Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, Ο ΛΟΓΟΣ

Κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, απογυμνωμένα από την νομική τους υπόσταση, αποτελούν το μήλο της έριδος μεταξύ στρωμάτων των κοινωνιών που συνθέτουν την εθνική κοινωνία κάθε Κράτους και φασιστικών κομμάτων που αναλαμβάνουν εργολαβικά την προστασία της κοινωνίας από τους εχθρούς που παραφυλούν να την κατασπαράξουν.


Εχθές παρακολούθησα την συζήτηση στο ALTΕR( ο Θεός να την κάνει) μεταξύ της γεμάτη έπαρσης υφυπουργού των Εσωτερικών, του χαμηλών τόνων υφ. Προστασίας του Πολίτη ( εμείς που δώκαμε τα φώτα της γνώσης και οι Τούρκοι έχουμε υπουργούς δημόσιας τάξης) και μιας αντιπροσωπείας κομμάτων επιστημόνων και του Νομικού κόσμου της χώρας.

Θέμα συζήτησης, τι άλλο από το μεταναστευτικό και την απόδοση ιθαγένειας.

Στα φασιστικά κόμματα, η βάση, η αρχή δηλαδή της πρωτογενούς σκέψης τους, του πρωτογενούς λόγου, είναι, αφού συσκοτίσουν ένα ζήτημα, αφού το απογυμνώσουν από την ηθική και τις αξίες που μπορεί να έχει, προβάλουν ό,τι δεν έχει σαν να το έχει και ταυτόχρονα επιχειρηματολογούν επί των συναισθημάτων που προκαλεί το ζήτημα προτάσσοντας το φοβικό, διανθίζοντας το με αόρατους εχθρούς που καραδοκούν να αποσυνθέσουν τις κοινωνίες ή τα άτομα.

Προβάλλουν ένα ιδεατό κατ’ αυτούς αποτέλεσμα στο οποίο ένα ζήτημα, μια κατάσταση, ένα μέτρο, μια πρόταση προσπαθεί να το ανατρέψει και αυτή η ανατροπή θα προκαλέσει καταστάσεις που θα τείνουν στην υποχώρηση θεμελιωδών αξιών και αρχών προστασίας της κοινωνίας, του Κράτους, της θρησκευτικής συνοχής, προκαλώντας με τον τρόπο αυτό μια αίσθηση κινδύνου, πανικού, τρομοκρατίας, βίαιων αντιδράσεων χωρίς σκέψη και προβληματισμό, λαθροχειρόντας υποστηρικτές και οπαδούς από τα πιο φτωχά διανοητικώς άτομα.

Ο Μουσολίνι έλεγε πως « αν πείσουμε τον λαό ότι τα βουνά μετακινούνται, τότε ο λαός θα πιστέψει, θα είναι βέβαιος ότι μετακινήσαμε τα βουνά».

Ο κ. Καραντζαφέρης και το Κόμμα του, που ο τίτλος και μόνο του Κόμματός του καταδεικνύει την φασιστική τους προέλευση, πρέπει να αντιμετωπίζονται για αυτό που είναι και όχι όπως εμφανίζονται, αφού το Πολίτευμα της χώρας μας δεν έχει την ικανότητα να κλείνει τις κερκόπορτες στα φασιστοειδή ή φασιστικά κόμματα και οργανώσεις.

Από την στιγμή που το επίσημο Κράτος αλλά και η Κοινωνία ανέχθηκε τους νεοναζί και την οργάνωσή τους, τους χρυσαυγήτες, επόμενο ήταν πως κάποια στιγμή θα εμφανιζόταν ένα κοινοβουλευτικό φασιστικό κόμμα.

Δημοκρατία και πλουραλιστικός λόγος δεν σημαίνει ότι παρέχεται «αφιλοκερδώς» το δικαίωμα και η δυνατότητα επικοινωνίας των φασιστικών κομμάτων με την κοινωνία και τα άτομα που την συνθέτουν.

Τίποτα δεν παρέχεται αφιλοκερδώς σε ένα πολίτευμα όπου η ύπαρξη του εδράζεται στο ιμπεριαλιστικό σύστημα παραγωγής και ανάπτυξης.

Γιατί ο ιμπεριαλισμός είναι η μιτροφόρος των φασιστικών και των ολιγαρχικών οργανώσεων, κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών.

Δεν είναι μόνο ο ιμπεριαλισμός που τροφοδοτεί την γέννηση και την αναγέννηση των φασιστικών κομμάτων. Η Αριστερά που βρίσκεται σε ένα διαρκές ναυάγιο, ανήμπορη να βρει γλώσσα επικοινωνίας με τις λαϊκές μάζες, ανήμπορη να οικοδομήσει πολιτικό λόγο, αγομένη και φερόμενη από τις συγκυρίες και μια τάση εκσυγχρονισμού της, δημιουργεί τεράστια κενά, τεράστιες αποστάσεις, τεράστιες ασάφειες και μια δυναμική απομάκρυνσης ανάληψης ευθυνών και κυβερνητικού ρίσκου επιτρέποντας να αποκτούν βήμα και πολιτικό λόγο τα φασιστικά κόμματα και το νέο-ναζιστικό ρεύμα που δυναστεύει την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν, στα ανθρωπιστικά ζητήματα, όπως η πολιτικές μετανάστευσης και απόδοσης ισοκρατίας και ισοδυναμικής ένταξης των μεταναστών στο κοινωνικό γίγνεσθαι των Κρατών υποδοχής, το πρώτο λόγο έχουν οι φοβικές τάσεις που προικοδοτούν την θέληση, την σκέψη, τον πολιτικό λόγο και τις αντιστάσεις των κοινωνικών σχηματισμών και που πάνω σε αυτο το φοβικό σύνδρομο  τα φασιστικά κόμματα ασκούν τρομοκρατία, που επιρεάζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ( που αποτελούν και την πλειοψηφία) και κατά πόδας με «λαμπρές» εξαιρέσεις επί του διαδικαστικού να ακολουθούν τα νερόβραστα Σοσιαλδημοκρατικά κόμματα και ασθμαίνοντας η Αριστερά να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αντιθέσεις και τις εκτοπιστικές δυνάμεις που αναπτύσσονται μεταξύ των κοινωνικών ρευμάτων - τάσεων και εκτροχιασμένων κοινωνικών συνόλων στην τρομοκρατία και τον φόβο.

Παρακολουθώ την Κυβέρνηση να έχει σοβαρές αδυναμίες να υποστηρίξει ένα προσχέδιο νόμου για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας μπροστά στην «επιχειρηματολογία» που ασκεί το Φασιστικό κόμμα του Καραντζαφέρη και μιας Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που ανταγωνίζεται συρόμενη την ίδια επιχειρηματολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".