραγμάτευσης της προηγούμενης κυβέρνησης. Έχουμε καταδικαστεί και θα πρέπει να συμμορφωθούμε."

Άβυσσος ο ενδοτισμός και ο "ποντιοπιλατισμός" των Κυβερνώντων.


Η πιο εύκολη λύση είναι να κρύπτεσαι πίσω από τις πράξεις άλλων για να κρύψει την γύμνια των επιχειρημάτων σου αλλά και τον ενδοτικό ετσιθελισμό σου, εκείνα δηλαδή τα στοιχεία που σου διευκολύνουν την παραμονή σου σε μια εξουσιαστική θέση που στη "χάρισαν", υπό τον όρο να είσαι υπηρετών, υπάκουος, θεληματικός, προβλέψιμος και ges men.

Αντί να επαναφέρουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο την υπόθεση του Κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος προτύπων που βασίζεται η Ελληνική οικονομία και το συζευκτικό των σχέσεων που συγκροτεί την Εθνική Κοινωνία στην ολότητά της, βιάζεται να προσχωρήσει στην δικαιοδοσία ενός υποτιθέμενου δικαστηρίου, όργανο οικονομικών συμφερόντων, που καταργεί το Σύνταγμα και την απόφαση ενός Λαού να νιώθει και να είναι ελεύθερος.

Οι κυβερνώντες, όπως και οι προκάτοχοί τους, προσπαθούν να βρίσκουν ή να δημιουργούν άλλοθι , που τους επιτρέπουν, ελλείψει επιχειρημάτων για την εγκατάλειψη των παλαιών προτύπων και τον ενστερνισμό καινούργιων, σύγχρονων και άκρων ιμπεριαλιστικών, ξεδιπλώνοντας την ικανότητά και την ευρηματικότητα τους, στην δημιουργία γεγονότων και προϋποθέσεων που να διευκολύνεται η προσαρμογή της οικονομίας και των κοινωνικών δεσμών και σχέσεων, στα πρότυπα που ο Κεντροευρωπαϊκός ιμπεριαλισμός έχει επεξεργαστεί και «επιθυμεί» για όλες τις χώρες επιρροής του.

Το να ελέγξει κανείς τον πυρήνα του Κεντροευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού δεν αποτελεί μόνο πρόκληση αλλά και τρόπαιο εξουσίας, που δίνει την υπεροχή έναντι όλων να κατευθύνει τις κοινωνικές και οικονομικές σχέσεις προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση που δημιουργεί με την σειρά της ένα νέο κέντρο καθολικισμού εξουσιών που αποτελεί ιδιοκτησία ενός συγκεκριμένου κατευθυντήριου, δορυφοροποιώντας την περιφέρεια, ενοποιώντας την σε μια νέα και αυτοτελή κατάσταση.

Τα πρότυπα που έχουν επιλεγεί για την υπηρέτηση αυτής της στρατηγικής, δημιουργούν ένα παζλ εκπλήξεων, σε ένα παιγνίδι με κρυμμένες νάρκες.

Η Ισλανδία και η Ιρλανδία αποτελούν το πρότυπο έκπτωσης στο οποίο έχει προαποφασισθεί η ένταξη της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, των νέων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ιταλίας.

Όταν ο Γιούργκεν Στάρκ δηλώνει ότι «Οι αγορές δεν πρέπει να αυταπατώνται ότι τα άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε. θα βοηθήσουν στη διάσωση της Ελλάδας», δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να περιγράφει τα πρότυπα του Κεντροευρωπαϊκού Ιμπεριαλισμού που τείνουν στην  μορφοποίηση ενός καινούργιου δορυφορικού περιφερειακού κέντρου που θα λειτουργεί και θα υπάρχει ως σωσίβιο των οικονομικών δυναμικών του πυρήνα αλλά και ως προνομιακός πειραματικός χώρος άσκησης στρατηγικών κρίσεων και εξόδου από τις κρίσεις.

Αλλά ο Στάρκ, για λογαριασμό της Γερμανίας επιθυμεί κάτι πολύ περισσότερο από τα πρότυπα «ανάπτυξης» της δορυφορικής περιφέρειας, την αποδοχή ένταξης της Ελλάδας στον Γερμανικό Άξονα , ο οποίος έχει εγκατασταθεί ως σφαίρα επιρροής στην Βαλκανική. Δηλαδή μια καινούργια Γιάλτα.

Επομένως αποτελεί «αστοχία» της Κυβέρνησης ή εγκατάλειψη της απόσυρσης των αυτοκινήτων, καθώς και η επανεξέταση της υπόθεσης χρηματισμού της Siemens, ή άρνηση της προμήθεια των υποβρυχίων κλπ., καθώς και κάθε πολιτικής στην οικονομία και στις σχέσεις που γεννά, όταν δεν ερωτάται ή δεν συμφωνεί το νέο αφεντικό των Βαλκανίων. 
Αν δηλαδή, η Ελλάδα υποχωρήσει στις Γερμανικές πιέσεις, τότε η Γερμανία θα αναλάβει το βάρος απόδειξης της δυναμικής της Ελληνικής οικονομίας.
Παράλληλα επιθυμεί την παραχώρηση μεγάλου μεγέθους δημόσιων επενδύσεων σε Γερμανικά συμφέροντα αλλά και σημαντικού μεριδίου στις αποεθνικοποιήσεις.

Κατά τα λοιπά οι Κυβερνώντες διαγωνίζονται στην επίδειξη βλακώδους εξυπνάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".