Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ GEORGE PAPADREOU και ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Ημ. Δημοσίευσης : 26/04/2010 12:00
Βασικός Σχολιασμός Επικαιρότητας, Τομέας Τύπου και ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ

Οργή. Μόνο οργή προκαλεί η στάση συνδικαλιστών του Κ.Κ.Ε. που δυναμιτίζει την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού στην πιο κρίσιμη χρονιά της ελληνικής οικονομίας!

ΟΡΓΗ. ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ CABOTAGE ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
……..Ο Ελληνικός λαός και η κυβέρνηση σηκώνουν ένα πρωτοφανή σταυρό με βάρη δεκαετιών, που διογκώθηκαν σε απίστευτο βαθμό από τις αμαρτίες της προηγούμενης κυβέρνησης. Κάποιοι, που επί 5,5 χρόνια έβλεπαν τον «καταλληλότερο» να καταστρέφει τη χώρα και σφύριζαν αδιάφορα, τώρα δυναμιτίζουν με «επαναστατική γυμναστική» κάθε προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Έφτασαν στο σημείο να θέτουν σε ομηρία εκατοντάδες ανυποψίαστους ξένους πολίτες, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στην εικόνα της χώρας. Ντροπή τους.
……Εδώ και χρόνια, έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος στη ραγδαία ανάπτυξη της διεθνούς κρουαζιέρας. Απαξιώνοντας μάλιστα το στρατηγικό μας πλεονέκτημα, που είναι η στρατηγική μας θέση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και το ελληνικό αρχιπέλαγος με τα εκατοντάδες νησιά. Απαξιώνοντας ακόμα και τη ναυτική μας παράδοση, αλλά και ισχύ ανά τον κόσμο.
                                                          * * *

Μια Κυβέρνηση που έχει χάσει κάθε ηθικό δισταγμό, μια Κυβέρνηση - ένα Κόμμα, που δεν πέρασαν έξη μήνες και άλλαξε ιδεολογικό και πολιτικό στρατόπεδο, μια Κυβέρνηση - ένα Κόμμα, που εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό, μια Κυβέρνηση - ένα Κόμμα, που ολοκλήρωσε την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας και οδηγεί στην καταστροφή και την υποτέλεια της Ελληνικής Κοινωνίας, μια Κυβέρνηση - ένα Κόμμα, που καταστρέφει κατακτήσεις και οράματα των εργαζομένων για να αποτελέσουν κρέας που θα πουλιέται με τον τόνο στους ξένους επενδυτές, μια Κυβέρνηση - ένα Κόμμα, που ο στρατηγικό της στόχος ανάπτυξης είναι η ανάπτυξη του εξωτερικού χρέους και η βύθιση της χώρας στην αποικιοκρατική εξάρτηση των ισχυρών οικονομιών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ, μια Κυβέρνηση - ένα Κόμμα που μετέτρεψε το Αιγαίο σε γκρίζες ζώνες και τον Τούρκο επικυρίαρχο, μια Κυβέρνηση - ένα Κόμμα, που μετατρέπει ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος σε Αποικιοκρατικό Προτεκτοράτο, μια τέτοια Κυβέρνηση ένα τέτοιο Κόμμα, έχει το θράσος να καταγγέλλει και να ασκεί ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία εναντίον εργαζομένων που αρνούνται το ρόλο του Κράτους - Σημαία ευκαιρίας και εναντιώνονται στην άρση του cabotage για τα κρουαζιερόπλοια.


Αρνούνται να επιτρέψουν τον περαιτέρω εξευτελισμό του Κράτους και της Κυβέρνησης που δρα σε ρόλο ψυχογιού του Ξένου ιδιωτικού και Κρατικού Κεφαλαίου.
Αρνούνται να επιτρέψουν στην Κυβέρνηση τον ρόλο του μακρινού χεριού του ΔΝΤ, της Γερμανίας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Κίνας, της Αγγλίας και άλλων Ξένων Κρατικών συμκφερόντων.

Για ποιο τουρισμό μιλά η Κυβέρνηση και ποια τα οφέλη της οικονομίας, όταν η λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων στις τουριστικές περιοχές έχουν βάση κατανάλωσης τα εισαγόμενα προϊόντα και υπηρεσίες την ίδια στιγμή που εκτοπίζονται  τα Ελληνικά προϊόντα και οι Έλληνες εργαζόμενοι απο τις θέσεις εργασίας;

Για ποιον τουρισμό μιλά η Κυβέρνηση, για τον τουρισμό του "soyvlaki, moyzaka,xoriatiki salata", για τον τουρισμό του 6ου Στόλου που ζούσαμε επι Χούντας;

Για ποιο τουρισμό μιλά η Κυβέρνηση, για τον τουρισμό της ξένης "σημαίας" που δεν φορολογείται προκαλώντας αθέμιτο ανταγωνισμό στις Ελληνικές ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις εκτοπίζοντας τες από την "αγορά" και δημιουργώντας αύξηση της ανεργίας στους ναυτεργάτες;

Μιλά η Κυβέρνηση και ένα πλήθος ελεεινών και τρισάθλιων εκπροσώπων του επιχειρηματικού κλάδου, για την άρση των κλειστών επαγγελμάτων. Δηλαδή για την άρση προστατευτισμού σε ένα κομμάτι, ό,τι απέμεινε ως Ελληνικό, από την ληστρική συρρίκνωση του παραγόμενου πλούτου της χώρας από την Ε. Ε. και τα μεμονωμένα  Γερμανικά - Γαλλικά - Αγγλικά και Αμερικάνικα συμφέροντα.

Η Φασιστικής έμπνευσης Κυβερνητική προπαγάνδα, η φασιστικής έμπνευσης προπαγάνδα των παπαγαλακίων των Μέσων Μαζικής Συσκότισης, δεν μπορούν να κάμψουν ούτε τους αγώνες των εργαζομένων ούτε να συκοφαντήσουν τους εργαζόμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".