Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Η Ελλάδα ποτέ δεν έπαψε να είναι Προτεκτοράτο !

1. "Αληθές Προτεκτοράτο" (true protectorate) Η προστάτιδα Δύναμη διατηρεί κάποιο τυπικό έλεγχο κυρίως στις εξωτερικές υποθέσεις. Στη περίπτωση αυτή το Π. αποτελεί μία "οιονεί κρατική κοινότητα" (statelike community) π.χ. όπως το Μαρόκο επί Γάλλων.

2. "Εσωτερικής Κυριαρχίας" (internal sovereignty). Η προστάτιδα Δύναμη είναι πλήρως κυρίαρχη (sovereign) ενώ το Π. συνεχίζει να παραμένει κράτος μόνο για εσωτερική διοίκηση και υποθέσεις (τα προτεκτοράτα αυτά κατά το πλείστον δεν έχουν διεθνή νομική προσωπικότητα και τα δικαιώματά τους ρυθμίζονται από το εσωτερικό Δίκαιο και όχι από το Διεθνές Δίκαιο)
                                                                        -*-

Η Ελλάδα ποτέ δεν έπαψε να οριοθετείτε ως προτεκτοράτο, είτε ως true protectorate όπου στον ρόλο του επικυρίαρχου προστάτη βρισκόταν το ΝΑΤΟ και αργότερα υπό τον Κ. Καραμανλή υπήρξε η συγκατοίκηση ΝΑΤΟ - ΕΟΚ, είτε ως internal sovereignty στο οποίο της αναγνωριζόταν ένα σύνολο δικαιωμάτων σύμφωνα με το Διεθνές δίκαιο, ενός Κράτους υπο Αγγλική και αργότερα ( το 48) Αμερικάνικη κηδεμονία με διπλή ονομασία.


Μόνο και μόνο που μια χώρα φέρει διπλή ονομασία, την Διεθνή όπως την επέβαλε η Οθωμανική Αυτοκρατορία και την αποδέχτηκε η Ευρώπη όταν απεφάσισε να εμφανισθεί ως προστάτιδα δύναμη των Ελλήνων κατά την περίοδο απο-οθωμανικοπίηση τους ( Επαναστατικοί Αγώνες κατά των Τούρκων) με γνώμονα όμως τον κίνδυνο της επεκτατικότητα των Τούρκων στην κεντρική Ευρώπη, το Κράτος αυτό εξ αρχής δημιουργήθηκε σε συνθήκες προτεκτοράτου, παρέμεινε και επαναδιατυπώνεται η προτεκτοριακή του ιδιότητα σήμερα ως «μέλος» της ΟΝΕ, του ευρώ και του ΔΝΤ.

Αν ο Κ. Καραμανλής ως αυθεντικός Προτεκτοριανός υπάλληλος των ΗΠΑ επεχείρησε και πέτυχε το Προτεκτοράτο Ελλάδα να υπαχθεί στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, προφανώς επηρεασμένος από τα χρόνια παραμονής του στην Γαλλία, όταν έφυγε νύχτα με ψεύτικο όνομα ( Τριανταφυλλίδης) από την Ελλάδα, ο Σημίτης διέπραξε μεγαλύτερο έγκλημα κατά της Ελλάδας, όταν το Προτεκτοράτο το μετέβαλε σε δουλικό της ΟΝΕ εκχωρώντας συνταγματικά δικαιώματα και καταργώντας οικονομικά σύμβολα και αξίες, όπως το Εθνικό νόμισμα.

Η Ελλάδα αν εκλαμβάνεται από τις εξωτερικές δυνάμεις ως ένα μείγμα μια αυτοδιοικούμενης κρατικής οντότητας όπου η εδαφική της ακεραιότητα βρίσκεται υπό την κηδεμονία του ΝΑΤΟ, η οικονομική της αυτοτέλεια βρίσκεται υπό αποικιακό προστατευτισμό του οικονομικού εταιροδύναμου της, που είναι η Ευρωζώνη προεξέχοντος της Γερμανικής Οικονομίας και η Διεθνή της αναγνώριση υπό την Αμερικάνικη κηδεμονία όπου σημαντικό ρόλο σ’ αυτή παίζει η Τουρκία και ο κυριαρχικός της ρόλος τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο.


Η Ελλάδα είναι το προτεκτοράτο εκείνο που συνδυάζει το Προτεκτοράτο ως « οιονεί κρατική κοινότητα» με το Προτεκτοράτο «Εσωτερικής Κυριαρχίας», και αυτό λόγο της πολυπλοκότητας και των επαναλαμβανόμενων επικαλύψεων αρμοδιοτήτων και επανά-οριοθετούμενων κυριαρχικών δικαιωμάτων Κρατών και Διεθνών Οργανισμών τα οποία βρίσκονται σε μεταξύ τους συγκρουσιακό ανταγωνισμό. Παραδείγματος χάρη, ανταγωνισμός ΗΠΑ – Ε. Ε., ΗΠΑ – Γερμανίας, Βορρά – Νότου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ – Ε.Ε. κλπ.

