Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ....... ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ, Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ;

"Γιατί οι αγρότες δεν είναι επαίτες και, σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση, δεν τους αντιμετωπίζουμε ως επαίτες. Θέλουμε τον αγρότη περήφανο για το επάγγελμά του, θέλουμε να αμείβεται δίκαια για το μόχθο του."


Για άλλη μια φορά οι Αγρότες βρίσκονται στους δρόμους.Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται το τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας του κόμματος που όταν έρθει στην κυβέρνηση, παθαίνει κρίση μνήμης και ηθικής.


Δεν είναι μόνο οι αγρότες που αντιμετωπίζονται ως τα μεγάλα κοροΐδα των προεκλογικών υποσχέσεων και της δημιουργίας προσμονών ακριβοδίκαιης κατανομής πλούτου και εφαρμογή μιας ηθικής που ξεπερνά την ηθική που παράγει το χρήμα που υποτάσσει κάθε αντίθετη ηθική, στο κέρδος, στην ισχυροποίηση των θυλάκων εξουσίας, στον εκτοπισμό κοινωνιών, στην απόγνωση, στον φόβο, στην τρομοκρατία. Τέτοιου είδους ηθική διαμορφώνει το προφίλ, την συνείδηση, τον τρόπο σκέψης, τον τύπο και το μέγεθος της οργάνωσης, την διαφθορά, την δράση και την αντίδραση, το υπόγειο χρήμα, την διαπλοκή και την σήψη των θεσμών, της πολιτεία, των πολιτικών και της πολιτικής.


Οι κυβερνώντες αντιμετωπίζουν την κάθε κοινωνία που βρίσκεται εκτός των τειχών της κοινωνίας που παράγει εξουσία, με μια αποικιοκρατική διάθεση και αντίληψη.

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι και την τσέπη, διότι αυτοί είναι εκμεταλλεύσιμοι.


Δεν είναι μόνο μακάριοι στην φτώχια του μυαλού τους και παραδοσιακά εύκαιρο πολιτικό «χρήμα» προς χρήση για κάθε ζύμη εξουσίας, αλλά και μια καθεστωτική κοινωνία που κάθε πονηρός εξουσιαστής, γίνεται ο Πατερούλης της.


Μια καθεστωτική κοινωνία που ευθύνεται κατά κύριο λόγο ( οι εργάτες έρχονται δεύτεροι) για το ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο!


Μακάριοι στην φτώχια του μυαλού όταν η τσέπη είναι γεμάτη, γιατί δεν γνωρίζουν ποιος τους την γεμίζει και με τι αντάλλαγμα.


Μακάριοι στην φτώχια του μυαλού, όταν η τσέπη αδειάζει και τότε σπεύδουν από τον Άννα στον Καϊάφα για προστασία και ασφάλεια.


Δεν τους φταίει κανείς! Μόνοι τους δημιούργησαν τα σύμβολα του Είναι της Κοινωνίας τους. Τα σύμβολα της σημαίας ευκαιρίας. Τα σύμβολα του εκμεταλλεύσιμου προϊόντος της εκάστοτε εξουσίας. Το φθηνά αγοραζόμενο αλλά «κραταιό για τους κρατούντες» φαγητό, που τρέφει κάθε εξουσία και κάθε εξουσιαστή.


Σήμερα είναι ξανά στους δρόμους.


Αλλά, το θετικό αυτής της ιστορίας και τούτης της πραγματικότητας που διαμορφώνουν οι νεωτεριστές κυβερνώντες του κάποιου κάποτε Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι διαμορφώνεται μια κατάσταση αντίδρασης, ακούγεται ένα όχι στην πολιτική των νερόβραστων Σοσιαλδημοκρατών, που ενώ έταξαν και έταξαν, χρειάστηκαν μόνο 100 ημέρες για να αποκαλύψουν ποιοι είναι, με ποιους είναι και που Δεν διαφέρουν από τους προκάτοχους τους, κυβερνώντες της «Δεξιάς».
«Μετά από 6 χρόνια εγκατάλειψης από την προηγούμενη κυβέρνηση, πραγματοποιούμε πρωτόγνωρη διαδικασία διαβούλευσης, ανοιχτή σε όλους, χωρίς να αποκλείεται κανένας, για να καταλήξουμε σε δίκαιες και μόνιμες λύσεις στα πραγματικά τους προβλήματα
Λύσεις που θα αναζωογονήσουν την ύπαιθρο και θα δώσουν προοπτική στην αγροτική μας οικονομία».


Δεν ξέρω αν είναι «γραμμένο» στο DNA τους, δεν ξέρω αν είναι το «κάρμα» τους, αλλά μια τέτοια κοινωνία, όπως η κοινωνία των αγροτών, πρέπει να παραμείνει έτσι, «αναλλοίωτη και αυθεντική», γιατί έτσι είναι χρήσιμη.

Το Κράτος αυτό το γνωρίζει και κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το κατασκεύασμα του.
Είναι η κοινωνία που αποτελεί το ορόσημο, το σύμβολο, το εργαλείο, το παράδειγμα και η απόδειξη για τον μέλλον της εξουσίας και των εξουσιαστών μας.

Αυθεντική και Μακάρια!!!

Πάνω της φυτρώνουν λαμόγια εξουσίας. Καθοδηγητές και Εκπρόσωποί τους. Κομματικοί εγκάθετοι που διατρανώνουν με τον «ακατέργαστο» χωρικό πολιτικό τους λόγο τα δίκαια των αιτημάτων τους, αφού πρώτα έχουν φροντίσει να τα ενταφιάσουν στο κομματικό τους συμφέρον και στις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Έχουν βλέπεις και αυτοί τα πρότυπά τους. Τον εργατοπατερισμό της άλλης, ανταγωνιστικής προς την δικιά τους, Κοινωνία των Μισθωτών!

Όταν ο Γιαννίτσης έφτιαξε ένα τερατούργημα για το μέλλον του ασφαλιστικού, τότε η ΓΣΕΕ αντέδρασε δυναμικά και ο κάλαθος των αχρήστων γέμισε με το Σχέδιο και τον Σχεδιαστή του.

Σήμερα, στο σχέδιο – εξαγγελία Λοβέρδου, άκρα του τάφου σιωπή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".