Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Η Επίτροπος Ανταγωνισμού της ΕΕ προστάτευε τα μεγάλα συμφέροντα στίς Βρυξέλλες!

Ταγμένη να προστατεύει τα συμφέροντα των καταναλωτών, η κα Kroes κάλυψε τους βιομηχάνους κινητής τηλεφωνίας και ζημίωσε τα ταμεία της ΕΕ. Άρνηση τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να εγκρίνει τον διορισμό της σαν Επίτροπο ψηφιακής τεχνολογίας. Σκάνδαλο ο τρόπος πού λειτουργεί η κομισιόν για τον Ανταγωνισμό. Η πρόκληση Αλμούνια. Ο ρόλος της τ. Επιτρόπου στα ελληνικά καρτέλ.Σέ αποκάλυψη πρωτοφανούς σκανδάλου στην κομισιόν κατάληξε η ακρόαση τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου γιά τήν τέως Επίτροπο Ανταγωνισμού της ΕΕ Nellie Kroes,υποψήφια γιά τη θέση Επιτρόπου Ψηφιακής τεχνολογίας ,σαν νά μήν υπάρχουν άλλοι πολιτικοί στά εκατομμύρια ευρωπαίων πολιτών ώστε να ανακυκλώνονται συνεχώς για χρόνια τα ίδια πρόσωπα στίς διάφορες θέσεις κλειδιά.

Αποκαλύφθη ότι η κα Kroes αντί να προστατεύσει τα συμφέροντα των Ευρωπαίων καταναλωτών κατά τη διάρκεια τού χειρισμού έρευνας η οποία αφορούσε τίς χρεώσεις roaming των ευρωπαϊκών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, προτίμησε να κλείσει την έρευνα καί να εισηγηθεί κανονισμό πού να μειώνει τις χρεώσεις από 1 ευρώ στα 30 λεπτά. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελούσε απόδειξη ότι για 15 χρόνια οι βιομήχανοι κινητής τηλεφωνίας αποκόμιζαν υπερκέρδη χρεώνοντας υπέρογκα τούς ευρωπαίους πολίτες.!

Η ενέργεια αυτή της κας Kroes όπως καταγγέλθηκε, είχε διπλό αρνητικό αποτέλεσμα για τά συμφέροντα των ευρωπαίων πολιτών:

1ον η διακοπή της έρευνας καί εξαγωγής απόφασης για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης εκ μέρους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ,αποστέρησε από τούς ευρωπαίους καταναλωτές τό δικαίωμα καταθέσεων αγωγών αποζημιώσεων πού υπολογίζονται σε δις ευρώ, από τίς εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τη ληστεία πού υφίσταντο από αυτές γιά 15 χρόνια.

2ον αποστέρησε από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης πολλά δις ευρώ, από τα βαριά πρόστιμα τα οποία έπρεπε να επιβληθούν στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

βλ. και http://neurope.eu/files/Kroes.pdf

Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο επιφυλάχθηκε νά αποφασίσει για τον διορισμό της κας Kroes σε νέα θέση Επιτρόπου, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες από το βιομηχανικό λόμπυ των Βρυξελλών να επαναληφθεί η ακρόαση ,προκειμένου η κα Kroes να δώσει νέες εξηγήσεις. Η μεθόδευση αυτή είναι ενδεικτική τού τρόπου με τον οποίον λειτουργεί η κομισιόν, όπως καί η πολιτική αξιοπιστία των διαδικασιών πού ακολουθούνται.

Κάτω από τό βάρος αυτών των εξελίξεων ο γνωστός κος Αλμούνια προετοιμάζεται να αναλάβει τον τομέα του Ανταγωνισμού της ΕΕ, διακυρήσοντας και αυτός με τη σειρά του τη βούληση για έλεγχο των ευρωπαϊκών καρτέλ και προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών!

Ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς είναι τό γεγονός ότι τόσο οι Έλληνες καταναλωτές πού μαστίζονται από την ακρίβεια των ντόπιων καρτέλ όσο και το STOPCARTEL μέ τίς ενέργειές του σε ευρωπαϊκό επίπεδο προσέβλεπαν τα τελευταία χρόνια σε μία παρέμβαση των Βρυξελλών, προκειμένου να εξαρθρωθούν τα καρτέλ στην Ελλάδα.

Αξέχαστη θά μείνει η επίσκεψη της κας Kroes στην Αθήνα μετά τήν έκρηξη τού σκανδάλου του καρτέλ του γάλακτος κατά την οποία στήριξε την Eλληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού και τον κ. Σπύρο Ζησιμόπουλο. Αμίμητη η σιωπή της στο κατηγορητήριο τού Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου μετά από καταγγελίες μας γιά την ασυδοσία πού απολαμβάνουν τα καρτέλ στην Ελλάδα ,τον περασμένο Απρίλιο.

Μία ακόμη φάρσα πού έχει εξελιχθεί σε τραγωδία στον τόπο μας, ανεξάρτητη συγκεκριμένων προσώπων και πού πρέπει επειγόντως να τελειώσει, γιατί το κόστος είναι υπέρογκο. Για όλους μας πλέον.

Γράφει ο Γιώργος Κοσμόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".