Η σημερινή περιπέτεια που η εγκληματική συμπεριφορά Κώστα Καραμανλή και Jeffrey – Γιώργου Παπανδρέου, οδήγησαν την χώρα προτεκτοράτο στην επικυριαρχία του ΔΝΤ, αναβαθμίστηκε η Ελλάδα και σε «Αποικιακό Προτεκτοράτο». Αν και διατηρούσε ως οικονομική οντότητα τα χαρακτηριστικά του αποικιακού προτεκτοράτου από το Σύμφωνο Σταθερότητα και Οικονομικής προσαρμογής, η ένταξη στο ΔΝΤ ολοκληρώνει και πολιτικά – κοινωνικά το αποικιακό χαρακτήρα του Προτεκτοράτου

Η ευρηματικότητα του Jeffrey – George Papandreou περί της ανάγκης υποταγής στο ΔΝΤ, αναπτύχθηκε προς συσκοτισμό της μέσης διανοητικής ικανότητα των αφελών Ελλήνων στην βάση κινδύνου του «κοινού μας» νομίσματος που στην περίπτωση εκτοπισμού του από τις Διεθνείς αγορές θα δημιουργούσε οικονομική καταστροφή για την Ελλάδα, προβάλλοντας έναν Ευρωπαϊκό εθνικισμό υπέρ της Ευρωζώνης και του Ευρώ, καλώντας τους αφελής νέο- Έλληνες να επιδείξουν Πατριωτισμό υπέρ της Πατρίδος «Ευρώπη» και υπέρ του εθνικού μας νομίσματος, το «euro».

Άργησαν πολύ οι Ευρωπαίοι να αντιληφθούν το μέγεθος της απάτης  και που διαδραματιζοταν για να ξεπεράσουν τις αρχικες αντιστάσεις τους και να αποδεχτούν ότι " πράγματι ο στόχος των κερδοσκόπων δεν είναι η Ελλάδα, αλλά η Ε.Ε. και το euro"

Τα πολλά ταξίδια Παπανδρέου στο Εξωτερικό είχαν μοναδική στόχευση, που δεν ήταν η προστασία της Ελληνικής Οικονομίας, αλλά η προστασία του κοινού τους μυστικού, η απάτη δηλαδή σε βάρος των Ελλήνων όπως αυτή σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από την Κυβέρνηση Σημίτη, συνεπικουρούμενη στην συνέχεια από την Κυβέρνηση Καραμανλή και που σήμερα αυτό πρέπει να την φτάσει στο τέλος της. Δηλαδή να ολοκληρώσει την αναδιατύπωση της Ελληνικής οικονομίας, από οικονομία αναπτυγμένων Κρατών σε Αναδυόμενη οικονομία της Ευρωζώνης.

Ο αγώνας που ήθελε τις επιθέσεις των κερδοσκόπων να εντείνονται, η εσωτερική πληροφόρηση αλλά και ο αγώνας εναντίον των κερδοσκοπικών παιγνιδιών σε βάρος δήθεν της Ευρωζώνης, του euro που χρησιμοποιούσαν την Ελλάδα ως πειραματόζωο, προφανώς είναι αγώνας ενός ανθρώπου ή ενός συνόλου ανθρώπων με καταπληκτική ευφυΐα και ικανότητα.

Από την μια να διασφαλίζεται με «εσωτερική» πληροφόρηση η γνώση των «αγορών» και τα τεκταινόμενα και τους σχεδιασμούς και από την άλλη να εμφανίζεται μια Κυβέρνηση που επιδεικνύει έναν πρωτοφανή πατριωτισμό που δεν λαμβάνει υπόψη της «ιδεολογική» της αυτοκαταστροφή και τον εκτοπισμό της από την συνείδηση των ψηφοφόρων και υποστηρικτών της, είναι ασφαλώς ένα δυναμικό πεδίο εφαρμογής υψηλής πολιτικής εξαπάτησης και κατευθυνόμενης τρομοκρατίας.

Με το αζημίωτο βέβαια η συνήθη φράξια των εκλαϊκεύσεων των σχεδίων αποπροσανατολισμού, κατευθυνόμενης τρομοκρατίας και καταστροφής της Ελληνικής οικονομία, αλλά και της αναδημιουργία της σε αναδυόμενη οικονομία, τα ΜΜΕ, λειτούργησαν και λειτουργούν από ότι φαίνεται αποτελεσματικά προς τα συμφωνημένα της Κυβέρνησης και των Προστάτιδων δυνάμεων του Προτεκτοράτου, για το παρόν και το μέλλον της χώρας και της οικονομίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".